55

От Вселената

преди 1 година

>>> Ако МЕТИЛА се установи примерно в МОЗЪКА ви и от там започне да снася ЯЙЦА дофтора вика, че имате РАК на МОЗЪКА... Ако се установи в Черния дроб - имате РАК на ЧЕРНИЯ ДРОБ, ако се установи в лявата страна на корема и започне да ви ИЗЯЖДА производството на ИНСУЛИН - имате ДИАБЕТ......>>>> Ако се установи МЕТИЛА в други места то имате ПРИМЕРНО БОЛКИ В СТАВИТЕ... Бла...Бла...Бла...ДОФТОРСКА НАУКА? >>>>

54

Анонимен

преди 1 година

С ваксините срещу ковид избегнати 20 млн. смъртни случая 2021 г." - а от ваксините - 40 милиона умрели

53

555

преди 1 година

Когато се решава проблем засягащ най-важното, човешкото здраве, нещата трябва внимателно да се обследват от всички страни, за да не изпаднем в ситуацията на нашите праотци вярващи, че земята е плоска и е център на света и се крепи на гърба на 4 слона стъпили върху змия , или лежи на гърба на два кита и безброй други абсурди. Информацията от една страна, веднага трябва да се съпостави с информацията от другата, разбира се с много неоспорими документи и видеа с доказателства.

52

До владко

преди 1 година

ИМА, ИМА, ВЛАДКО, РАБОТЕЩИ ПРОДЕКТИ ПРОТИВ ВИРУСНИ БОЛЕСТИ И ТЕ СА ИМУНОСТИМУЛИРАЩИТЕ ПРОДУКТИ, КОИТО ПОДКРЕПЯТ СОБСТВЕНАТА ТИ ИМУННА СИСТЕМА ДА СЕ СПРАВИ С ВИРУСА. ИМА СЪЩО И МНОГО ХОМЕОПАТИЧНИ ПРЕПАРАТИ, С КОИТО АЗ ЛИЧНО СЕ ИЗЛЕКУВАХ ОТ КОВИДА, А СЪМ НАД 60. Това, че много хора не ги знаят, не се интересуват, не четат - не ги оправдава, особено ако са лекари.

51

От Вселената

преди 1 година

"Рак" също като болест не съществува! ИМА ПА-РА-ЗИ-ТИ, ЧЕРВЕЙ, ЧОВЕШКИЯ ЧРЕВЕН МЕТИЛ - те снасят чйца, От яйце до голям метил има седем стадиума. Нашите ВОЙНИЦИ - Белите Кръвни Клетки се справят и убиват яйцата навлезли в кръвта. Но ако в кръвта ви влезнат ТЕЖКИ АЛКОХОЛИ - ПРОПИЛОВ И ИЗОПРОПИЛОВ - те правят така, че БЕЛИТЕ КРЪВНИ КЛЕТКИ престават да унищожават яйцата на МЕТИЛИТЕ >>>

50

Майна

преди 1 година

УВЕЛИЧЕНИЕ НА СМЪРТНИТЕ СЛУЧАИ СЛЕД ВАКСИНАТА ИМА, НО ГИ ОТЧИТАТ КАТО ДРУГО ЗАБОЛЯВАНЕ - НАПР. УСЛОЖНЕНИЯ ОТ ДИАБЕТ, ИНФАРКТИ, ИНСУЛТИ, АВТОИМУННИ ЗАБОЛЯВАНИЯ.

49

Анонимен

преди 1 година

Може да смятат, ама не могат да го докажат..

48

От Вселената

преди 1 година

Не си бийте ГРАФЕН ОКСИЖЕН, понеже Червените кръвни клетки - ХЕМОГЛОБИН са направени от Господа в нашата кръв да внасят Кислорода и изнасят Въглеродния двуокис. Като си праснете ОКСИДИРАНА ВЪГЛЕРОДНА ПЛОЧА - тънка нано плочка на атомно ниво, върху нея се събират хиляди Червени Кръвни Клетки и стават на КЪЛБА. Става запушване на Сърцето или Мозъка и Сърдечен Удар или Мозъчен Удар! Колко хора измряха, нямате си на представа!

47

Владо

преди 1 година

До 31 Не сравнявам Ковид с рак, а давам пример за две болести, срещу които няма лечение. От Ковид можеш да се излекуваш, само ако имунната ти система се справи с вируса. Няма лекарства или терапия, които да те излекуват. Могат да ти дават кислород, за да ти дадат още време, но това е всичко. Затова здравеопазването не може да помогне в случая. Всичките антибиотици на света не работят срещу вируси. Няма и антивирусни препарати, които работят.

46

Анонимен

преди 1 година

Тия задминаха и Галъп. Циркаджии.

45

Анонимен

преди 1 година

Ваксина срещу фалшив вирус не върши никаква работа. Най-много да умори някой. Ей на, британците вече изплащат обещетения за жертвите на експерименталките.

44

фда

преди 1 година

А колко си заминаха "внезапно" от които и много известни

43

Анонимен

преди 1 година

Пълни глупости

42

Муахаха

преди 1 година

посмалете малко, за Първата Година без Ваксини и Най-Тежкият Щам - Уханският - колко толно Умряха и още по-важното на каква Възраст?!

41

анонимен

преди 1 година

"Проф. д-р Ръсел Блейлок: Как СОVID"-напишете на гугал , вижте документи в оригинал(за тези които знаят английски) изгледайте видеата( някои от тях на няколко езика от автоматичен превод), анализирайте написаното и видяното и вземете информирано решение като интелигентни хора. Здраве за всички !

40

Анонимен

преди 1 година

Сега за да се смяташ за напълно ваксиниран трябва да си туриш всичките три ваксини.Не може с бустера да те смятат за такъв.Според мен смятам,че ще измислят нов щам например К-22 за да се почне на ново с манипулиране на страха в хората.

39

Анонимен

преди 1 година

а в България се лекувахме с белина...

38

Анонимен

преди 1 година

Само според измиращите като мухи бедни *** бачкатори антиваксъри, гласуващи за Възраждане, ваксините не работят. Предимно най-пpocтите хора се разболяха от КОВИД, защото маските били да се мълчи и мерките и те. Роби цял живот, бачкащи за жълти стотинки, несмеещи да се борят за достоен труд, ама иначе не били роби и овце. Да паднеш от смях какви ги върти бедният бачкатор.

37

Darth shadow

преди 1 година

жалка евтина пропаганда от сзо, за ковидопомията

36

Пепе

преди 1 година

Умните Българи, между другото шампиони по смъртност в света измежду 200 държави (2-ро място в света), отново разправят и се пенят, че от ваксините полза нямало! Направо съм отчаян от нивото в нашата иначе хубава държава! Защо стигнахме до това положение! Експертизата няма никаква тежест пред фесбук шаманите!