43

славянин

преди 1 година

Колкото повече закъсват бандеровците толкова повече демократите се пънат и пенят да ни убеждават колко ''зле'' е Русия!

42

Анонимен

преди 1 година

Братле не пиши глупости. Защо в Украйна мобилизират и инвалидите? Отговор защото имат много жертви а баровците никой не ги закача мрът най-бедните от източна Украйна.

41

Гост

преди 1 година

Колкото до численността на украинската армия - вие давате ли си сметка каква площ охраняват в момента? Руснаците могат да са концентрирани там където нападат. А украинците не могат защото трябва да пазят границата с Беларус, границата с русия, границата с Приднестровието и целия фронт по Харковска област, Донецка област, Запорожка област, Кривия Рог, Николаев, Херсон, побережието на Одеска област. На самия фронт където се бият обикновено руснаците са в числено превъзходство.

40

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 50 "Около 8000 за РФ" Хихихихи. Те влязоха в Украйна с 200 хилядна армия, отделно беларусите и "частните" наемници. Ако имаха 8000 жертви, нямаше да го забележат. Вместо това се прибираха в Беларус за "преокомплектоване", тихомълком вдигнаха възрастта за вземане в армията, и претарашиха целия Близък Изток за "доброволци", а в мизерстващите реСпублики емисари на Касапина обикалят и се опитват къде със заплахи, къде с подкупи да съберат някакви хора. :))))))

39

Анонимен

преди 1 година

Пълни глупости на квадрат. Много сте зле ако вярвате на такива статии . Незнам как да я нарека дезинформация или пропаганда. Не си губете времето с тая пуmiя

38

Новинарски гювеч

преди 1 година

Съдейки по стила и оформлението - самата жълта истина ще да е! Абе стига копали дъното - ще прокопаете тунел до ада!

37

Анонимен

преди 1 година

Смята се, че между 15 000 и 35 000 руски войници са били убити-:-:-:- > Елката смята. Реалните загуби са лееееко различни. Около 8000 за РФ и около 72 000 за Укритата. Въпроса е как 200 000 руска армия мачка 600 000 укропска армия и настъпва ли настъпва?!? Това са официалните бройки. Как с три пъти по-голяма армия отстъпваш?!? Защо с три пъти по-голяма армия са ти пълни болниците на фул макс и си разпънал полеви болници с пет пъти повече капацитет?!? Защо руските болници са почти празни?!?

36

Гост

преди 1 година

Цитат: "ненавиждаха Болшевизма и Сталинизма, но въпреки това не се превърнаха в предатели и избраха да защитят държавата и народа си от хитлеристка Германия" Не си запознат с историята. Руснаците се бият защото репресиите за отказ, дезертиране или предателство са били умопомрачителни. Или се биеш срещу Германия или убиват и теб и семейството ти. Виж в Ютюб интервюто на Марк Солонин с Гордон.

35

Гост

преди 1 година

Лъжците сте вие. За осем години пишете удобно, но забравяте, че почти всички жертви са 2014 и 2015-та година. След това всяка година жертвите намаляват и 2021ва година са едва 25. 2022 заради руската инвазия загинаха хиляди, стотици хиляди останаха без дом, милиони останаха без работа. Това са абсолютно обективните факти. Да си на страната на русия е просто отвратителна проява на античовешко поведение. Ако не сте платени, събудете се.

34

Анонимен

преди 1 година

Айде русофилите! Нали все ревете какво страшно щяло да стане зимата и как ще умрете от глад и студ! Запишете се във Вагнер да ви храни.

33

Българин

преди 1 година

Това е една от онези спуснати статии, които трябва да препишете, за да си изкарате месечния таргет по клона "НПО финансиране"?

32

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 40 Трябва тръба, ама в Раша нЕма, щото още не са стигнали да правят канализацията на градовете. :))))))

31

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 39 Чакат те МНОЖЕСТВО разочарования в МНОГО близко бъдеще. :))))

30

SPQR

преди 1 година

Запишете се в легиона ни и ще спичелите едно Ферари!

29

Анонимен

преди 1 година

До За предателите: "Да си знаят днешните предатели" ... какво се случва при руските нацистки диктатори.

28

За предателите:

преди 1 година

Предателят генерал Андрей Власов е предаден на СССР от американците на 12 май 1945 в окупационната зона на 3-та американска армия в Чехословакия, край град Пилзен. Опитва се да избяга, увит в килим на пода пред задната седалка на джип :) Обесен е на Лубянка на 1 август 1946 г. От 130 000 власовци са разстреляни на място и обесени около 30 000 . Останалите 100 000 прекарват от 10 до 30 години в Сибир. Който не вярва, да си търси информация сам. Да си знаят днешните предатели :()

27

Кефи

преди 1 година

... как Фюрера оценява живота на затоврници по-високо, отколкото на редовните си войници: за затворник по 2660 лири, за редовен войник 150 ойрос. :) В Русия престъпниците и престъпленията са на почит.

26

Анонимен

преди 1 година

Слабо, много слабо..., номера нещо не върви, 83% от руснаците подкрепят СВО на оКраина!

25

Анонимен

преди 1 година

Това е само началото. :))))

24

до гост

преди 1 година

Защо лъжеш? За Осем години в ЛДНР загинаха около 15,000 души и 117 деца до 2 юни 2017 година, когато беше открита Алеята на Ангелите, колко още деца са загинали от укрофашисткия обстрел след тази дата не зная.