103

Анонимен

преди 1 година

Парадокс:- Значи, ако си гол - не ставаш за директор на училище, обаче ако си гола вода - ставаш за министър на образованието.

102

Loki

преди 1 година

Вие поглеждали ли сте се в огледалото. Мишки с партийни книжки.Нищо не става от всички политици, защото не ви пука за народа.

101

Анонимен

преди 1 година

Е, като не искате Петков, сложете Баце, Карадайъ, Копейкин, а може и Учиндолеца.

100

Анонимен

преди 1 година

Асен Василев е съден и осъден от съдружника си за кражба на интелектуална собственост-код от компютър. Съден не може да стане премиер на България.

99

Анонимен

преди 1 година

Денков уж е академик което предполага, че има нещо повече под шапката от останалите в ПП, а ги ръси досущ като мисирка.

98

до 87

преди 1 година

Когато правиш едно и също и не променяш нищо, резултатът ще е един и същ. С едни и същи действия ще получаваш едни и същи резултати. А това от своя страна ще доведе до фалит на България. Кирил и Асен са търговци. Те могат единствено да търгуват. За политици не стават.

97

до 93

преди 1 година

Нинова има само 26 депутата и с 26 депутата не може да управлява дори фирма. Тези 26 депутата Нинова може да ги качи на една каруца и да ги закара директно на село. Партии с така малка представителност от народа изобщо нямат място в управлението на България. Да се яви Нинова на избори, да спечели изборите н 28%, да събере 121 депутата и да управлява! Никой не и пречи. Но на следващи избори след всичко, което сътвори-Нинова ще има 13 депутата максимум, а може и да падне под 4% и под крушата.

96

ББ

преди 1 година

До Анонименне е "демократична" а търговска,не е като омертата дадена от дпс-гроб на путин!къде е пътната за турски поток?каква е ползата за Българите от него,колко пари платиха за него без полза?каква е ползата от платените милиарди на путин за АЕЦ скрап обурудване..комисионни и къщи в барселона,офшорни,имоти в дубай на пеевски,идва нова генерация която няма начин да излъжете..спрете се или сте свършени,бардак със стари к.р.и ни предлагат дпс-гроб,България няма да е бар.а. повече заявиха децата

95

ББ

преди 1 година

До Анонименама има...твърдите,че няма а можете да си заредите,гроб ен.ч.рчетата опитаха да всяват паника помните как ви манипулираха наредено от раша...отричате очеВадното...по рашистки...няма начин да ни денифицирате,не заради самолетите и армията която нямаме,продадени от обслужващите ви дпс-гроб...заради Народа и децата които имаме!!!

94

пияинца мистик

преди 1 година

По принцип не симпатизирах на ПП, но след това което ГЕРБ-ДПС-ИТН им сътвори, започнах да се дразня и вече ги приемам малко като алтернатива на организираните престъпни партии.

93

ББ

преди 1 година

До Няма ли другиима разбира се...малобройната рашискта,обаче имате проблем,на следващите избори когато и да се...идва нова генерация Българи...децата ни с който сме споделяли как сте ни грабили и предавали...учили сме ги да разпознават ен.ч.рите от дпс-гроб...и обслужващите ги,свърши се,Избори!!!и резиденто...ще те свалим с камъни и дърве ако позволиш купуване и манипулации!!!процента гласували ще ви...убие ен.ча.ите продаващи България от 30 г на раша!!!

92

Дайте да си го кажем

преди 1 година

От къде бил кораба с газ на Кирчо. Много критични станахте напоследък, червени другаре от ГЕРБ. Преди да настоявате за отговори от опозиционната партия, трябва да дадете отговори по критични въпроси за вашата партия, какъвто например е, коя е Мата Хари, от къде са кюлчетата в шкафа на ББ, защо евраци, злато и патлак, минават незабелязано през КПП на НСО и така нататък. Правите се на глупави, но това ВЕЧЕ не играе във ваша полза, защото всеки ви идентифицира и лесно ВЕЧЕ се разпознават лъжите ви.

91

Айде малко истина.

преди 1 година

Твърдия електорат на ПП е поне 300 хил, плаващия е 2 милиона. За сравнение, на ГЕРБ е 50 хил с плаващ 600 хил. На ДПС е 20 хил с плаващ не знам колко. На ИТН твърдия електорат е 5 хил примерно. Така. И ако сега добавим към ораторски качества фактора истина, кой ще има най-много вот? Този който вади стъкмистики на А5 формат или този, който говори прямо куме в очи? Ами дайте да си зададем и този въпрос... Нещо ви бяга картинката ЯКО. И се озлобявате, което ви кара да правите грешки. Така ще е.

90

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен Къде акостира, вторият кораб сгаз ,на шмекера ПросктоКиро ? Или и демократична тайна ?

89

КОКОРЧО fanbase

преди 1 година

Асен Василев се връща на бял АТ.

88

ГЕРБ - лъжци

преди 1 година

До Няма ли други - милиарди заеми... я отвори интервюто на Боко Тиквуня при Слави Куцата мутра и превърти малко. В един момент Боко вади бюджета и показва "колко е добре", а Славуцата го пита колко милиарда заеми е взел. Ако го гледаш, ще видиш, че на Кокорчо бюджета е 10 пъти по-добър в момента, когато има война и МЕГА-инфлация, здравни кризи и какво ли не.... но ти нямаш толкова дълга памет. На тебе каквото ти покажат от централата на ГЕРБ - това е истината. А то не е. Определено...

87

Няма ли други

преди 1 година

Петков няма капацитет и просто вреди на България. Василев с тия милиарди заеми и със стъкмистиката, че инфлацията щяла да бъде само 12% за година - и той е грешния човек.

86

ББ

преди 1 година

бих гласувал за ПП само ако г-н Петков е Министър-Председател...или няма да гласувам...да си купува пеевски и боко!!!ще емигрирам...дреме ми вече!!!

85

Тонката

преди 1 година

Боко да си гледа пенсията - дърт е за министър-председател :):):)

84

решението

преди 1 година

СЪЩИЯ КАБИНЕТ + СЪЩИЯ ПРЕДСЕДАТЕЛ НА НАРОДНО СЪБРАНИЕ.