123

Анонимен

преди 1 година

...и това го разбра само за няколкото месеца управление на ПП , докато банкянския управлява 12 години

122

Стево П. от Зарата

преди 1 година

Този калпак след като ги приказва тези глупости,защо преди това не вземе да изкара "пръстите си" от ел. контакт !?Че кой се интересува вече от тези предатели от ПП, коитоуспяха само за няколко месеца да направят инфлацията 16%,да спрат природния газ от Русия и да предадат нашите сънародници в Македония.ВЪН ОТ ВЛАСТТА !!!

121

Грух

преди 1 година

Това е царско-комунистическо ***.

120

Аут всички

преди 1 година

Тия с Герб са като скачени съдове и по един и същи начин крадат. Пълно пропъждане.

119

Всъщност

преди 1 година

Премиер не може да е нито КИро, нито Асен, нито който и да е от Пълен Провал.

118

Анонимен

преди 1 година

13 960 лв е заплатата на Лена Бориславова като говорител на проваления кабинет на Петков!

117

ТОВА Е ДЕМОКРАЦИЯТА

преди 1 година

В НС---ТРЯБВА ДА СЕ СПАЗВА СТРИКТНО ПРИНЦИПА НА "ДИАЛОГИЧНОСТТА" И ДА СЕ ИСКА И ПРИЕМАТ СМИСЛЕНИ И ЕФЕКТИВНИ ЗАКОНИ ---А , НЕ ДА СЕ НАЛАГА МНЕНИЕТО САМО НА ЕДНА ПАТИЯ , КОАЛИЦИЯ ИЛИ САМО ГРУПА ОТ ХОРА , ЗАЩОТО "ПАРЛАМЕНТ"--ОЗНАЧАВА МЯСТО ЗА ДИАЛОГ И РАЗИСКВАНИЯ , А НЕ МЯСТО ЗА ВОЙНИ И ПРОСТОТИИ...!В ТОЗИ СМИСЪЛ -НЕ Е НЕОБХОДИМО ДА ИМА БОЛШИНСТВО ОТ 121-ДЕПУТАТА В ПАРЛАМЕНТА ! ВАЖНОТО Е ДА ИМА РАБОТА , МИСЛЕНЕ , ДИАЛОГ И ЕФЕКТИВЕН СПОР ПО ВЪПРОСИТЕ НА ДЪРЖАВАТА -ВСИЧКО ДРУГО Е "ДИКТАТУРА "!

116

Анонимен

преди 1 година

МОН трябва да се закрие като струкрура, за да се отървем от всички чиновници, които идея си нямат какво се случва в детските градини, училищата и университетите. След това се учредява агенция към премиера или някой вицепремиер и се провеждат конкурси, като първото условие за кандидатите да е поне 10 години да са работили в детска градина, училище или университет.Закриване и на РУО-тата, които не оказват никаква методическа помощ, а се държат като фелдфебели и създават огромен стрес.И нов закон.

115

Анонимен

преди 1 година

Щом ненормален академик не може да се оправи с учебниците...

114

истина

преди 1 година

Министър от проваленото правителство се размечта. Мечтай си , мечтите са безплатни.

113

ТОВА Е ДЕМОКРАЦИЯТА

преди 1 година

ИЗОБЩО НЕ Е НЕОБХОДИМО ДА ПРАВИШ КОАЛИЦИЯ ОТ 121-ДЕПУТАТИ ИЛИ ДА ИМАШ МНОЗИНСТВО ЗА ДА ДИКТУВАШ СВОЯТА ВОЛЯ НА ОСТАНАЛИТЕ ПАРТИИ В ПАРЛАМЕНТА! ИЗБОРИТЕ СЕ ПРАВЯТ ПО "ВИШЕГЛАСИЕ"-- И НАЙ-ГОЛЯМАТА ПАРТИЯ ПРАВИ ПРАВИТЕЛСТВО---КОЕТО Е ДРЪЖНО ДА ДАВА ТОН НА ЗАКОНИТЕ В ПАРЛАМЕНТА И ДА РЕШАВА ВЪПРОСИТЕ "С БОЛШИНСТВО ОТ ДЕПУТАТИТЕ"--А , НЕ С НАЛАГАНЕ НА ЗАКОНИ И РЕШЕНИЯ , НАД ОСТАНАЛИТЕ ПРЕДСТАВИТЕЛИ НА НАРОДА КАТО РАБОТИ СЪС ВСИЧКИ --А НЕ ДА ИЗОЛИРА ЧАСТ ОТ НС!!!---ТОВА Е ВСЪЩНОСТ ДЕМОКРАЦИЯТА !

112

Беновска пипа

преди 1 година

Важното е Денков да не е министър в новото правителство. Но някаква невидима сила го свързва с двамата оксфордци. Следващият премиер ще е Василев.

111

Анонимен

преди 1 година

КОГА ЩЕ РАЗКАРАШ КОМУНИСТИЧЕСКАТА МАФИЯ ОТ БАН? КОГА ЩЕ СПРЕШ КОРУПЦИЯТА В БАН, ВРЪЗКАРСТВОТО, УРЕЖДАЦИИТЕ, СЪЗДАВАНЕТО НА ПРЕЧКИ ПРЕД ВСЕКИ КОЙТО НЕ Е ЧОВЕК НА МАФИЯТА?

110

Анонимен

преди 1 година

В Гугъл учени пишат, че Асен е социопат. Как така ще става премиер? Денков, и ти не си добре с главата.

109

Анонимен

преди 1 година

Е като у нас няма кой, да внесеме от вън - губернатор. Само се разберете от запад или от изток, защото с рубли няма да можете да си купувате западни автомобили. А у нас и до тоалетна се ходи с автомобил. А пък лади почти не се срещат.

108

ТОЗИ Е

преди 1 година

ЗА НАРОДЕН СЪД И НАТИКВАНЕ В ЗАТВОРА ЗА ПРОДАВАНЕ НА БЪЛГАРСКИТЕ ЦЕННОСТИ САМО НА ГЛОБАЛИСТ ЩЕ СТАНЕ РОДООТСТЪПНИКА

107

777

преди 1 година

Нито един от двамата некадърници. И ти също изчезни , плазмодии.

106

перко

преди 1 година

Ами примера е пред очите ти и се казва Киро ***.

105

Анонимен

преди 1 година

Мани от Ледена епоха си иска Киро, в краен случай Кокорчо или друг от своите съдружници.

104

Анонимен

преди 1 година

Ако на изборите се гласуваше за това, кой депутат, кмет или министър да влезе в затвора, то избирателната активност щеше да е близка до 100 процента.