87

123

преди 1 година

До Анонимен 93 "Окъпани са в злато и сребро. И платина" Я като си влезнал вече в Уикипедия и си ги видял, кажи и на нас кои са тия градове, окъпани в злато сребро и платина.

86

Анонимен

преди 1 година

Влезте в Уикипедия и разгледайте големите и историческите градове на Русия и ще видите колко красиви са те. Това са Фактите. Окъпани са в злато и сребро. И платина.

85

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 90 "Влез в Уикипедия и виж руската архитектура" Няма такова нещо като "руска архитектура". Всички качествени архитектурни образци в Русия са западни архитектурни образци и обикновено са строени от западни архитекти, включително Кремъл.

84

Анонимен

преди 1 година

Сорросоидите *** в действие особено нощната смяна от американа която списва нощя по часовата разлика и по външните тоалетни така характерни за америкалетните.

83

Анонимен

преди 1 година

В България по селата и повечето малки градове също няма канализация. Аз ти говоря за архитектура а ти ме принуждава да обсъждам канализации. Влез в Уикипедия и виж руската архитектура виж пейзажа на руските градове и тогава ме репликирай. Ако сме те нарекли колега е от добро възпитание но не заслужаваш нашето внимание. Ти с троль.сори.

82

Анонимен

преди 1 година

В моите очи смешника и изолирани си ти съжалявам.

81

Анонимен

преди 1 година

Тези СМЕШНИЦИ още не разбират, че света ги изолира. Примката около врата се затяга и животът в Русия ще срава все по-интересен. САЩ ги работят тънко.

80

Анонимен

преди 1 година

До колегата с красивия град. Защо не разгледаш в Уикипедия някой руски градове. Но не Москва и Ленинград/Петербург. Ще останеш изненадан колко красиви са те. Много руски исторически градове имат прекрасна архитектура. Чувал ли си за градовете от т.н. Сребърен и Златен пръстен. Дори не знаеш какво значи това но пи шеш неверни неща лъжи. Знаеш ли че в Русия има много замъци тип Кремъл. Русия трябва да развие туризма си и то още сега. Да покаже блясъка и красотата си на хората по света с реклама...

79

Анонимен

преди 1 година

Запада ще отблъсне тия хора руснаците от себе си а прибалтика са злобни същества. За 32 години извън Съветския съюз те какво постигнаха. Нищо. Използват руското население да им работи и се опитват да го асимилират като не позволяват руския език и знаете ли че руснаците нямат паспорти и нямат избирателни права в демократична прибалтика.

78

Анонимен

преди 1 година

До изтъкан, човешко ли е да наричаш хората адовски изчадия.

77

Анонимен

преди 1 година

До Какво следва. Подозирам че тия 300 милиарда може да са били по някакъв начин блокирани преди войната и тя донякъде за това започна. Путин каза: Запада ме излъга. Освен лъжци те са крадци.Това е.

76

Анонимен

преди 1 година

Запада незабавно да спре войната като изпрати Украйна на масата на преговорите. За всички убити и ранени страдащи хора е виновен ЕС и САЩ. Те подстрекаваха Украйна да не спазва минските споразумения да напада ЛДНР и да създава нациски паравоенни формирования да ги струпва в района на Донбас за да може да нападнат малките републики с рускоезични граждани като в същото време обявят приемането на Украйна в Нато и Русия да не може да си защити населението. Пъклен план. Сами се досетихме за това

75

Война можеше да няма

преди 1 година

До Анонимен 76: "запада да прави референдуми, да раздава паспорти"? Няма да се получи същото. Защото преди РФ да започне да раздава руски паспорти, а ДНР и ЛНР да решат за референдуми имаше осем години обстрел на укронацистите срещу Донбас и Луганск. Украйна можеше да избегне войната и да задържи Донбас и Луганск ако спазваше Минските съглашения - изтегляне на тежките оръжия от т.н. линия на разделение, даване на специален статут на Донбас и Луганск, отказ от членство в НАТО. Но избра войната.

74

Анонимен

преди 1 година

Калининград не е под транспортна блокада. Това са си нормалните санкции.

73

do 74 Какво следва

преди 1 година

Грешиш, като казваш че тея 300 милиарда са откраднати. Тези пари ще отидат за възстановяване на държавта, която рашистите разрушават с безразборна артилерйска стрелба в момента. Няма и да стигнат.

72

Анонимен

преди 1 година

Запада трябва да прави това, което прави Путин. Само тогава Путин ще спре да прави това, което прави. запада да прави референдуми, да раздава паспорти, да получава покани да влиза да помага на германци с паспорти. И да държи ядрената тояга над главата на Путин.

71

Пореден фейк

преди 1 година

До Анонимен 73: Г'лупости са това. Да раздават германски парпорти на укронацистите и да си ги прибират заедно със Зеленски. Така войната ще завърши от само себе си.

70

Какво следва

преди 1 година

До до Малко за политика: С решение на ЕС в западни банки саблокирани руски активи за 300 милиарда евро - основно от продажба на нефт и газ. Това е най-голямата к'ражба в световната история. А те дори се гордеят с това. Има ли смисъл да се прави търговия с бандата самодоволни к'радци от Брюксел? Русия пренасочва търговията с нефтопродукти на изток. Само за тази година например доставките на нефт за Китай са се увеличили с 50%.

69

Анонимен

преди 1 година

На руснаците в Калининград ще им раздават германски паспорти. Ще се нареди опашка от кандидат-германци. Обещали са им да отворят заводите и да получават германски заплати, ако направят референдум за независимост и присъединяване към Германия.

68

Анонимен

преди 1 година

Калининград трябва да го вземем и върнем в Европейския съюз. Той е бил германски до 1945 година. Време е да се върне в родината си. Руснаците да се приберат в родината си. Германците да се върнат в родината си.