446

Американ

преди 1 година

До Споделям: демек ти си кoмyняra и плачеш по изгубените привилегии...щото за останалите сега е по-добре.

445

Бял

преди 1 година

Както казва *** българи - то гладът е по силен от тока.

444

Анонимен

преди 1 година

Toчно за българите НЕ! Това са социалисти...

443

Мъка пубертетска

преди 1 година

Сега е лесно , вадиш 200 000 национални левчета и не чакаш за жилище . После още 50 000 и ето ти нова хубава кола . Лошото , че като се събудиш си затънал в кредити или всичко е било само сън .

442

бг

преди 1 година

сойто иска да чака петнадесет години за жилище е двайсет за кола има избор -В северна корея има свободни места и искат мераклии да изчават тезисите на др.кимченир

441

Анонимен

преди 1 година

До Споделямiмъчно ти за соца страдаш по белене и слънчев бряг да не си бил ндзртел садист

440

Споделям

преди 1 година

То свободията и демокрацията ни докараха до тука. Колкото и да наричат нещата с измислени от Европа нови думи всичко е очевадно просто : Животът в бившия социалистически лагер за всички държави в него беше по-добър в материално отношение, здравеопазване, прираст, морал, образование, престъпност и култура. Някой ще каже че нямало стоки. Да нямаше излишни за живота стоки без които може и нямаше излишен избор. Това което е нужно беше всекиму достъпно. Който иска нека не ми вярва но това си е .

439

Анонимен

преди 1 година

Не може то така секи да има кола и тоалетна чиния. За чинията трябва да се чака поне 10г. а за кола 30 Тогава всичкото ще се успокои, куртулиса и на избори ще имаме 909% - за. И задължително връщане на трудова повинност, този път за всички..

438

Анонимен

преди 1 година

Този "анализатор" не е ли забелязал, че хората катастрофално не гласуват и всеки нови избори става по-зле и в момента сме до положението да излизаме от ЕС и НАТО. Според него защо така стана, къде сгрешиха училите за шеф в Харвард и предишните измамници?

437

Ясно е!

преди 1 година

Свободата и демокрацията, през последните 10-15 години, бе постепенно отнета изцяло от народите на ЕС и целия западен свят. Тъй че за какви "свобода и демокрация" става дума в анкетата? Не се уморихте с манипулациите си. "Свободата и демокрацията" в ЕС сега е вече същата както в Русия, Китай..... и НРБ! По Оруел! Останаха ни само хубавите спомени от свободния Запад.

436

Анонимен

преди 1 година

покажи ми държава, в която има демокрация. не познавам такива

435

Борлиан

преди 1 година

15 години ядохме ясни сигнали и знаци и стандарта ни е напълно същия, даже по-нисък. Ми за чий тогава ни е тоя ЕвроКрадешки съюз? За едни има, но българите - най-бедни. Ами мерси. Доста търпяхме, резултат - нула-нула. Кенефф, с една дума.

434

Анонимен

преди 1 година

през комунизма имахте каквото желаехте и ви трябваше демокрация и получихте демокрация а сега плачете че ви е скъпо не искате демокрацията демокрацита на сащ просто тека нема ща си иде иска жертви където нема амер.демокрация тази страна се унищожава от сащ заем брашно тъпкано се връща

433

Анонимен

преди 1 година

Много ясно, че цените са по-важни. Демокрацията им е за избрани и за определени хора.

432

Анонимен

преди 1 година

Робите продължават да вчрват на празни приказки и евтини ПР-и. Смях. Офце.

431

Реалист

преди 1 година

67% "за" + 47% неутрални !?

430

Един от Юг

преди 1 година

А бе, що така всичкие *** са за съвеЦката демокрация?

429

Бачко

преди 1 година

Тия ЕФТИНИ лозунги за "СвобУдъ и ДимУкрация" всъщност прикриват политически борби за власт и мерене на пи**ки между самозабравили се властимащи смятащи себе си за "Велики сили".... Щото тях цените не ги интересуват. Гребат си от държавните хазни на собствения си народ и не усещат лишения. Тия дето с труда си пълнят тази държавна хазна и работят от сутирн до вечер... те да му мислят . Че освен себе си хранят и тия търтеи дето ги изнудват да плащат повече и да стоят гладни ЗАРАДИ ДЕМОКРАЦИЯТА.

428

Защото

преди 1 година

са осънали, че нЕна ни свобода, ни демокрация! Елементарно!!!Празни приказки инелеп ентусиазъм, реалността е съвсем различна!

427

Анонимен

преди 1 година

Нашенецът копнее за "съвецка демокрация". ... Примитивите са така.