94

От дядо ти

преди 1 година

Хоби, много си прав, момичетата са изхвърчали от колата му!Но защо смеят да се качат при такъв водач?! Разкарвал ги е по клиенти ли?!

93

Срамота

преди 1 година

А мен ме глобиха за Не включени къси светлини през деня. Излиза ,че по добре да си смъркаш и да караш.Егати държавата.

92

До Ани.

преди 1 година

AUDI Q7, със собствено тегло 2,3 тона, с двама души и зареден резервоар тежи почти 3 тона, истински танк. *** се е нацепил в оградата на подлеза с над 200 километра в час и въпреки това нищо му няма ! Препоръчвам моделът на всеки, решил да оцелява.

91

АНИ

преди 1 година

Каква марка е този железен джип,че този наркоман е останал жив?

90

Анонимен

преди 1 година

На острова при катастрофа дори и да е на магистралата се затваря за минимум 12 часа за разследване. И хич не им пука, че ти трябва да обикалят 30-40 мили по селски пътища където и 2 колелета не могат да се разминат.

89

май има нещо вярно

преди 1 година

Полицайка е пътувала в колата на бившия футболист в момента на жестоката катастрофа, съобщава NOVA, позовавайки се на свои източнициИма данни за това, че служителка на МВР е помогнала на Георги Семерджиев да се укрие, потвърдиха за NOVA от МВР.Източници от разследването твърдят, че става въпрос за Симона Пейчева - служител в Първо РПУ - София, която е била на дясната седалка до Георги Семерджиев.

88

Анонимен

преди 1 година

А бе проблема с неадекватните наказания е половината проблем! Тоя в предишните времена щеше да бъде изритан от обществото още много преди да убие тези момичета. Само заради вида му щеше да живее по лагерите и извън София! Я не крийте проблема,заради какви обстоятелства този човек се е чувствал недосегаем и не само той в София!

87

Анонимен

преди 1 година

Следите остават колкото и да се опитват да ги замитат, рано или късно всеки си получава заслуженото.

86

Анонимен

преди 1 година

Тенчо Тенев е бил на местопрестъплението минути след като се е случило. Това каза сутринта в една телевизия. Той каза, че лично проверил автомобила на Семерджиев и видял полицейска лампа. Но Тенев какво прави на местопроизшествието? Той няма правомощия да е там. Или отиде да скрие нещо и колата? Защо е бил на огледа? Това опорочава разследването. Заличени са следите от някой и дано не се окаже, че Рашков го е пратила прибере каквото трябва от колата.

85

PG

преди 1 година

Така е всички тези така наречени мутри имат чадър над себе си и никой не ги закача,тази държава продължава да бъде мутренска

84

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен "Поредното червено наследниче на ДС комунисти." ---- поредният продукт на демократичните ценности!

83

Анонимен

преди 1 година

Поредното червено наследниче на ДС комунисти.

82

Анонимен

преди 1 година

Безгранично жалко е, че повечето здраво мислещи хора в тази територия знаят прекрасно отговорът и на този елементарен въпрос. И какво от това? Нищо и никога не се променя и живеем в една огромна и гадна лъжа. Отвратен съм от цялата държавна организация и всякакви подобия на държавници и гнусни и крадливи политици! Отдавна "няма пилот в самолета"...!

81

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 79 - Еми ДА , нали затова всички сте "бизнесмени" , а всъщност се оказва , че сте си същите комплексари от 90-те , само дето научихте криво-ляво по няколко Английски фразички и се усмърдяхте на кафява "демокрация " !

80

Яве

преди 1 година

Трябва, трябва, трябва.... Само думи вече 30 г. А какво се случва, едно голямо НИЩО. Жалка държава а претендираме че сме нещо.

79

Анонимен

преди 1 година

Никой не се досеща , че този работи и се отчита именно на тези които ще " борят корупцията " и затова всичко ще се потули , а то пък в България НЯМАЛО корупция !

78

Говедар

преди 1 година

Рашков върна МВР в мутренските 90те! Проверете защо е покривал бандита това пиянде

77

Трезвен

преди 1 година

Наркоманска държава. По-бързо да се заличаваме да си дойдат турците, както си му е реда и да ни забрави историята като малка бележка под линията. Това засужавате ***.

76

ФОНЧО

преди 1 година

Ако всички бяха примерни шофИоро като мен,нямаше да има проблеми.Терикатчето на баба ей !

75

Анонимен

преди 1 година

Рашков лично е правил чадър на бандита ,а той се е отчитал с тоалетна хартия за многото му тоалетни