309

Анонимен

преди 1 година

Прави излязоха чалгарите, казваха, че киро е продал Македония и ето... Факт.

308

Анонимен

преди 1 година

Киро беше обещал да вдигне ветото и го направи. Той и бибитко имат един и същ господар.

307

Анонимен

преди 1 година

Сега депутатите ни накараха да се срамуваме че сме българи. Макетата ни плюят, депутатите се правят, че дъжд ни вали. Депутати, доволни ли сте, че ви наричат татари, фашисти, ***, че ви крадат историята и езика, че поругават паметниците и костите на дедите ви, а вие ръкопляскате и се продадохте за още две заплати? Бял ден да не видите занапред!

306

Случаен минувач

преди 1 година

Дайте да го видим това френско предложение! Публикувайте го! Факт е, че македонците не са съгласни с него. Ама откъде накъде ние пък ще се съгласяваме веднага? Публикувайте го, да го прочетат хората, не го крийте!

305

Анонимен

преди 1 година

Гърция можа да ги бави 20 години, а ние - не. Мършиииии. Излизайте на площада, бе, рая

304

Юрист - межд. отноше

преди 1 година

Как българският интерес ще е защитен във френското предложение като брюкселските чиновници ще се договарят с Македония вместо нас. България остава безгласна буква оттук нататък по вековен за нея проблем. Елементарен въпрос към зомбираните - през 2017 г. защо не се съгласихме?!? Или сега сме във война с Русия и това оправдава всички национални предателства. Преди 2 месеца 85% от българите бяха против. Какво стана? Промиха ви без да се усетите, оввцееее

303

Анонимен

преди 1 година

ОТВЛАТИТЕЛНО ГРОЗНАТА ДЕПЕСАРИЯ ВСЕКИ ПЕТЪК СЕ ВИХРИ В НАРОДНОТО СЪБРАНИЕ ДА ОПРАВДАВА СУБЕКТИТЕ ОТ ДПС ИЗВЪРШИЛИ ПРЕСТЪПЛЕНИЯ СРЕЩУ ИЗБИРАТЕЛНАТА СИСТЕМА И ИЗБИРАТЕЛНИТЕ ПРАВА НА ГРАЖДАНИТЕ, КАТО СИ ВЪОБРАЗЯВАТ ЧЕ ТАКА ЩЕ ОТМЕНЯТ ФАКТА, ЧЕ ДПС Е ПРОТИВОКОНСТИТУЦИОННА ПОЛИТИЧЕСКА ОРГАНИЗАЦИЯ ВОДЕЩА ТЕРОРИСТИЧЕН НАТИСК И ТОРМОЗ ВЪРХУ БЪЛГАРСКИТЕ ГРАЖДАНИ И БЪЛГАРИЯ!!!

302

Бау

преди 1 година

Кирил е казал на Микрон, че е длъжен да поднесе историчско извинение на България, защото френската артилерия преди 100 години е причина за безобразията днес и Микрон се засрамил и казал - Добре!

301

Cartman1912

преди 1 година

Френското предложение защитава нашия интерес. То ни измива ръцете и хвърля топката в полето на макетат, които реват и не занят сега как ще се изкарат жертви. Тези които го отхърлят са предателите. Защото не се застъпват за бълггарския интерес, защитен в предложението, а дават тежест на безумните искания на макетата.

300

Анонимен

преди 1 година

Подкрепям това вето да падне и да се държим най после като цивилизовани европейци стига с тая омраза да дадем добър пример и те ще мирясат това присъединяване ще е години няма да стане утре

299

Асоциален Примитив

преди 1 година

ИТН и "Възраждане" - петата колона на Русия. Да не забравяме кой създаде македония, точно блатниците от колхоза създадоха този тумор!

298

Анонимен

преди 1 година

България и Македония обединени заедно в Свободна Европа! Това е мечтата на поколения българи и кошмарът на сърбомано-руската пропаганда.

297

Анонимен

преди 1 година

Най после няма да се използва Македония за популизъм на фейкове патриотични парти Итн и Възраждане насаждане на омраза и слугинаж на Раша ПОНЕ НЯМА да падат правителства заради Македония като изтривалката използвате една суверена държава за да си вдигате вота и субсидиите а тия двете парти направо в кофата те създават само интриги и бунтове да спират работата на НС по цял ден се занимаваме с ИТН и Възраждане

296

Анонимен

преди 1 година

Ще влезе макдедония в ЕС

295

Бау

преди 1 година

Като се заканвахте, само Кирил да посмее да предаде национлния ви интерес, ще има гонене с тояги и ритници! И ето - 20 -30 милиона патриоти в този час са изпълнили прстанвото от Центрана гара до Чирпан и скандират - ,,Коста презедент! Тошко - премиер!"

294

Българофил

преди 1 година

Щом и за това национално предателство не скочи народът, значи това не е народ, а м-ъ-р-ш-а. Ако има хора , които не осъзнават в какво се състои предателството, да прегледат решението на НС от 2017 г. поне - това същото, което беше прието от тези, които днес го отмениха след бързи телефонни обаждания от американското и френското посолство. Ако от 2007 г. досега бяхме васална територия, то днес Третата българска държава умря окончателно (1878 г. - 2022 г.)

293

Отговор

преди 1 година

До Обективен 303 РМС от заглавието е Република Южна Македония.

292

Българ

преди 1 година

А В Северна Македония, ОСВЕН че трябва да спазват правата на българите, трябва да СПРАТ да КРАДАТ Българската ИСТОРИЯ.. Цар Самуил и ГОце Делчев са БЪЛГАРИ.. Илинденско- Пеображенското Въстание от 1903 г, е на БЪЛГАРИТЕ в Османската империя живеещи в областта Македония.... Тия в Северна Македония трябва да го напишат в УЧЕБНИЦИТЕ си по История !!!

291

Анонимен

преди 1 година

До перкоПерко, това предложение хвърля всичко в ръцете на Франция. От тук нататък нямаме думата. В предложението пише, че се съгласяваме на несъгласие за езика и няма значение какво мислим. Помниш ли какво каза Балабанов? Трябва да свалим ветото преди края на Юни за да дадем победа на Макрон. Това решение не е за Българлия, а за Макрон. Това е срамно и позорно. Всеки подкрепящ това решение ще остане в историята като предател. Този срам няма измиване.

290

Анонимен

преди 1 година

да идват изборите има такива *** да изчезват в небитието където им е мястото