179

Анонимен

преди 1 година

До До сороскитеТролове Една ракетка така скупайно може да падне в центъра на София .......... и след 10-тина минути Москва ще е лунен пейзаж :)

178

toti

преди 1 година

Тия си мерят оная работа и хич на никой не вярвам и не ме интересуват МАЛУМНИЦИ на 21 Век !!!

177

Сата НАТО

преди 1 година

Ама вие май сериозно си вервате, че Просията има кураж да стреля по натовска държава? И особено след като вече са върнати 10 години назад в конвенционалните въоръжения с минус 60 000 жива сила и минус 200 самолета...

176

До 196 Започва се

преди 1 година

Какво ще понелят бе ! Та Путин жали украинците и цели само военни обекти ако се ядоса и подбере всичко с бомбен килим нищо няма да остане и от западното оръжие и от самата Украина. Но като си се родил след 2010 година и неразбираш от военно дело е така.

175

Започва се

преди 1 година

Западните оръжия си казват думата и укрите ще помелят *** фашисти. Ударили им града, а те като сринаха толкова много градове и селца..., защо сега реват и се жалват. Така е във всяка война, има жертви и разрушения и от двете страни. Путинчетата да се съобразяват с положението, защото т.нар. статукво започва да се променя, а силата на руската армия избледнява.

174

До 187

преди 1 година

Ти като гледам много би се зарадвал, ако това стане ! А ако загине и някой твой близък -навярно още повече !

173

Чугунолеяр

преди 1 година

До Сата НАТО - Може, ако не запраши към Турция и изтрещи, я Истамбул, я Анкара. Такива са им ракетите - НУРС* технология. *НУРС = "Не Управляем Реактивен Снаряд"

172

До 187

преди 1 година

За тая, която те е родила беше думата !

171

Сата НАТО

преди 1 година

София може и с пръст вгз на Путин да бръкне и пак няма да стрелят срещу нас.

170

Сата НАТО

преди 1 година

Искандер не стига до София. Кинжал може би, но с голям напън.

169

До Сата НАТО

преди 1 година

А за ИСКАНДЕР И КИНЖАЛ нещо да си чувал? Единствените противоракети, които могат да ги спрат, са американските THAAD и израелските Стрела -3, обаче никой в цяла Европа няма такива. Германия сега води преговори да купува и ще ги има през 2025 г, но ще си пази нейната територия, не нашата.

168

Сата НАТО

преди 1 година

Просията няма ракети, които да стигат до София. Имам предвид от тактическите.

167

До Атила 183

преди 1 година

Блажев, ти кога излезе от затвора бе? В пробацията знаят ли, че пак пишеш тук???

166

До сороскитеТролове

преди 1 година

Една ракетка така скупайно може да падне в центъра на София и няма да пишете вепе тука. А тя ще падне скоро на сто процента.

165

До 183 Народа

преди 1 година

Ква Нинова та гони беПендал ? Ти излез от прегръдката на африканския си мъж и си извади неговия инструмент от задникаСи

164

ЬЬЬ

преди 1 година

Зверското лице на русия вече не е на дневен ред.То вече е много добре познато на целия демократичен свят и спирането на войната по мирен начин вече е невъзможно.Изтеглянето на русия от окупираните земи по мирен път е невъзможно. Всичко това води до извода,че руските фашисти се стремят към трета СВ,за да се легитимират като водеща световна сила,но не виждат голямата радиационна пустиня,в каквато ще превърнат голяма част от голямата си територия.Зверовете са лишени от разсъдък.

163

При това

преди 1 година

Което направиха руснаците не мога да ги мисля,ако украинците почнат да превземат руски градове ! Е това е лошото на войната постепенно ставаш бездушен садист който вижда и иска да направи по голямо зло отколкото са му направили и във по голямо количество . За Украина съм защото тя е нападната страна и никакви теории на Путин не са достоверни ! Всеки може да каже ,че напада днес или ще го нападнат утре ! По същата логика очаквам ядрена воина започната от Путин !

162

Народа

преди 1 година

Аз съм народа!Излез от полата на Нинова и си покажи мазната русофилска физиономия за да я заплюя.Казах!

161

Анонимен

преди 1 година

Кое е смешното в случая? Русия постоянно се перчи с безаналоговите С400, че даже плямпа и за С500. Какво открихме? Украйна със стари съветски ракети поваля цел след цел, уж зорко охранявана от С400. Ако имаше повече западно оръжие, Русия щеше да е изравнена със земята. Работещата ПВО на Русия е на територията на Украйна, друга няма. Ракети вече няма. По моловете из Украйна се стреля с противокорабни такива. Пари за ракети- няма. Суровини- няма. Кой да ги произведе- няма.

160

До 180 Народна омраз

преди 1 година

Ти ли си народа беГендарНадрусан ? Вие сте малка наркозависима група от жендари в София. Ние народа сме с Русия а вие скоро ще бъдете ликвидирани