19

Анонимен

преди 1 година

Руските медии не демонизират всички украинци. Те наричат "нацисти", "неонацисти", "фашисти" и "ултранационалисти" майданаджиите, изрисували телата си с пречупени кръстове и нацистки символи, убииците на жени и деца в Донбас.

18

Русофил

преди 1 година

Това е безмислена война за ,която са виновни Путин , Лавров и другите от режима! Путин е виновен за всичко, Господ да го убие!

17

Анонимен

преди 1 година

Колкото взривовете в Грозни бяха дело на чеченците, толкова и тези в Белгород ас дело на украинците. КГБ многократно е доказвало, че живота на руснаците не струва нищо за тях: за измислената "провокация" ще избият и бая повече мужици. Не е нищо ново в Империята на Злото.

16

Симо Хаюха

преди 1 година

Всъщност, Швеция и Финландия ЗАЕДНО имат доста по-голям БВП от североазийската сатрапия.. МУ ХА ХА ХА ХА

15

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 10 Поста ти е поредното доказателство че не те слуша главата.

14

Гражданин

преди 1 година

Ами нали искахте и започнахте война, товарището? Сега си търпите всички последствия и ще броите и жертвите и при вас. На война като на война. А, всъщност забравих, така е на военна операция

13

Хахаха

преди 1 година

Днес в русия са вкарани законоппоекти, с които частни фирми да бъдат задължавани да снабдяват армията, а работниците да бъдат задължени да работят денонощно и през събота и неделя, както и лишаване от отпуск.Путин ще върне официално крепостничеството.Русофилите да отиват в рая на мордор, и да не се връщат никога.

12

Възмездието

преди 1 година

Когато влизаш в двора на съседа, събаряш му къщата, изнасилваш жена му, убиваш стопанина и СЕ Р ЕШ в буквалния смисъл из спалнята и кухнята му - имай впредвид, че може и на теб да ти се случи!

11

Анонимен

преди 1 година

САЩ да донесе на Украйна ядрени бойни глави, както и вакумни бомби. Да се спре със самодоволните мутри филите, че са нещо повече. Нищо повече не сте. 4 месеца донбас...

10

Русия е изостанала

преди 1 година

На класацията за БВП 2021 се вижда, че икономическата "мощ" на Русия е по-малка от тази на Италия...И смешно и тъжно...

9

Анонимен

преди 1 година

2014 г. Украйна направиха държавен преврта както НАТО в 1989 г. в бг и сложиха *** на НАТО. После нямаше и референдум за НАТО и ЕС и България стана колония.

8

Wc

преди 1 година

ОЧАКВАЛА Е КОМШИЯТА НА БАЛКОНА. НАДЬРВЕН КЛИТОР ПАДАЩИ РАКЕТИ НЕ ГЛЕДА

7

Анонимен

преди 1 година

Поредното доказателство, че американските оръжия с далечен обсег 7е използват за безразборно избиване на мирно население, а не срещу военни обекти. Това е целта на САЩ навсякъде по света - кръв, разрушения и смърт. Обаче Господ гледа отгоре и много скоро ще накаже юдите и сатанистите начело на презокеанската империя на злото!

6

кой има полза

преди 1 година

Украйна няма никаква полза да взривява жилищни блокове в рашистан. Но nymлеp има - това ще му даде повод за мобилизация ,при измиращите с бяасна скорост наборници на фронта. Помислете малко.

5

Анонимен

преди 1 година

Значи вие може да стреляте 4 месеца по блокове с жени и деца... ама като ви пернат вас.... неможело така ... :))) Клоуни надутии тоя град трябваше Украйнската армия да го изравни със земята... както правите вие с техните градове

4

Ванга2

преди 1 година

Ванга го е предсказала "Русия ке падне!!!"

3

Анонимен

преди 1 година

"Но каквото и да е избухнало в този южен руски град, извънредната ситуация напълно подкопа твърдението на Москва, че е наредила на руските войски да влязат в Украйна, за да направи Русия по-безопасна." .......много тъпо изречение!

2

Ванга

преди 1 година

Още през 80 те години Ванга предсказа:Русия ке тръгне да трови ора по целио свет. Ама светот ке и го върне. Накрая от глад руушняците ке ручат трева као добиток...

1

Анонимен

преди 1 година

Тепърва руснаците ще ядът големия.