349

Е пак Народен съд

преди 1 година

Тези *** в НС дето гласуваха с да скопските марсианци да влизат в ЕС не е лошо да си спомнят за народния съд!Приеха ЗЗД,Закона за нацията,Приеха тристранния пакт,обявиха война на САЩ и Англия,трябваше държавата да плаща милиярди репарации на Гърция и Югославия!Накрая получиха заслужено куршум в кратуните!Бесродници след Еньов ден винаги следва Видов ден!Канада е далечеееее

348

Българ 1

преди 1 година

Кирил Петков и ИТН стана същите *** като СЛави Трифонов... На ГЛАСУВАНЕТО за Македония Кирил Петков и ПП , ВИДЯХА с кого гласуваха, ЗАЕДНО.... Гласуваха, заедно с тия , който СВАЛИХА сегашното правителство- ГЕРБ и ДПС..Слави прави глупости...Но Продължаваме Промяната направиха по- ГОЛЯМА глупост..

347

Българ 2

преди 1 година

Араби турци и албанци, чакат двама българи да се скарат, за да ги ОГРАБЯТ и двамата.. Така, след 1990 г, турците от ДПС, търгнаха да ЗАВЗЕМАТ България. В парламента, чакаах БСП и СДС, да се СКАРАТ, за да ги ОГРАБЯТ и двамата... а по улиците, с помощта на разни ***- Мутри, Митьовци и фирмите А1, и Вииваком, турците от ДПС разболяха 2 милиона българи.Ако Северна Македония стане Западна България, то Албания може да стане

346

Българ 3

преди 1 година

Ако Северна Македония стане Западна България, то Албания може да стане Северна Гърция.. А Косово- да стане южна Сърбия..Горната половина от Турция може да стане Южна България, а долната половина от Турция може да стане Източна Гърция... ВАЖНОТО е Ислямистите - албанци, турци да бягат далече от Европейския Съюз и Европа.

345

Реалист

преди 1 година

Безсрамно се нarъзиxa на ЕС всички с изключение на ИНТ и Възраждане!! След толкова много дрънкане и пак по български

344

Някой

преди 1 година

Е това е то! Като играе парата - Никакви скруполи. Щом в името на власта и парите такива "врагове" се прегръщат и целуват - Ясно е за кого гласуваме. Така е другари. Спете спокойно. Ние БКП заедно с верните ни другари от ДС бдим над Вас. Каквото и да се случи ние власта няма да дадем. Сега ще използваме момента, че Киро така или иначе е "похарчен", и ще изкараме още някой долар като пуснем северномакедонците в ЕС. Майната им на Ботев и Левски. Било каквото било.

343

Реалист

преди 1 година

Какви рамки и преговори с ЕС ви се привиждат ! САЩ са наредили на европейските си пионки СМакедония и Украйна по най бърз начин да бъдат приети !

342

Анонимен

преди 1 година

Машала кирчу и кукурчу

341

Човек

преди 1 година

Протестиращите в подкрепа на ПП как се чувстват в новата коалиция ПП, ГЕРБ, ДПС и ДБ? Честито пак ходете да подкрепяте задкулисието.

340

Анонимен

преди 1 година

Амин.

339

Анонимен

преди 1 година

Много хубаво.

338

Анонимен

преди 1 година

Г.Димитров ще се окаже прав накрая ама вие пак го наричате предател защото неграмотността е болест. Хубаво че и със забавяне най-накрая българите научиха че македонци има.

337

Ямболски ZV цървул

преди 1 година

Значи ....НС са ПРЕДАТЕЛИ.Предателите се УБИВАТ!

336

Анонимен

преди 1 година

Най-накрая отново тръгнахме по стъпките на най-великият българин - Георги Димитров. Колко години плюене че бил предател че били онова ама най-накрая неговите дела се оказват че са били правилни и мъдри. Фашизма никога не е побеждавал и днешният успех отново затвърждава тази едва ли не природна истина.

335

Анонимен

преди 1 година

До Българ -- Българска история няма.

334

Анонимен

преди 1 година

КОГАТОМАКЕДОНЦИТЕ В РСМ БЯХА БЪЛГАРИХубава си, татковино, име сладко, земя рай, сърце младо и невинно за теб трепка, та играй.Мили ми са планините и на север, и на юг, драги ми са равнините, набраздени с наший плуг.На уста ми сладка дума - ще да бъде този кът, дето Дунав, Вардар, Струма и Марица си текат!Дор на небо ясно слънце, дор на очи свят, живот, ще обичам аз от сърце таз земя и тоз народ. Из Татковина ПЕТКО СЛАВЕЙКОВ

333

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 351 "Не сме народ! Не сме народ,а***,..." __"Не сме народ! Не сме народ, а мър-ша, пак ще кажа и с това ще да свърша." Петко Славейков НЕ ДОПУСКАЙ ДА ТЕ ЦЕНЗУРИРАТ ПО НИКАКЪВ НАЧИН ИНАЧЕ ЩЕ ВЗЕМАТ ДА ГОРЯТ И КНИГИТЕ НА БЪЛГАРСКИТЕ КЛАСИЦИ!!!

332

Младияпремиерсхарема

преди 1 година

Македонците да се радват ние благосклонно ги пускаме в ЕС, да почнат да се отнасят с респект с българите.А нас българите е време да ни пускат в Шенген и САЩ да ни махнат визите :))))Ние показахме лояност към ЕС и САЩ.Време е да ни върнат лоялността 4 5 милиона българи и българки чакат да си намерят силиконови американки и американски милиардери. Скоро ще се осъществи новото преселение на народите по-точно 4 5 милиона българи ще емигрират в САЩ.

331

Наблюдател

преди 1 година

Ами сега! Какво ще правят в Северна Македония? Зорлем искат да ги вкарат в ЕС, а Русия и Сърбия не дават...?

330

Браво на ГЕРБ и ДПС!

преди 1 година

Винаги в трудни за България времена това са били двете партии, готови да изгубят избиратели, но да подкрепят в Парламента полезни за България решения! Браво на ГЕРБ и ДПС !