74

Браво

преди 1 година

Поздравления за всички , които ще заличите следите , ще фалшифицирате кръвните проби , ще заплашите свидететлите , ще заметете случая под СМРАДЛИВИЯ и КИРЛИВ Бг килим и накрая ще заличите и държавата и нацията от лицето на света ! Никакви промени в законите и телевизионни лакардии НЕ могат да Ви помогнат , когато сме един ПРОКЛЕТ , ДИВ , ПРОззз , ЗЛОБЕН и АЛЧЕН народец , който успя да се стопи на половина за 30г. - СЛАВА ПРОСТОТИИ !

73

ЮМРУКОВ

преди 1 година

ЧАДЪРА Е ОТ ПРЕЗИДЕНТСТВОТО, ОТ РАДЕВ. МОМЧЕТО Е ПЛАСИРАЛО ДРОГА НАПЪЛНО ЗАКОННО!

72

Марга Рит

преди 1 година

Типично по български - знаело МВР, знаел КАТ и какво? Уби ли две деца - уби ги. Сега ми мрънкат корумпираните чичаци по студията и си измиват ръцете едни с други. Нямало закони - има, но само за простосмъртните. Бог да прости момичетата!

71

До Morski

преди 1 година

Пич, този нечовек е с отнета книжка от 2009, с над 50 нарушения на пътя, абсолютен рецидивист. Да не би да е почнал да се дрогира и да кара пил преди една година?! Какъв Рашков ми бълнуваш, какви 5 лева. Това е резултата от толкова години безхаберие и за това точно не е виновен Рашков. Когато държавата се управлява 12 години от бивша мутра, това е резултата - мафията си има държава.

70

Героем

преди 1 година

Слава! Слава мутролина!

69

ПП БСП ДБ ИТН

преди 1 година

ПРОМЯНАТА Е В ТАКАВА ПОСОКА - БЕЗЗАКОНИЕ! ЗА ВСИЧКО Е ВИНОВЕН ДЪЛГИЯ ЧАЛГАДЖИЯ. ВКАРА МАШИНИТЕ, ОЗАКОНИ КИРЧО И КОКОРЧО, ПРЕГЪРНА НИНОВОТО БСП И ИЗЧЕГЪРТА НОРМАЛНОСТТА В ДЪРЖАВАТА!

68

Българска

преди 1 година

Работа...

67

Анонимен

преди 1 година

На черни връх били мамини богаташи, карали с 200. А на Рожен какви са и защо карат с 80-100, понякога със 120 и 3 ленти не им стигат, изпреварват преминавайки и в насрещното, когато ограничението там е 50 км/ч? Манталитет е и този манталитет трябва да се промени. Дотогава не очаквайте видими резултати.

66

Манол

преди 1 година

Корупцията във всички нива и сфери е проблема. И да не се вдигат глобите, а да се увеличи събираемостта им на 90 %, зашото от всички глоби се плащат едни 30% и това не е превенция за последващи нарушения. А за този булевард "на богатите", много лесно може да се намери решени, но никой не го търси. Борбата с корупцията трябва да започне от съд и полиция , звената отговорни за превенцията, наказанието и спазването на законите и след това по хоризонтал и вертикал в държавните органи.

65

Morski

преди 1 година

Нали това исках те умнокрасови? Върнах те България в годините на мутрите от 90-те,когато пак един от факторите бе... Рашков! Той лично се е погрижил и сега МВР да заприлича отново на МИЛИЦИЯ!

64

Пародия на държава

преди 1 година

Чадъра сигурно е от много високо май от самата пияна Дамаджана на промяната за което свидетелства и умишленото протакане на задържането. Как пък и никой не спира за проверкаджип с немски номера и синя лампа дето си обикаля центъра на Софето. Новият девиз на Промяната е Слава Кокаине.

63

Анонимен

преди 1 година

Разжалване на МВР министъра и всички надолу по "хранителната верига"!

62

задължителен

преди 1 година

Всъщност виновни сме всички ние като общество. Заради това, че толерираме и даже се възхищаваме на бързи коли, дебели ланци, хвалим се че ни се е разминало с 20 лв като са ни хванали с превишена скорост. Толерираме къси-дълги по магистралата на някой, който е решил че е негово право да кара с 200. Така че всеки един от нас трябва да се замисли "какво правя аз по въпроса", защото ако ти не правиш - не очаквай полицията да направи...

61

Бойко Българоубиец

преди 1 година

всички гербаджии са на амбразурата да спасят своя ортак!

60

българин

преди 1 година

аз затова движа само със самолет, метро и влак..

59

Бай Пешо

преди 1 година

Всички сме много силни зад мониторите, смартфоните. Но истината е че докато ние роптаеме, това мамино синче ще го пуснат както преди 2 години пуснаха един друг джигит пак с Q7-ца. Това е булеварда на мамините синчета и дрогата. За да се оправят нещата, трябва просто цялото население да излезне на един мирен протест пред парламента. Хей така, всички граждани излизат пред парламента, мин. съвет и президентството, правят един палатков лагер, и никой не се маха оттам докато няма осъдени.

58

Ивелин Михайлов

преди 1 година

мвр все още е пълно с гербави мутри и гербави чадъри.. факт!

57

Българин

преди 1 година

Мръ сни дол ни боклу ци. До кога ще ги траем бе хора ?! 2/3 от нормалните Българи избягаха заради тая ***. Да не може да си караш колата , да си нащрек , да мислиш децата си всеки ден дали са живи и здрави. Кви дела кво правосъдие кви адвокати ?! Кво да му оправдаеш на тоя. Веднага в затвора до живот и да яде поми я . Да гние там лекетo

56

Dreeeeem

преди 1 година

Корупцията и шуробаджанащината ни е.м. тотално. Докато за пример на успех при децата се посочват бандити, ***, чалга певци , наглостта, простотията ще е така . Всичко идва от обществото и семейството. Няма как да очакваш детето ти да стане нобелов лаурят ако от 5-годишно му показваш, че успеха в живота е да гепиш днес едни кинти и след това да се размажеш с алкохол под звуците на бясна чалга.

55

Исторически парк

преди 1 година

нормално.. все пак убиецът е купувал гласове за герб миналата година..