47

Литва

преди 1 година

Украйна номер 2.

46

Анонимен

преди 1 година

Песков твърди, че блокадата е безппецедентна - да си припомни съветската блокада на Западен Берлин

45

до 43

преди 1 година

Кои НИ пердаши Путин?! Той се бори като праce с тиква с една шепа украинци вече месеци и си загуби "безаналоговата" армия. И чат пат някой авантюрист.

44

Анонимен

преди 1 година

Двете *** на снимката защо не са на фонта? Така ли защитават родината с плакати? Май са минали на другия бряг, ама иначе наZZисчета го раздават.

43

Solar Power

преди 1 година

До Споко: Аз не искам да влиза никъде НАТО освен да изпъди руските *** от Украйна. Това е достатъчно. После да си се оправят руснаците както искат. Имат си достатъчно голяма територия :)

42

Анонимен

преди 1 година

Москва: възмутени сме, че искат да ни изхвърлят от Украйна и да ни накажат за безпрецедентните в 21 век военни престъпления.

41

Анонимен

преди 1 година

руски аванпост - да не сме в дивият запад (май трябва да кажем дивият изток)

40

Споко

преди 1 година

Споко, Русия няма никакви калибре и сармати, всичко е блъф. До дни, дори да часове армията на НАТО влиза в Мосвка и диктаторът Путин ще бъде изправен пред трибунала в Хага, а Русия ще бъде разчленена на няколко демократични държави и всичко ще си бдъе както си беше преди.

39

Анонимен

преди 1 година

Рублопитеците направо пощръкляха!!! Дори баш тpoлея Боби цъфна тука!!!

38

Анонимен

преди 1 година

Я Руснаците се сетиха че съществува и дипломация :)

37

Еврейн (Да де, ама..

преди 1 година

да де, ама тоа пенсиониран ген.-лейтенант да не би да не се е усетил още, че укро-нацистите биват бавничко, постепенничко, но систематично ликвидосвани по план. Това едва ли означава неуспех за РФ.Иначе, РФ отдавна щеше да е сменила тактиката. Но явно това я устройва, за разлика от украинците. Нека укровермахтът да си чака да получи "по-ново и по-добро оборудване от Запада" и да се нада да направи "нокаутиращ удар"...В това време ефективно и ускорено ще го цакат с по хилядарка на ден. Минимум.

36

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен А на Сармат няма да можеш изобшо нищо да покажеш ---- къф сармат ве yшанко, жужето се надява догодина да имат произведен ЕДИН брой :)

35

Анонимен

преди 1 година

И на нашенския русофил акъла му точко колкото на *** - само калибри и сармати им е в главата. Разум няма. Добре че тея ракети са само на хартия, че с тая липса на мозък като нищо ще ги използват.

34

Бъгарска майка

преди 1 година

Ще бъда горда ако синовете ми умрат в ядрена война за Литва.

33

Анонимен

преди 1 година

Ти го покажи какво е записано в договра на Калибре, като ти долети на главата. А на Сармат няма да можеш изобшо нищо да покажеш, няма да можеше и да мигнеш.

32

до 30

преди 1 година

Ами Литва спазава договора... точно толкова, колкото и рашистите спазват своите договори. Няма драма

31

Кои режисират?

преди 1 година

Конците, с които се дърпат кукличките на "геополитическата сцена", започват да лъщят видимо, но кукловодите още са на тъмно. Много скалъпено взе да става, защото полза от цялата касапница (и военна, и икономическа) очевадно има само не особено голяма сбирщина спекуланти в света. Всички останали обедняваме плавно и неудържимо, което си е целта на занятието в края на краищата. Не забравяйте това, докато се ежите в коментарите на страната на едните или на другите.

30

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен в случай на присъединяване на Литва към Русия ..... в такъв случай НАТО ще присъедини Русия към себе си :)

29

Русия губи

преди 1 година

Украйна печели. Путин си мислеше, че за 3 дни ще вземе Украйна, а вече над 3 месеца успя да вземе само една жалка половинка от Украйна. С тези темпове ще му трябват още 3 месеца да вземе цяла Украйна, пълен провал.

28

Анонимен

преди 1 година

Сред трите балтийски републики само Литва има граница с останалата част от ЕС. Но Латвия и Естония са в съседство с Беларус и Русия и в случай на присъединяване на Литва към Русия те ще се окажат в, меко казано, деликатна ситуация. Какво се казва: гледайте Украйна и си правете изводите.