14

Анонимен

преди 1 година

Цялата истина е, че хората ги е страх. Страх ги е увеличение на заплатата си да поискат, камо ли да се борят за справедливост. Стоят и викат Неволята. Разбира се лай и вой до небесата във ФБ и из интернет сайтовете. Но реални действия извършваме само тези, които сме си борбени по рождение. Ще дам пример- имам 2 автомобила. Малък електрически на жена ми и голям нов скъп джип семеен. Изляза ли с него, козируват ми. Ако съм с малката електричка- държат се нагло. Това са роби. Страхливи и комплексир

13

адолф

преди 1 година

Ами бездейства полицията кво да прави?Шефа им другаря Рашков си пие мастиката и ич не го интересува кво става по пътищата.За него е важно да се докопа до някой списък с вересии на хората от някоя бакалия в някое село и гордо да заяви че е пресякъл купуването на гласове.

12

а де

преди 1 година

А дали нЕма кой у тая просперираща и с висока средна заплата която ни остави Боре Способния?

11

Анонимен

преди 1 година

Айде сега от колата са излочили още петдесет момичета манекенки и това след като са летели с двеста обърнали и сцепили колата на парчета и всички невредими. Без драскотина. И все едно пешеходци на тротоара нарочно са били убивани. Били са в неправилно време на неправилно място. Малшанс.

10

българин

преди 1 година

ВСИЧКИ джипове и лимузини с немски номера са МУТРЕНСКИ и това е практика от години !!! Няма сила , която да прекрати тази практика и да ги принуди да си платят таксите и данъците !

9

Анонимен

преди 1 година

Чалгарските благородници имат божествено право да ви газят по тротоарите вас, низшата плебейска класа. Това право им е дадено от Бог и цар Радо Шишарката. Една Чалга на Небето, едно Ферари на Земята. Слава на царство Чалгария!

8

Анонимен

преди 1 година

Между другото то освен дето са доста корумпирани повечето служители на МВР и КАТ ами като се качат в личния автомобил и са едни от най-грубите нарушители и после "ааа колега" и толкова.

7

аз

преди 1 година

това е нашата гнила държава!

6

Mafia

преди 1 година

Който е осигурил фалшивата швейцарска книжка и притежава 4 , 5, 6,7 Рпу, ще плати и нарко инфлуенсъра му да е на свобода и да продължи да у.бива - с кола или разпространение на дроги. Жалко за жертвите , но справедливост няма да има. Те дори удобно не са уведомили родителите на убитите, ангажирани да обгрижват 2 дена нарко.жи.вотното у тях. На 1км от убийството.

5

Анонимен

преди 1 година

Тая трагедия е нагледен пример и пълна индентичност за това какво представлява цялата ни държава!

4

Анонимен

преди 1 година

Абе продължаме промяната

3

Димо

преди 1 година

От 2009 г няма книжка ,но всички около него роднини,познати и приятели знаят и виждат,че този престъпник и убиец шофира ежедневно!Законът трябва е категоричен и санкциониращ и за тези които са знаели ,защото в случая са съучастници в убийството.Закона в това му състояние е пробит чувал,видно не върши абсолютно никаква работа срещу баш престъпниците на пътя!

2

Стан Котодоров

преди 1 година

Хора като Семерджиев в цивилизованите общества са маргинали, тяхното място е в ъгъла, въртят си бизнеса, и не искат никакъв шум около себе си. Цялото общество е отговорно, че в България те са герои, всички ги гледат със страхопочитание, а не с нужната насмешка.

1

Анонимен

преди 1 година

Пет двойки рушветчии от седмо рушветчийно управление са били на мястото,за да метат и замитат. За да им е чисто на хорицата като отиват на работа сутринта. И аз така чистя след децата,те цапат,аз мета.