366

Анонимен

преди 1 година

Кирчо ако е на власт е демокрация, а ако парламентът гласува вот на недоверие на правителството, вече не е демокрация. Това ви е тролската логика.

365

him

преди 1 година

"Там където тези права са гарантирани ........, Великобритания..." Опитай да възразиш срещу правилата, които влизат в сила в начало на Септември в някои училища в UK- забранява се полата и роклята в униформата на децата /пола и рокля могат да носят момчета определили се за друг пол, но не и момичета- момичета нямат право да носят пола и рокля за да не обидят другите полове!!! Родители не съгласни с тази наредба са "посъветвани" да потърсят друго училище!!!

364

Хаха

преди 1 година

Ето една Турция - няма демокрация, но цените летят! И това го знам от хора хивеещи там, не от новините.Но това е то - салама е по-важен от свободата, както казваше в рекламата Санчо! :)Българина не разбира, че липсата на демокрация не гарантира пълен тумбак!

363

Таралеж Накълбо

преди 1 година

На гладен г*з и сто демокрации са малко. Заглавието няма смисъл да коментираме просто.

362

Teo

преди 1 година

Заглавието е манипулативно! Живея в Германия и мога да ви кажа, че термина свобода е имагинерен. За каква свобода може да говорим, след като забраняват символа Z, при положение че не участват пряко във войната? Да не говорим за поголовното подслушване и съветване, ако не си в унисон с 'демократическите ценности'. По-бетер от Китай сме! Демокрация, демокрация - ама задължително се боцкай, щото ...

361

Мен

преди 1 година

Затова българина ще плаща още по високи цени и няма да види свобода и демокрация. Селският тарикатлък и простотията никога не са водили до нещо добро. Да ви е честито.

360

славянин

преди 1 година

Тази елементарна истина и джендрастите я разбират - демокрацията и свободата нито се ядат, нито се пият, нито светят, нито топлят!

359

свобода

преди 1 година

при демократичния социализъм /социалдемократизма/ имаше свобода. при демократичния империализъм и това няма.

358

Така е ..

преди 1 година

До Началото на края 416 Няма обществен строй , който да се харесва на всички.Такъв няма измислен.На всякъде има доволни и не доволни.

357

Пенсионер

преди 1 година

Чета коментарите и се убеждавам че България с толкова много русофили няма бъдеще.

356

Началото на края

преди 1 година

Свобода... Демокрация... Къде бря ??? В България... ? На Запад... ? На Изток... ? На Запад демокрация е ДА БАЧКАШ до смърта си за да храниш мързеливи и крадливи политици и да славиш джендъризма и толерастията.......... А на Изток Демокрация е ДА БАЧКАШ до смърта си за да храниш мързеливи и крадливи партиини секретари и техните слуги и да славиш комунизЪма и "СветлУтУ бъдИщи".... като и западните толерасти... и източните комунисти обявяват тяхната "Демокрация" за най-истинската демокрация

355

Анонимен

преди 1 година

Както обикновено, някои ни убеждават колко е хубаво да си неграмотен, как тези, които са грамотни и имат заради това са ""лошите", как АйТитата са зло, защото не могат сами да си ремонтират елинсталацията и пр. "умнотии". Само не разбрахме, какво ви вадят очите АйТитата? Какво са ви виновни, че си изкарват парите с ЧЕСТЕН ТРУД? И по този повод - всички останали, които си изкарват парите с ЧЕСТЕН ТРУД?

354

ами

преди 1 година

До до 406,407 щото там не искат българи.Трети път предатели.Стига толкова.Мийте чини на запад и лъскайте дърти бастуни.ДЕМОКРАЦИЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯ!СВОБОДА!

353

Анонимен

преди 1 година

До 411 ДДРОнегДоста рано си се надрусал днес ! Да не са ви наредили така от "америка за бг" ?

352

Анонимен

преди 1 година

До 408 до 406,407Интнересно как тъй си по "образован" и знаеш повече как е живота в чужди държави от тези дето живеят там ! Не се ли усещаш , че нещо ти хлопа ?Не ти достига умствен капацитет за да оборваш хора които и в момента живеят в чужбина и излизаш с истърканите лафове за русофили и т.н.

351

ДДРОнег

преди 1 година

Българският народ е *** и русУфилски , та и затова е и най-беден в ЕС !!!___Европейският съюз е най-доброото, което се е случвало, не че всичко е перфектно, но е най-доброто място за живене в света !!!___На когото не му харесва - ей ги русия и Северна Корея !!!

350

..

преди 1 година

какво означава в днешно време а и преди Свобода когато нямаш 1 лв ?! значи беден роб ако до преди това значи роб без пари. никога повече тия измамници и бкп. дойде ли бкп край с пътища и бъдеще

349

Анонимен

преди 1 година

"Там където тези права са гарантирани САЩ, Япония, Швеция , Швейцария, Южна Корея, Германия, Великобритания..." това в кой холивудски филм го видя? Това са популистични оклокраций със зомбирани граждани където единственото гарантирано право е да си потребител. В тези страни не само има цензура и репресии, но законно могат да те вкарат в затвора заради убеженията ти или това как някой е изтълкувал какво си казал.

348

до 406,407

преди 1 година

Как си личи , че сте руски ***. Заболя Ви , когато написах ,че "Ако българите харесват толкова путинска Русия, защо никой не иска да живее там" ? Отговор чакаме тролчета мили? Или поне позвънете на *** да ме изтрие , защо въпросът е много неуместен и неприятен за путинистите. Хайде милички....понякога даже се забавлявам от вашата еднопластовост , елементарност и необразованост.

347

Анонимен

преди 1 година

До 401 изводТи изглежда не си живял никъде извън бегето , тоест извън софия по точно !