269

Анонимен

преди 1 година

Доволни ли сте бе копейкажии?

268

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 289 "Това ли ти е компаса? Как реагират политиците в Македония?" НЕ САМО това ми е компаса, но да се правим, че сегашните управляващи в Скопие щяха да правят такива изявления, ако бяха доволни от френското предложение, е наивно до крайност. Ти наивен ли си?

267

Анонимен

преди 1 година

За простите, които неса чели история, глупостта ще я плащат децата им, а заради простотията им, ще изчезне България.Пийте ракия, яжте банани и ближете нас...рани *** на ЕС и НАТО!Успех с "евроатлантическите ценности", ще си бъдем на последното място завсичко в тази безродна територия , обитавана от прости страхливи консуматори.

266

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 281 Опитай се да формулираш разбираемо твърдение, че нищо не ти се разбира. Какво е това "предишно вето" и какво общо има със сегашното решение?

265

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 282 Това ли ти е компаса? Как реагират политиците в Македония? Те си изтерясват, защото си искат власт, същите като нашите. Говорят едно, правят друго. Не бъди толко елементарен.

264

Анонимен

преди 1 година

Това е доказателството, че този парламент не е на българите, а на ФАЩ и

263

Анонимен

преди 1 година

Както казах нашите *** не могат да въртат целия ЕС на малкият си пръст и изядоха един здрав и звучен шамар по сурата.

262

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 282 "Просто ни предадоха е това е" Затова ли в РСМ в момента истерясват, защото предложението е "добро" за тях?

261

Българин

преди 1 година

С приемането на Македония безвъзвратно ще бъде заличено руското влияние в западните балкани. Няма нормален човек, който да иска да живее като руснак.

260

До партиите

преди 1 година

Сбогом ку.ви! Няма да ни липсвате

259

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 270 "Ти верваш ли си. Достатъчно е САЩ и Франция ако тропнат пак че се бави преговора и бг ще свали пак ветото." Ако това беше вярно щяха отдавна да са "тропнали" и ние да сме "свалили ветото". Значи или те не могат да тропнат така, или България не е толкова "безпомощна" както го изкарвате. Не се връзват опорките ви с реалността.

258

Анонимен

преди 1 година

абе самия факт, че днеска зарезаха всичко друго в парламента в т.ч. и бюджета е доста показателен, неможе преди 2 дена Франция да е дала някакво предложение и всички в спешен порядък да се надпреварват да ни говорят колко е хубаво и т.н. Просто ни предадоха е това е, а Дългия е абсолютно прав, стана точно това, за което предупреждаваше

257

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 274 Тогава за какво ГЕРБ и ВМРО и Радев ги спъват 5 години. Излиза, че е провал; на предишното вето.

256

Гражданин

преди 1 година

ТИТАНИК потъва , но те влизали в него! Честито да им е.

255

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 274 Ще ги пуснат като нищо. Ние вече нямаме думата. В документа буквално пише, че двете страни се съгласяват на несъгласие... Македония няма да направи нищо, просто ще каже че не е съгласна и ЕС ще си ги пусне като напише някъде, че ние не сме съгласни. Балъшки народ сме и ще си останем.

254

никога вече

преди 1 година

Предадоха си избирателите, показаха кои са и как поддадоха на натиска, предавайки народ и държава. След гръмките призиви за оръжие за Украйна и след решението за рсм, нека познаят кой ще гласува за тях? Нека помислят кой би си дал гласа за такива.

253

Анонимен

преди 1 година

УжасТ!

252

Отвратен

преди 1 година

За бюджет и пенсии нямат време, но да предадат националните инетрес - намериха! Народе ...

251

Анонимен

преди 1 година

До 272 "Ето виж как само за 6 месеца ПП махна ветото" Ти си нямаш представа защо има вето и какво означава, че е "премахнато". Ветото за преговорния процес с ЕС е премахнато, но де факто, ако македонците не изпълнят исканията на България, то се връща. Вдига се само ветото, така че да могат да бъдат контролирани, чрез преговорния процес, че ще си изпълнят задълженията по договора с България от 2017. Затова в РСМ в момента са на нож с френското предложение, защото защитава НАШАТА позиция.

250

:-)

преди 1 година

Те ще влязат в ЕС, авторката така и не се научи, че името им е РСМ