35

Обективно

преди 1 година

НАПЪЛНО СГРЕШЕНА СТРАТЕГИЯ ПРИ БОРБАТА С КОВИД!!! РАЗЧИТАХА САМО НА ВАКСИНИТЕ. А ИМАШЕ МНОГО ДРУГИ НАЧИНИ ЗА ПРЕДОТВРАТЯВАНЕ НА МНОГОТО ЖЕРТВИ - КАТО НАПРИМЕР ИНФОРМАЦИЯТА ЧЕ КОВИД ПРАВИ ДИРЕКТНО ПНЕВМОНИЯ. И ЛЕЧЕНИЕТО ТРЯБВА ДА ЗАПОЧНЕ Н.А.В.Р.Е.М.Е. По нищо не се различаваше лечението от Грипната пневмония, освен с прибавянето на антикоагуланти. Витамини и цинк се дават винаги!

34

Хикса

преди 1 година

Всички са ясно в едно,че информацията си я манипулират властващите както искат.Защо?Щото има пари в тая работа.Със страха на хората от К19 или ваксината за К19 не трябва да се манипулира.Без ФАШИСТКИ Задължения и закони.Кой иска да си тура ваксина кой не иска да го не закачат.АМАН ОТ ДОБРОЖЕЛАТЕЛИ

33

Аз пък мислех

преди 1 година

...че са избегнати поне 30 милиона смъртни случая. Браво на Изчислителя!! Сигурно е от производителите на ваксите, да?

32

анонимен

преди 1 година

Пак се започна !!!

31

Вижте

преди 1 година

ПРОБЛЕМЪТ ПРИ КОВИД - ДЕЛТА, БЕШЕ, ЧЕ ПРАВЕШЕ ПНЕВМОНИЯ ДОРИ БЕЗ БОЛКА В ГЪРЛОТО /както беше и при нас/!! И ТАКА ЧОВЕКЪТ ЗАСЪСНАВАШЕ С ЛЕЧЕНИЕТО. АКО БЕШЕ КАЗАНО САМО ТОВА НА ХОРАТА - НЯМАШЕ ДА ИМА И НАПОЛОВИНА СМЪРТНИ СЛЕЧАИ И БЕЗ ВАКСИНАТА.

30

до Владо

преди 1 година

Малко е несериозно да сравняваш рак с коронавирус, не мислиш ли?Едното е вирус, даващ в над 90% от случаите типично грипоподобни симптоми, другото е мутация на клетъчно ниво, започваща от дадена част от човешкото тяло и засягаща в последствие целия организъм.От ковид след негативен тест и добри показатели и се водиш оздравял, от рак оздравял няма - казва се ремисия.Може и да не се върне ако си късметлия, но шанса да се върне в близките 5 години е над 70%.Пробвай с друго заболяване.

29

Владо

преди 1 година

До 28Това е все едно да кажеш - починалите от рак в България са много, защото здравеопазването ни е зле. Когато една болест е НЕЛЕЧИМА, няма здравеопазване, което да може да направи нещо. Защо в Италия, UK, Испания и т.н. с дробро здравеопазване имаха такива кризи, че измряха милиони хора наведнъж от Ковид преди ваксините????

28

До Владо

преди 1 година

"Защо никоя ваксинирана държава в света няма повишена смъртност след ваксините?" - - - Поради същата причина, която е налице и преди тях - в която държава има здравеопазване е така, в която няма, както е при нас - е ясно как е. Първата по смъртност държава в Европа няма как да стане последна само заради участието в научни експерименти с химикали. Пожелавам ти да отидеш в наша провинциална болница да се полекуваш. Тогава ще схванеш за какво става въпрос и какви са пичините.

27

за първата нация

преди 1 година

Има решение на Равински съд, да се прекрати ваксинацията. Ортодоксалните евреи, не се ваксинират вече по религиозни причини. Един от водещите лекари в САЩ Владимир Зеленко беше свидетел по делото и е излекувал десетки хиляди с хидрохлорохин витамин Д и цинк. А хидрохлорохина беше умишлено забранен, въпреки 50 годишната безопасна употреба. В България преди 20 години във всяка аптека беше достъпен АНалгин-Хинин и по-възрастните сме го ползвали без рецепта десетилетия и нямаше епидемии.

26

Владо

преди 1 година

До 22Аз пък имам познати, починали от Ковид без ваксина. Имам и такива, които се заразиха преди ваксините и едвам оцеляха, като сега са с отключен диабет. Цялото ми семейство възрастно и по-младо са ваксинирани. Тези, които се заразиха след ваксините го караха изключително леко. Всички са живи и здрави към момента. Експеримент е, когато вземеш нещо нетествано. Когато аз си слагах ваксина, тя беше разрешена, тествана и очевидно безопасна, след като съм жив и без последици.

25

До Владо

преди 1 година

В UK има спечелено дело за причиняване на смърт от ковид-ваксина.

24

LBN

преди 1 година

До do LBNСпоред лекарите, само К-19 причинявал такива неща на белия дроб, това след като й направиха рентген

23

Анонимен

преди 1 година

До Владо Ти от къде знаеш кой от какво умира някъде???Или очакваш поименно да ги обявят всички починали от ваксините...Това,че на теб нищо ти няма не означава,че на друг му се е разминал инфаркта или инсулта.

22

Владо,

преди 1 година

то и ние, прекаралите т.нар. ковид, също сме живи. Аз лично починали близки, колеги и приятели от ковид нямам. Всички го минахме. Докато имам починал мъж на 42 години след две дози с ковид, както и двама увредени кардиологично, също след две дози. Никой не ти пожелава да мреш, успокой се. Но който искаше да участва в експерименти - участвал. Въпросът беше да не става по фашистки насилствено, както в някои диктаторски държави. Иначе ти си опитвай - не пречиш, напротив - помагаш на науката.

21

do LBN

преди 1 година

пневмониите без положителен К19 тест са си класическите, лечими с антибиотици.К19 е вирусна пневмония подобна на атипичните пневмонии от Виетнам 2004г. (епидемията на SARS COV1) или MERS камилския коронавирус. След ваксинации и бустери имунитета пада и класическите пневмонии ще ви морят по-често. Както и коинфекциите бактериално -вирусни комбинации.

20

...

преди 1 година

Родителите ми се ваксинираха на тяхна глава(над 60 годишни са), въпреки че бяха преболедували първия му там вариант.Е като дойде омикрона го изкараха наново, само че заразиха още няколко души от родата.Колко па да действат тия факсини?Сега някой ще каже ама те са живи благодарение на ваксината - ами не, седмица след първото боледуване не са имали никакъв проблем.

19

Анонимен

преди 1 година

Да, избегнати са, след като 20 000 000 избегнаха да си ги поставят.

18

Владо

преди 1 година

Кво стана антиваксъри? Нали щяхме да мрем и ваксините бяха отрова?? Защо вече над 2 години след първите ваксини никой не мре от тях?? Аз как съм жив и здрав, и не прекарал ковид с 3 дози първата от февруари миналата година?? Защо никоя ваксинирана държава в света няма повишена смъртност след ваксините? Защо драги разбирачи, които ако не ви покажат вируса на микроскоп не вярвате в нищо, освен в ракията и салатата?

17

Анонимен

преди 1 година

Добре че напомняте, виновните за тези отрови че още ходят ненаказани! Няма да забравим, няма да простим!!

16

Анонимен

преди 1 година

"Ваксинацията срещу КОВИД-19 значително промени курса на пандемията, спасявайки десетки милиони животи по света"----------- Промени го, да - в страните с най-много ваксинирани имаше най-голям ръст на разпространение на заразата. А колко са починали в резултат на усложнения след ваксината и дума не обелвате.