139

Какво мислят ли

преди 1 година

че това, което ги сполетя в Белгород е само частица от това, което ще последва.

138

Фак Русия

преди 1 година

Няма възстановяване на отношенията.Първо Путин да увисне на бесилото.После може да се мисли за мир.

137

А те

преди 1 година

Руснаците мислят ли изобщо ?! Според мен само изпълняват, каквото им нареди "върхушката" ! Мислещи е имало едно време - в царска Русия, но това време вече го няма !

136

Анонимен

преди 1 година

"Такова нещо се случва за първи път в града", казва Лидия пред BBC. "Не е имало обстрел в Белгород преди половин година." ==> През януари ли, това? Не мога да разбера логиката. Нищо не се връзва.

135

Анонимен

преди 1 година

Потресен съм. Нищо не се разбира. Абе, авторите, да не сте албанци под прикритие?! Невероятна история, все едно го е писал изкуствен интелект това!

134

Шереметиево

преди 1 година

Питам: Как може Премиер и Президент да знаят за шпионаж и подкупени български политици и общественици,и да не си мръднат пръста? Изглежда че след привикването на Сидеров във службите за разпит,и прекъсването на връзката Атака -Кремъл,много от висшите лица в политиката са се изплашили от нещо.Та чак сега се наложи да се вземат мерки.И какви са тези политици и общественици които се продават за рубли? Поне им напишете имента,така или иначе има преписки срещу тях.Да ги знаем кои са.

133

Киев Опява Маскву

преди 1 година

Руснаците сами си ги бомбят градовете.

132

Минаващ

преди 1 година

Русия сама стрела по собствения си народ в Белгород.Сателитните снимки го доказват.

131

Мнозинството

преди 1 година

Тези които подкрепят Русия - палец на горе, тези които подкрепят Украйна - палец на долу.

130

Камен

преди 1 година

Отново манипулативни новини....

129

Асоциален Примитив

преди 1 година

До 159 Изкълченяк, аз служих през 1997. Вижадл съм повече оръжия от теб, дори и след казармата. Ако ми потрябва ще се сдобия с каквото оръжие ми е нужно, аз имам пари. Никога не съм обичал Русия, така както не бих обичал едно бездомно куче на което хвърлям месо а то се опитва да ме ухапе. Изнасяй се към Русия и се сношавай с някакви монголи, не ми дреме за предателски изчадия като теб. Българофоб пропаднал.

128

Германец

преди 1 година

Ох, пуснах сълза за рашистите - истинските жертви на конфликта.

127

Анонимен

преди 1 година

Тъжна работа, може би наистина не си дават сметка, че тяхното корумпе с наполеонов комплекс ги вкара в тази ситуация, и че това вече е ежедневие от другата страна на границата от месеци. Няма такава война, в която само едната страна да търпи щети. А в крайна сметка предимно невинните ги поемат...

126

Айде стига де

преди 1 година

Половин ден стои на челно място новината, че украинските нацисти са бомбардирали абсолютно цивилна сграда с цивилни мъже, деца и жени! Гордостта на кокаиновия Зеленски! Руснаците нито веднъж не стреляха по цивилни, а само по болници и училища отдавна превърнати в нацистки поделения от които нерядко обстрелват свои цивилни съграждани...

125

Анонимен

преди 1 година

162 аз не разбрах чий бил Крим. Или вече не ви спукат тая опорка. Щяхте да го връщате, моста да взривявате, пък се оказа че после се молехте Путин да ви пуснел нацитата. Между другото днеска е първото дело в ДНР срещу тези пленеите нацита от Азов. Скоро и теб, продължавай, имаме няколко останали завода къде да се криеш :))

124

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 161 Кое не разбра в "ще си свидетел, как руската нацистка хунта ще бъде съдена пред очите на целия свят"?

123

Анонимен

преди 1 година

До Целия свят осъжда кремълските нацисти и ще си жив да ги видиш да пълзят пред съдиите от военния трибунал, който ги чака. - Виж малко хроники от Втората световна война, да видиш как се държат пленените бойци от Червената армия. Обаче у нас ако има Втори народен съд да видиш какво квичене и пълзене ще падне, имате добър опит от първия Народен съд недобитите фашисти.

122

Анонимен

преди 1 година

Да,същата работа," нацисти",фашисти " като нашего брата "маке сърбоманов комитерновски".И след 70 години ползват старата сталинска мантра за разделение.Нито украинците са" нацисти и фашисти" нито българите.Това е толкова абсурдно в днешно време!Що не кажат маке платенките за италианци,германци,японци в днешно време че са фашисти.Това руската пропаганда много ,много е изветряла,че и офците не са малко

121

Анонимен

преди 1 година

***, така и така си тук, кажи някога пушка наживо виждал ли си? Тези от стрелбищата по панаирите не се броят. Нито водните пистолети.

120

Анонимен

преди 1 година

До 135 Анонимен Само дъртаците и платените подкрепят рашките. Не случайно това дърто поколение ни закопа така,че още 200 г ще догонваме западния стандарт на живот. . . . . Явно си млад, но много т ъ п ! Има свободно движение в Европа! Терминал 2 или автобус и за часове имаш западния стандарт на живот! Какъв ти е проблема? Нямаш ли родители или дядо и баба или си роден от хиени? Заради такива като теб държим последното място!