83

S8 чип 300км/ч сажди

преди 1 година

Ако ПП предложи същия кабинет, от ГЕРБ-ДПС ще започнат да заекват. :)

82

Бачи Кико

преди 1 година

ПП ще обере точките, като предложи АБСОЛЮТНО СЪЩИЯ КАБИНЕТ. :)

81

КОКОРЧО fanbase

преди 1 година

Кокорчо се завръща на бял кон. :)

80

Маски в ТВ Сдудио

преди 1 година

По принцип Кокорчо е по-обрания и по-добрия политик от двамата, но с толкова много добри качества, той трябва да е на старата си позиция, защото мисля, че Кирил Петков ще се представи по-зле като министър. И за това, КАБИНЕТА ТРЯБВА ДА Е СЪЩИЯ! Без промени, с изключение на министрите предатели, останали в ИТН. Това ще е страшен шамар за статуквото "ГЕРБ-СДС-ДПС-ИТН-Възраждане". :)

79

Радж

преди 1 година

Да бе, сега и другия кaпут да се изтъпани като премиер. Няма нужда. Нагледахме се на ***!

78

ЕЕеее..

преди 1 година

Хехехееейййй, ама мнооого нагли бе, почти колкото комунистите, че да не е и повече !

77

Анонимен

преди 1 година

Петков не изкара и цял рунд на ринга.Борисов,Карадайъ чрез Доган,Трифонов и Митрофанова,чрез Копейкин го смляха от бой.Тамъъъън разбра как трябва да ги пребори и те го свалиха.Ако Рашков се беше качил в КП КОНПИ щеше да им види сметката.

76

Истукан

преди 1 година

Какво стабилно правителство може да се направи от тези мутри. Нов бардак със стари к.урви не става.

75

Ами да

преди 1 година

НО БЕЗ ПЕТКОВ ЛАЛАДЖИЯТА И БЕЗ ВАСИЛЕВ - ХАРАМИЯТА НА СПЕЦА.

74

Анонимен

преди 1 година

Денков го уважавам аз,добър човек и не съм чул нещо да е откраднал.Дай Боже повече такива хора да са във властта!Има и други кадърни,добри хора,но бягат от политиката,защото ги смесват с нечисти,крадливи екземпляри,отишли в политиката за да се облагодетелстват.

73

Анонимен

преди 1 година

Затвор за всички предатели от ПП - Партията на Предателите!

72

Анонимен

преди 1 година

68 Горката му съпруга.

71

Анонимен

преди 1 година

72 Има и един друг :"аз съм просто Наско", но това е друга една перверзия в българската политика, за съжаление.

70

Анонимен

преди 1 година

68 За какви послушници става въпрос, за журналистите ли? Бяха ви добри, когато Киро полетя на старта, с големите му обещания и хвалби, които медиите публикуваха. Но когато отразиха гафовете му, тогава станаха "послушници". ГЕРБ не са във властта повече от година, за което време бе извършена безпрецедентна чистка в държавата. Като се почне от службите, силовите министерства, администрацията, всички институции, където бяха назвлначени хората на Радев, БСП/ДС, ПП и компания.

69

Анонимен

преди 1 година

68 Болшинството българи, които се изказват по адрес на Киро ментата, не го наричат свойски така, а цитират влюбените до уши негова фенка, която изстена сърцераздирателно, памфлет в негова възхвала от трибуната на парламента и ни го представи така:" За мен и всички нас, той е просто Киро".

68

Анонимен

преди 1 година

68 Какъв може да бъде човек, който вчера нарече лидера на най-голямата опозиционна партия ГЕРБ Борисов, "мутрата от Банкя" и който го праща на самотен остров, за да преговарял с депутатите от тази партия? Който командваше ареста на Борисов като нареди, той да бъде изведен с белезници пред внуците му, докато вечеряли семейно, "с чувал на главата", както казал. Който сам свидетелства срещу Борисов, по извадките на любовницата си от Гугъл? Който сипе обиди и епитети на политици, показва вратата...

67

Далай Лама

преди 1 година

Другарю "академик" , я си затваряй неграмотната уста ! Повече няма никой да чуе за тебе - "академик" порнографен !

66

аман

преди 1 година

Премиер не може да е нито кирчо нито кокорчо!

65

Анонимен

преди 1 година

"Киро", както го наричате свойски, 55, не излъчва омраза, а позитивизъм, откритост и доверие. Иначе щяхте ли да му казвате така, както сигурно и съпругата му не се обръща към него? Омразата се излъчва от вас. Интересно как не виждате какви послушници си назначи навсякъде, включ. в медиите Б.Борисов, всичко е окупирано от Герб и цялата държава е разпределена м/у Борисов, Доган и Пеевски, и когато Петков започна да им спира далаверте, мафията се обедини и гласува вот на недоверие. Но пак ще е той!

64

Аууууу!

преди 1 година

Този гал.фон е академик ! Кой му е дал тази титла ? Та той няма мозък на канарче! И бленува отново за власт ! Ай сиктир,бе, недоносчета инфантилни !