163

Анонимен

преди 1 година

хохландия какво ли измисля това е чиста лъжа с лъжа не се въюва и които укропите продават тежките оръдия те самите укропи са против свои народа продажи офицери и политици убиици на своите воиници с пропаганда не се печели уважение същото се отнася на бг власти

162

Анонимен

преди 1 година

До Въпрос Почти всички тролкоментари са до някакъв си "славянин", а неговите коментари сте ги изтрили. ........... тук са бе, как ще ги изтрият като всичките му напъни са да ближе задникa на жужето.

161

Щом

преди 1 година

Е с маска, значи я е страх и просто я ползват за ПР.

160

ТОВА Е ИСТИНАТА

преди 1 година

САМО бурета и варели с алкохол и рибни консерви ще решат войната сРУСИЯ---това е слабото им място и изключване на мисловната им дейност!

159

Анонимен

преди 1 година

Кокото и каквато и да е пропагандата, никой не обича предателите. Болни умове. Редакцията на Днес.бг е заразена от манията да преписва измишльотините им.

158

Анонимен

преди 1 година

Точно така се снимаха от ИДИЛ. Открийте 10-тте разлики.

157

Анонимен

преди 1 година

Не ви ли омръзна да ни занимавате с пропагандните си глупости и измишльотини??? Всеки ден публикувате по една тъпотия коя от коя по екстравагантна и фалшива. Вдигнете малко качеството поне искайте от западната пропаганда, която ви плаща за тези публикации да сменят авторите, пускайте ги като фейлетони.

156

Анонимен

преди 1 година

Украинските "герои" вече съвсем заприличаха на терористична организация съставена от наемници, предатели и просто убийци и криминални елементи. Искрено се надявам европа да продължи да ги поддържа и издържа и да прехвърли последствията от това на свой гръб. Да изпита всички прелести на украинския фашизъм. Терористични укренски актове в европа няма да закъснеят.

155

Анонимен

преди 1 година

До Въпрос- Обещал е ако слушкат да им плаща трохи, ама нали не е без хич.

154

Въпрос

преди 1 година

Kакво става с форума ви ве? Съвсем го оплескахте, чрез продажните си на дребно душици. Почти всички тролкоментари са до някакъв си "славянин", а неговите коментари сте ги изтрили. Как да разберем, кой крив - кой прав! Питам това като българин, който не е сигурен колко е славянин, но който иска свобода на словото и демокрация. Защо не ни оставите сами да преценим? Пак ще ни връщате в "доброто старо време" където само Партията знаете истината за всичко и не ни е разрешено да мислим? Сорос плаща?

153

славянин

преди 1 година

Понеже ми станахте безинтересни ви пожелавам лека нощ, но преди това не забравяйте да проверите навсякъде под леглата, в гардеробите, на балконите да няма скрит по някой комунист, сталинист или путинист, който да излезе и ви удуши когато заспите!

152

до 175 от славянин

преди 1 година

Абе май апокалиптичните сценарии за Русия май вие ги въртите! Ама все не ви се реализират! Но иначе болшевиките комунистите сталинистите кагебистите и путинистите не спират да ви преследнат нон-стоп! Като обекти за изучаване сте много интересни за психиатрите!

151

до 171 от славянин

преди 1 година

Човешкото знание е въздух под налягане, то не може да предвиди много неща!

150

Като се замисля

преди 1 година

До Анонимен, казано образно разбира се, не е нужно да се възприемаме като чисти ***. Но идеята ми стана ясна, и между другото, отдавна съм спрял да се надявам на полезна дискусия с хора, които ги влече Кремъла. Трудно е, въртят се все едни и същи опорки и апокалиптични картини. Дискусията е трудна.

149

Анонимен

преди 1 година

До до 167 от славянин Хихихи. Само държавната администрация е МНОГО повече, а ти ГАРАНТИРАМ, че там МАСОВО заплатите са над 2к (включвам базовото възнаграждение, плюс скритото възнаграждение, което получават под най-различни форми - като се почне от бонуси,мине се през пари за специални нужди, мине се през командировъчни, мине се през привилегии и т.н.)

148

Анонимен

преди 1 година

До Като се замисля Ами, аз не се мисля за "***". Седя и чакам да се свърши работата машинката от едно известно време, и рекох да се включа. Дискусиите могат да бъдат и полезни, стига да не са на махленско ниво като това демонстрирано от един индивид тук.

147

до 167 от славянин

преди 1 година

Та значи от 6 милиона и половина според статистиката хората с над 2 к са над 200 хиляди! 3,25 %!

146

Анонимен

преди 1 година

До до 164 от славянин То и аз не съм "предполагал" Русия да ни окупира (изключвам това, което казах за неформалната окупация на Черноморието ни). Аз говорех за приказките ти за фалитите на държави и прочие и това, че говориш само общи приказки. Дай някакви КОНКРЕТНИ прогнози, не ми излизай с приказки за многостранни сътресения или с още по-смешни приказки от сорта на "изчакай и ще видиш". ТОВА не е знание.

145

Анонимен

преди 1 година

До до 160 от славянин Ако вземем предвид доходите от сивата икономика - много висок. Всъщност, съмнявам се, че има работещ различно от хигиенист, който да получава по-малко от 1500 лева месечно, а повечето са над 2000. Средната заплата в България е над 1600 лева (и се покачва), а в България сивата икономика се оценява на 30-40%, т.е. трябва да си добавиш толкова, за да получиш реална картинка.

144

Анонимен

преди 1 година

До до 160 от славянин, чети статистика, средната заплата вече е 1.6К, а хората с над 2К са над 200 хиляди. Ако знаехте колко сте смешни с опорките си!