63

Анонимен

преди 1 година

До До 68/79 "Да сравняваш България със Запада е все едно да сравняваш Шкода с Порше. И двете са във Фолксваген Груп ама нямат нищо общо по между си." Да говориш, че България и Русия са "братски народи" е все едно да твърдиш, че Шкода от съветско време и Шока от времето във Фолксваген груп са едно и също нещо, щото е същата компания. :)))

62

до 72 от славянин

преди 1 година

И ВИЕ РЕДОВНО БЯГАТЕ ПО ТЪЧА КОГАТО ВИ ПОПИТАТ ЗАЩО СЛЕД 32 ГОДИШЕН ЕВРОАТЛАНТИЧЕСКИ ''ПРОСПЕРИТЕТ'' СМЕ НА ДЪНОТО И ПРОДЪЛЖАВАМЕ ДА ГО ДЪЛБАЕМ!? Как може едновременно да ''просперираш'' и едновременно да си на дъното!? Хубаво е някой от шизодемократите най-накрая да го обясни това чудо!

61

До 68

преди 1 година

Да сравняваш България със Запада е все едно да сравняваш Шкода с Порше. И двете са във Фолксваген Груп ама нямат нищо общо по между си.

60

до 71 от славянин

преди 1 година

Колко от хората в Русия си пращат децата на запад!? Дай процент, бройка!?

59

Анонимен

преди 1 година

Западен автомобил ,направен от източни суровини и зареден с източно гориво. ако липсват източните неща ,как ще си караш западният автомобил?

58

до 65 от славяянин

преди 1 година

Тиквичке, пробвай се да манипулираш по-интелитгентно че да хваща дикиш! За 30 години демократична разруха и грабеж на всичко построено между 1944-та и 1989-та още има за разрушаване и грабене! За 30 години демократичен ''просперитет'' от 9 милиона станахме 6 милиона, най-бедни, най-болни и най-бързо изчезващи не само в европа! Просто факти, тиквичке, като си такъв ербап ги отречи с противоположни факти! Ама противоположни факти няма!

57

Анонимен

преди 1 година

До славянин Много от демократите са точно на Запад, но тогава руските мегафони просто минавате към следващата точка по списъка с тролействането и питате защо не си в България, като толкова много милееш за нея. Много е тежко дда си русофил: низ от извинения защо сте на дъното. :)))

56

До Славянин

преди 1 година

Ааааа, имат и още един дежурен въпрос. Защо хората от Русия си изпращат децата на запад? Ако помислят малко, ще си отговорят и на този въпрос, но както казваш, явно не искат.

55

Анонимен

преди 1 година

До до 64 от славянин Чак пък "усърдно". Написал съм ти два поста и вече губя интерес, Нивото е много ниско за да продължаваме :)))) Не ме мисли, аз имам и какво да папам и на какво да се грея. Както имат и всички нормални бели хора в Европа и противно на напъните на бедните русофилчета, които се чудят как да напълнят резервоара на 20 годишния автомобил (западен, разбира се). Това не се отнася до теб, ти дори автомобил не можеш да си позволиш :)))

54

До славянин

преди 1 година

България е част от Запада - член на ЕС и член на НАТО. Затова руснаците са купили стотици хиляди апартаменти в България и затова рускини с атрактивност 10 от 10 са готови да преспят с българи с атрактивност 3 от 10 за да се устроят в европейска България.

53

до 64 от славянин

преди 1 година

Като нямам проблем защо толкова усърдно ме коментираш!? Ти за пасьолството не мисли, мисли с какво ще се топлиш и какво ще папаш на зима!

52

славянин

преди 1 година

Тиквата на демократа като не може да роди нищо друго винаги пита: ''ами като е толкова добре в Русия защо не живеш там''!? Ама не задава подобен въпрос на себе си "'ами като е толкова добре на запад, аз защо не съм там''!?

51

Гост

преди 1 година

Обичам България и поддържам русия са две взаимоизключващи се неща. Русия е държава за която винаги сме били васална губерня. 1885 славянска Сърбия ни напада в гръб със съгласието на русия. Втората Световна русия ни обявява война без да сме воювали срещу нея само за да ни окупира и разграби. Уби интелектуалния елит на нацията. Уби предприемаческия дух. И 30 години след промените продължава да ни спъва на всяка крачка за да може да каже "ето виждате ли, с ЕС сте зле".

50

Анонимен

преди 1 година

До до 61 от славянин Аз "проблем" нямам с това как се самозаблуждаваш. Даже ми е по-забавно като ти чета менталните гимнастики. :)))) Продължавай все в същия дух. Бъди по-активен, че настъпват тежки времена за пасольството. Имат ннужда от помощта ти. :))))

49

до 61 от славянин

преди 1 година

На теб какъв ти е проблемът, че обичам България!? Ти като не я обичаш я напускай, кой те спира!?

48

до 60 от славянин

преди 1 година

Мен какво ме засяга къде живее някакви си Кабаева, че ми я изтъкваш!? Били ''любовница'' на Путин! Ти си последният, който знае коя е любовница на Путин!

47

Анонимен

преди 1 година

До до 60 от славянин Ква България обичаш бе? Вашата част от страната е руска собственост, а колят и бесят едни трибуквени, пак с руска подкрепа. България "обичал" :))))

46

до 60 от славянин

преди 1 година

Я каква впечатляваща демократична ''логика'' - ''щом някъде е толкова добре защо не отидеш да живееш там''!? Защото обичам България, имам работа тук, имам имоти тук, приятели тук и т. н.! Това достатъчно ли ти е като отговор!?

45

До славянин

преди 1 година

Ами като е много добре русия, защо не отидеш да живееш там? То по делата се познава, а не по думите. Всички русофили и *** са на Запад.Любовницата на Путин Кабаева е в Швейцария например. В русия момето е царица и пак не иска да е там. Прави си сметката.

44

Анонимен

преди 1 година

До славянин Русия е купила с парцалите морските ни "граждани". Жалка картинка. :))))