75

Анонимен

преди 1 година

20 милиона случаи предотвратили, а колко милиона случаи причинили? Няма как вече да тупате същата топка, мисля, че всеки е наясно с едностранната ви пропаганда. Има хора с по 2-3 дози и най-малката настинка ги събаря. Все повече млади ваксинирани спортисти падат по игрищата и умират на място. Същите простотии да се налагат няма да стане този път, този път ще има убити политици и съборени правителства.

74

Анонимен

преди 1 година

Ваксините предотвратиха 20милиона смъртни случаи и причиниха смъртта на 100милиона и увредиха няколко милиарда.Не отричам че има вирус,два пъти го изкарах,първия път доста тежко,Слава на Бога оцелях,интересното е че хора с две и три дози починаха.Другите ваксинирани които познавам ,след втората ваксина и най малката настинка ги събаря

73

Анонимен

преди 1 година

Аха. Иначе сте сигурни, че иначе щеше да има 21 милиона смъртни случая?

72

мутафчийски

преди 1 година

Помагат срещу оплешивяване и хемороиди- така че, заврете си ги отзад

71

Анонимен

преди 1 година

Вие нали си знаете къде да си ги заврете тия ГМО препарати?

70

ЦИРК КОВИД

преди 1 година

Както смениха нагло и безсрамно дефинициите на "имунитет" и "пандемия", явно са сменили и дефиницията на "спасен живот". А интересно е да се погледне смъртността "от ковид" непосредствено след началото на масовото инжектиране през 2021 - навсякъде, където ударно ваксат, скача рязко нагоре. Явно натръшканите от ваксата ги писаха ковид тогава.

69

Анонимен

преди 1 година

Ето пример за СТО ПРОЦЕНТОВА ЛЪЖА, невероятно е! А най-любимо ми е разни колеги и роднини боледуват по две-три седмици и ми обясняват колко добре че се били инжектирали, за да го карат по-леко - а аз го карах без инжекция за пет дена! Е да, ама на тях са им КАЗАЛИ ОТ ТЕЛЕВИЗОРА че го боледуват за три седмици "по-леко" благодарение на инжекциите! ПАРОДИЯ!

68

Анонимен

преди 1 година

Мдаа, и в България можеха да бъдат избегнати около 30 000 умрели и стотици хиляди осакатени, ако не се бяха вързали на лъжите антиваксърски.

67

От Вселената

преди 1 година

>>> Именно НЕРВА КОЙТО ДОФТОРА ВИ ГО ВАДИ ЗА ДА НЕ ВИ БОЛИ ЗЪБА, дава ИНФОРМАЦИЯ КАКВИ ТОЧНО ВЕЩЕСТВА СА ВИ НЕОБХОДИМИ ЗА ИЗГРАЖДАНЕТО НА ЗДРАВ ЗЪБ... ДОФТОРА ПРЕМАХВА НЕРВА И СЛЕД ВРЕМЕ ЗЪБИТЕ ПАДАТ и НАКРАЯ ВИ СЛАГАТ ИЗКУСТВЕНА ЧЕЛЮСТ! Та това е положението ...

66

От Вселената

преди 1 година

Защо те заболява ЗЪБ? Ми защото бектерии или ПА-РА-ЗИ-ТИ са направили ВЪЗПАЛЕНИЕ и НЕРВА НА ЗЪБА ВИ КАЗВА - УНИЩОЖЕТЕ ГИ и ще спрете БОЛКАТА... Понеже си ТАРИКАТ отиваш при ЗЪБОЛЕКАРЯ и той за да не те БОЛИ ти прави дупка в ЗЪБа и ти ВАДИ НЕРВА... Ти целуваш ДОФТОРА толкова пъти колкото ЗЪБИ ИМАШ - докато не ги ИЗВАДИ ВСИЧКИТЕ! А запитвали ли сте се ЗАЩО ЗЪБОЛЕКАРЯ НЕ ВИ ПРЕМАХВА ВЪЗПАЛЕНИЕТО? *** отговор! Ми клиените са ПРОСТИ! >>>

65

От Вселената

преди 1 година

Дофторите се страхуват и от една Билка - ХВОЩ. ХВОЩА съдържа в себе си СИЛИКОНОВА КИСЕЛИНА. Цялата ни НЕРВНА СИТЕМА Е ИЗГРАДЕНА от СИЛИЦИЙ. Ако имате примерно МЪРТВО МЯСТО - ТУМОР в костите на ЧЕЛЮСТИТЕ СИ - излиза ви бяла течност - КАНДОДОСАН СИ. СЛАГАШ СИ ХВОЩ В УСТАТА и той започва да дава ИНФОРМАЦИЯ на БЕЛИТЕ ВИ КРЪВНИ КЛЕТКИ ДА УНИЩОЖАТ МЪРТВОТО МЯСТО - ТУМОРА и да спрат ВЪЗПАЛЕНИЕТО ОТ ГЪБИЧКИТЕ, БАКТЕРИИТЕ....

64

kreti

преди 1 година

Да бе вярвам ви , толкова колкото и на жителка на ромската махала!

63

От Вселената

преди 1 година

Не използувайте АНТИБИОТИЦИ - те УНИЩОЖАВАТ НЕ САМО НЯКОЙ БАКТЕРИИ, но и ИМУННАТА ВИ СИСТЕМА.... Та кой е най добрия АНТИБИОТИК? ... ПЧЕЛИТЕ ГО ПРОИЗВЕЖДАТ и се казва ПРОПОЛИС - слагаш си го в устата, спиш с него и УНИЩОЖАВАШ ВСИЧКИ МИКРОБИ, ГЪБИЧКИ, ПОДДЪРЖАШ ЗДРАВИ ЗЪБИ. НАТУРАЛНИЯ АНТИБИОТИК ПРОПОЛИС ПОДЪРЖА ИМУННАТА ВИ СИСТЕМА В БОЙНА ГОТОВНОСТ. Дофторите се страхуват от ПРОПОЛИСА!

62

От Вселената

преди 1 година

Има така наречения ВИТАМИН Б12... Да има го в ЧЕРНИЯ АГНЕШКИ ДРОБ и с него нашите деди са се лекували!. В аптеките има витамин Б12 във вид на червени хапчета. Структурно БЕЛТЪЧНАТА МОЛЕКУЛА НА ВИТАМИНА Е СЪШАТА, но в центъра вместо ВЪГЛЕРОДЕН ОКИС са му сложили тежък РАДИОАКТИВЕН ЕЛЕМЕНТ - АРСЕНИК? Но и сега ко праим? Ми нищо бе ЛЕКУВАМЕ БЕЕЕЕ... Има и един Втечнен Б12 за инжекции, може би в него в центъра на молекукала са сложили правилно -ОH - Не е червен на цвят!

61

Анонимен

преди 1 година

Не случайно защото България е най-ниско ваксинирана, е на второ място по смъртност от ковид в света. Има ли още някой, който не го е осъзнал!

60

От Вселената

преди 1 година

Понеже ядем *** - ПЛАСТМАСА - то органите БЪБРЕЦИ, ЧЕРЕН ДРОБ, КОЖА не МОГАТ ДА ИЗХВЪРЛЯТ ТЕЖКИ МЕТАЛИ и тялото ни за да не умре си прави кошчета за *** - наречени ТУМОР. Дофтора ти прави ХЕМИОТЕРАПИЯ - унищожават ти БЕЛИТЕ КРЪВНИ ТЕЛЦА които спират КАНДИДАТА де не влезе в мъртвото място - ТУМОРА. КАНДИДАТА ВЛИЗА и започва да се РАЗМНОЖАВА В ТУМОРА и ДОФТОРА ВИКА ти имаш "РАК"!

59

Анонимен

преди 1 година

Киро ли ги излъга тия в СЗО :)

58

От Вселената

преди 1 година

В Земната почва има едни бактерии които се хранят с метала НИКЕЛ. Понеже престанахме да използуваме дървени лъжици и вилици ... То Никел има във вилиците и лъжиците и НИКЕЛА СЕ РАЗТВАРЯ В МАСЛОТО и навлиза в БЪБРЕЦИТЕ а от там в пикочния мехур. По време на П-И-К-А-Н-Е тия бактерии навлизат в пикочния мехур. започват да се хранят с НИКЕЛА и дофтора ОТКРИВА РАК НА МЕХУРА И БЪБРЕЦИТЕ!... Ама ЗАЩО БЕЕЕ? МИ НАУКА БЕЕЕЕ !

57

До 48 Владо

преди 1 година

Уцелихте сърцето на манипулацията.Има лечение,евтино и безопасно.СЗО, корпоративните учени и Фауч го отхвърлиха.Но не ви ли направи впечатление как СЗО промени дефинициите за пандемия и имунитет ?

56

До 53

преди 1 година

Не само алкохолите могат да евредят имунната система. Има още доста фактори за това. Но и аз мисля, че ракът има жив причинител или вирус/ тях ги считат за гранични между живо и неживо/.