289

До 285

преди 1 година

До Българин-- Що така остро, а? "Няма нормален човек, който да иска да живее като руснак." Ти, там бил ли си и знаеш ли как живеят? Може би съдиш по някои пропагадни филми-сравни актьорите и сценария и може да ти светне. Те, руснаците поне имат президент-мъж,с който светът се съобразява, а нашинкият е .. гнус ме е да го напиша.

288

перко

преди 1 година

Коментиращите четохте ли предложението? Правилен ход от страна на България. Тепърва започват проблемите на македонците, затоа отхвърлят и не искат да приемат това предложение.

287

До бай Онзи

преди 1 година

Само най-големите *** още не са разбрали, че Френското предложение защитава нас и ни дама куп повече опции да си търсим правата на всяка стъпка то преговорите за присъединяване на РСМ към ЕС. Точно и за това РСМ отказаха. Та не знам за какво шампаснко е време в Скопие

286

Анонимен

преди 1 година

Предатели бъдете проклети

285

Анонимен

преди 1 година

До ////// Каква е заслугата на КП ?

284

//////

преди 1 година

Повечето дори не знаят за какво става въпрос, но иначе много компетентни. Всички искания на България са във френското предложение. Добре, че беше лошия Кирчо да извади България от калта, в която беше попаднала през последните две години. Въпрос на месеци беше да ни отсвирят и да дадат зелена светлина на Македония да започне преговори. И тогава вече щяхме да станем за смях. Цяла Европа е против българското вето. Никой няма да остави най-бедняшката страна в ЕС да си разиграва коня.

283

Анонимен

преди 1 година

До бай Онзи 304 Ама там пак не са доволни . Няма да има шампанско . Засега.

282

Предатели

преди 1 година

ГЕРБ, ПП, ДБ и ДПС - национални предатели, това никога няма да го забрави българския народ!

281

Анонимен

преди 1 година

Предатели!!!

280

бай Онзи

преди 1 година

Бате пак ни наби. В Скопие е време за шампанско.

279

Обективен

преди 1 година

Коя е тая държава РМС от заглавието?

278

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 293 От какво ????

277

Анонимен

преди 1 година

По-голям кеф не съм изпитвал, дори когато Борисов печелеше избори. Натикаха ватницитe в *** ....

276

88

преди 1 година

До вчера...вижте всички възраждане гласува с ДПСДнес...гласувайте с ДПС няма проблем

275

Анонимен

преди 1 година

ТОВА БЕШЕ ЦЯЛАТА ПОСТАНОВКА - ОТ ТОЯ БЕЗОТГОВОРЕН ПАРЛАМЕНТ В ОСТАВКА! ВИНАГИ В ТАКИВА МОМЕНТИО СЕ ПРАВЯТ НАЙ -ГОЛЕМИТЕ КРАЖБИ И ПРЕДАТЕЛСТВА!

274

Анонимен

преди 1 година

КАКВОИ ПО- ДОБРО ДОКАЗАТЕЛСТВО КЪДЕ СЕ НАМИРА СТОЛИЦАТА НИ! КОЛОНИЯ НЕ, АМИ НАПРАВО ПРОТЕКТОРАТ!

273

Анонимен

преди 1 година

браво! а сега кажете, че не са всички маскари!

272

ззз

преди 1 година

Борисов му го бутна през гащите на Кирчо. ГЕРБ имат твърд електорат, който ги боли швепса какво правят или не правят ГЕРБ. НА ПП обаче не е тоест тези сега ще търсят следващият месия дали ще е Янев, дали ще е някой нов измамник ще видим, но Кирчо показа, че е *** като хралупа да му влезе в капана

271

Анонимен

преди 1 година

До 291 Като се има предвид, че руснаците създадоха македонската държава на базата на анти-българизма, и сега продължават да подклаждат противопоставянето като насъскват двата народа един срещи друг, е интересно, че рИвеш за ЕС и НАТО. ТОЧНО В МОМЕНТА, ЕС чрез френското предложение, предлага начин да се изпълнят българските искания от договора от 2017. Затова в РСМ вият на умряло, затова и русофилите в България са впрегнати да ни обянсяват колко е лошо, да приемем френското предложение.

270

дсадсадса

преди 1 година

Махайте ветото...ветото е контрапродуктивно и не помага по никакъв начин за нормализирането на отношенията. Тея хора са били българи някога, но голяма част от тях вече не са и нямат такова желание. Оставете ги на мира. Единствената задача е да се гарантира свободата на тези които се чувстват българи, да бъдат такива и да се спре историческата кражба. Това няма да бъде постигнато чрез вето