99

Анонимен

преди 1 година

Крайна е руска територия, наглият си ти.

98

Анонимен

преди 1 година

Много нагли тия руснаци. Сринаха половин Украйна и все едно нищо не са направили. Обаче ако срещу тях изстрелят някоя ракета реват колко са лоши другите и са шокирани,че им се случва

97

Анонимен

преди 1 година

Значи според Русия Украйна изстрелва антични съветски ракети по някаква дивна провинция, но великите С400 не реагират по никакъв начин. Интересно. Представям си с далекобойната реактивна система от САЩ Украйна за какъв смях ще направи голташка Русия, която стреля по молове с противокорабни ракети. Смятай жалкият руснак няма вече и ПВО. Останаха едни ядрени глави, ама няма на какво да се монтират, дрогаре. Има 2-3 Сармат, ама НАТО има 8000.

96

Татул до Адолф

преди 1 година

То щото сега не промиват мозъци. И не само - от 1990 година насам забелязвам една целенасочена подмяна на ценностната ни система. Комунистите бяха на власт 45 години, 33 години демокрация до къде ни докараха? Яд ме е да слушам мало'умници като теб, които само се оправдават с комунистите.

95

Рязаното Хасан

преди 1 година

Та сега рязаното Хасан си мисли на глас: "Хмммм ... щом пияното мужик може да си взима обратно украинската губерния, защо мустакатият пилавджия да не може да си вземе обратно румелийския вилайет?!" Защо пък не????

94

Анонимен

преди 1 година

Късно се стиха да нападат руската територия, отново с горила тактика :))) Те им научиха вече и кътните зъби на урките :))) Толкова ли не могат да съберат армия, че действат само с малки партизански отряди :))

93

адолф

преди 1 година

До Анонимен 109 личи си че през живота си не си прочел и една книга а знанията ти се свеждат само до това което са ти казали в училище.Проблема е че в училищата преди 1989г ти промиваха мозъка.А като гледам какви глупости пишеш твоят мозък направо са го минали и през центрофугата.Добре че на времето нямаше сушилни че ако го бяха минали и от там направо не ми се мисли кви простотии щеше да пишеш сега.

92

Рязаното Хасан

преди 1 година

Още преди 2500 лета господни китайското философ Конфициус е казал: "Ако искате да сте щастлив за един ден - засадете дръвче. Ако искате да сте щастлив за един месец - погребете руснак! Ако истате да сте щастлив за една година - скопете русофил!"

91

Критично мислене

преди 1 година

До 18, когато твърдиш, че Швеция и Финландия заедно имат по-голям БВП от Русия, явно си много, много зле по математика. Една проста проверка в Гугъл какво казва: Швеция БВП: 537 милиарда, Финландия БВП: 271 милиарда, Русия БВП: 1,4 трилиона. Сега като съберем 537 и 271 получаваме 808 милиарда, което е по-малко от 1,4 трилиона. Ама то неграмотността при либерастите явно е доста често срещано явление, за което дори самите те не си дават сметка...

90

Анонимен

преди 1 година

До Цецо - За 2020 г са загинали 7 човека за 2021 -5 човека . Ти и всичките ти съмишленици са *** на квадрат . Узнай фактите и тогава влизай да се излагаш .

89

Рязаното Хасан

преди 1 година

С нетърпение очакваме лудият Ердоан да започне специална военна операция за освобождението на Източен Родопбас и Странджа-Сакарск от българските нео-фашисти и нацисти. И също да свърже Делиорманск и Странджа-Сакарск с коридор между Черно море и сръбската граница.

88

Русия=Психиатрия

преди 1 година

Условието за мир в Европа е тоталната денацификация и демилираризация на Руската федерация по примера на Германия след Втората Световна война.

87

Гиб Мелсън

преди 1 година

Защо албанците да имат право да се отцепят в Косово и да си направят собствена държава а руснаците в Донбас да не могат? На този въпрос русофобите не могат да отговорят, защото айкюто много ниско.

86

Рязаното Хасан

преди 1 година

Как така украинките ще обстрелват Россия бе джанъм? Тия вместо да посрещнат пияното мужик братушка освободител с хляб и сол, свалени гаштти и разтворени буззки, както правят българките, ги гърмят с ракети, пърлят с огнехвъргачки и скопяват с тухли. Вай анам вай вай вай ... какви времена доживяхме ...

85

Анонимен

преди 1 година

Сотиров украйна никога не е била. Имаше УССР. Преди това имаше *** и Волинско клане. Преди това беше под османлиите. Вземеш да ходиш на училище че е срамно вече. Грантаджии "умнокрасиви"

84

Анонимен

преди 1 година

Заплатите в Сърбия са по големи от българските.

83

Сата НАТО

преди 1 година

Руските у роди сами са си взривили гражданите. Търсят начин да излязат от войната. Ще се обявят, че са за мир и да задържат окупираните територии. След 2-3 години ще нападнат пак.

82

Анонимен

преди 1 година

Сърбите никога са нямали победа във война, все сме ги ритали като кучета, урките са нещо подобно :))

81

Ц.Сотиров

преди 1 година

Абе тия *** сринаха цяла Украйна ,избиха голяма част от населението й,прокудиха населението й,анексират теротории от Украйна и накрая Украйна била лошата ?! Не само ръководителите на Русия,ами и самите руснаци се дзверят и костоперят - истински фашис ти ! Затова и друго не заслужават - трябва веднаж завинаги да рзберат,че уважението към тях се изпари веднаж-завинаги!!! Да пребъде Украйна! Смърт за агресорите !!!

80

Анонимен

преди 1 година

Да би мирно седяло не би ракети и бомби видяло, 8 години се правиха на националисти, татуираха си всевъзможи нацистки свастики и портрети на нацисти. Възпитаваха децата си в ненавист към Русия тубата е пълна с материали как малки деца щели да колят Руснаци. Нацистки поздрави, показност, помпозност, Азов, Десен сектор, Айдар са само част от предисторията на тази специална военна операция. Телеграм каналите са пълни с колапса на ВСУ над 800 войника умират на ден заради фашисткия режим в Киев.