346

Анонимен

преди 1 година

401 извод, дървени философе, явно не си бил в нито една от описаните от теб държави или ако си бил, си бил на екскурзия за няколко дни. ***, постой там месец, пък се върни да ни пееш тука и друга песен ще запееш. Пълни глупости си наредил, но явно ти е промит мозъка и дори не можеш да разбереш реалното на запад.

345

Анонимен

преди 1 година

Ха ха ... "СВОБОДАТА" и "ДЕМОКРАЦИЯТА"?!? Абе вие с всичкия си ли сте? Огледайте се наоколо - жестока цензура, тирания и пълна липса на суверенитет. Слугинаж в угода на външни сили, масова корупция в страната. Тия понятия толкова силно се изхабиха в устата на западните тирании, главно САЩ, че загубиха смисъла си. Да плямпате за свобода и демокрация е връх на нахалството и дебелоочието.

344

маргинализиран народ

преди 1 година

Българите се маргинализираха, защото допуснаха да ги управлява ДС и БСП, ДПС и Боко Тиквата, Копейкин и Сидеров, Каракачанов и Джамбазлийката...... Не защото Запада не ни дава или ни игнорира, а защото ние предпочетохме мързела, преклонената глава и безхаберието пред всекидневен труд, развитие и самоусъвършенстване. Да, вярно е, че да крадеш е по лесно отколкото да се учиш----но всичко е до време. Погледнете как ни изпревари Румъния и ако сте честни поне пред себе си ще замълчите......

343

Анонимен

преди 1 година

следвана от върховенството на закона ---------- Тази формулировка не е добра без допълнителен контест. И нацистка германия имаше закони и ако всеки ги следваше тогава нямаше да има ни евреи ни руснаци ...

342

извод

преди 1 година

"Интелигентният" българин не може да разбере,че ако няма демокрация, правов ред, законност---ще бъде най-беден, най-болен и с най-малки права социални, икономически и политически. Там където тези права са гарантирани/ САЩ, Япония, Швеция , Швейцария, Южна Корея, Германия, Великобритания/ хората са богати и с права, а там за където милееят българите-- Путинска Русия и Китай-- хората са бедни ,без права.И все пак , ако българите харесват Путинска Русия--защо никой не отива там да живее?

341

абе човек

преди 1 година

До До 392,що се занимаваш с ***??????Плюе охранителите,ама като дойдат с каруците бракята,на охранителя звъни!Като му се строши пералнята,на монтьора...Мани ги тия нещастници

340

Анонимен

преди 1 година

IT спецовете с 20 000лв заплата знаят ли че храната не расте в магазините? Знаят ли че животните трябва да се отглеждат? Знаят ли че за да стигне храната до тях, някой трябва да ремонтира и строи пътища? И някой трябва да я вози тази храна до магазините? Да не говорим, че и някой трябва да им я подреди по рафтовете, да могат да я намерят...

339

С Огън и Меч

преди 1 година

Демокрация е символ на мизерия, престъпност и безчовечност!И естествено доходите са по-важни от кухата демагогия. Що за общество е това, където специалистите с образование и умения са принудени да работят за около и под 1000лв на месец ... а разни айти-та, чалгари, шофьори и пр получават 2-3 пъти повече ... навсякъде фалш и лицемерие, истинските стойности са загубени и заменени със сурогатни.... повръща ми се от тази Демокрация

338

ами не само

преди 1 година

за българите,а за всички.Каква е тая ДЕМОКРАЦИЯ,демос кратос-власт на народа,Камелийке,котато същия тоя народ няма какво да яде и не може да си плати сметките,ако че бачка по 10-12 часа на ден?А бай боце тиквун,ленчета с кремчета,кирета и кокорлета,роска широката си веят нещо там и трупат милиони,продават националните интереси,това ли е за теб демокрацията!

337

noFreeman

преди 1 година

за българина е най-важна Свободата... като е свободен човек, ще се надигне и избеси ония в парламента и цените временно ще си дойдат по местата... те това е, не пишете глупави подвеждащи статии!

336

До 392

преди 1 година

Ами всички да станем късогледи прегърбени компютърджии тогава? Извинявай - IT спецове. Ама кой ще те поддържа инфраструктурата? IT спецовете знаят ли как да си оправят тока, ако има прекъсване някъде по мрежата? Или да си отпушат канала? Да не стане така че само с IT спецове не става?

335

Анонимен

преди 1 година

До пияница мистик За съжаление си абсолютно прав. България е страна на комплек-те, които държат с все сила да заявяват колко са велики и разбират от всичко, но всъщност не разбират от нищо, и най-добре го крият зад мизерията за всички. Много се гордеят, какви са темерути, и се присмиват на всички, които са "балами" и работят за да са благосъстоятелни, а после, ако въпросните наистина успеят, започват да им завиждат и да ги плюят, за да се оправдаят за грешната преценка.

334

пияница мистик

преди 1 година

А сега умния стане IT спец и взима 20 000 на месец или стане бизнесмен милионер и пр0cтаka умира от завист, че той бачка за 1000 на месец като охрана и не може да се реализира и разбира се, демокрацията, Запада и САЩ са му виновни, а социализма бил нещо много хубаво, че тогава бил равен с умния :))) Нищо, че гледа да си купи западна кола и всичко да му е марково от лошия Запад. Иначе харесва джуджето убиец и диктаторската му политика :) Ама в Маскве няма да иде да живее, а в Берлин

333

Анонимен

преди 1 година

До рибока "За които храната не е преди свободата не са в ред.Мъртвият е напълно свободен,но и това става след като е бил роден." Само дето тук не става дума буквално за физическо оцеляване, а за ОТНОСИТЕЛНО блафосъстояние. Ако сега мислите, че е зле с цените, значи не сте преживявали ценовите шокове от началото на 90те или Виденовото време.

332

пияница мистик

преди 1 година

До 389 === Това е и причината да има и толкова фенове на социализма и все още да има комунисти. Тогава всички имаха еднакви секции, коли, дивани, тапети, хладилници и всичко останало. Интелигентният и умен инженер взимаше заплата колкото пр0cтия стругар и стругаря дори му се присмиваше, че от акъла му няма никаква полза. И имат всичко еднакво в къщите си. Даже стругаря имаше с крадени материали вила на село :))) Всички когато са подравнени като стригана трева е рая за неграмотния пр0cтak

331

Анонимен

преди 1 година

До пияница мистик Не е само пирамидата на Маслоу. Виж процентите на одобрение за Русия и неодобрение за САЩ. Просто народа е затънал в невежество и не и знае интереса. Искат да са бедни, за да може всички около тях да са бедни.

330

пияница мистик

преди 1 година

Авторът на тази статия е добре да прочете какво е "пирамидата на Маслоу" и тогава пак да ръси пр0стотиитe си :)))

329

Урсула

преди 1 година

На нас не ни е нужен парламент,трябва да го закрият,ние си имаме парламент който се намира в Брюксел ,трябва да се сложи край на този некадърен парламент който ни управлява по най просташкия начин от години!

328

Вале Пика

преди 1 година

За каква свобода говорим! За псевдосвободата която ни налагат и западната демокрация която плю на собствените си правила и започна да коли и беси всички неудобни еднолично. Медиите обработват свойте зрители слушатели като зомбита и пишат стаии като тази. Няма свобода и демокрация, вие сте мишоци в дупка облъчвани с невярна информация!

327

Браво

преди 1 година

Демокрация така или иначе няма и не би било възможно да има, така че браво !