67

Р

преди 1 година

Пожелавам на тези двама младежи от снимката , да влязат в армията и тогава да тръгнат да безвизово по света...

66

до Малко за политика

преди 1 година

И като вртътнат крановете на Европа, с какви пари ще водят войните си? А за фашистка Русия това е най-важното - да води войни. Кактк беше - войната за тях е като слънцето и въздуха.

65

Малко за политика

преди 1 година

До do Какво следва: Изобщо не е важно дали санкциите на ЕС включват транзит по ж.п. линии или не. И то защо: защото ако днес не включваха, утре набързо ще спретнат осми пакет и той вече ще ги включи. А ние (като верни сателити) ще гласуваме с двете ръце и за това. С б'оклуците от Брюксел трябва да се действа адекватно - спиране на всички кранчета - и за нефт и за газ. В Русия вече говорят за това, и се надявам да го направят. Сетне да ходят да се прегръщат с клоуна Зеленски - той да им достави

64

Анонимен

преди 1 година

И ние сме възмутени от тая безмислена война.

63

do Какво следва

преди 1 година

Вярно ли толкова елементарно разсъждаваш - че санкциите не покриват какво се пренася с вагони!!?? Санкциите са за преминаване на територия на ЕС. И има съвсем точно опивано какво не може. Руснаците ще пуснат фериботи и ще си пренасят боклуцте пак.

62

Какво следва

преди 1 година

ЕС заслужават Русия да им спре изцяло доставките на нефт и газ. И тогава ще си изядат санкциите за тяхна (и за наша) сметка. Реално санкции върху транзит по ж.п линии ЕС не е и приемала, но дребосъците като Литва винаги се престарават.

61

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 60: "Малка, но смела Литва". Какво и е смелото на Литва? Не се иска смелост да правиш това, което иска Брюксел и да се оправдаваш с решенията на ЕС

60

Изстукан

преди 1 година

И ние сме възмутени от войната,която води в Украйна вашата покровителка Русия,но ни кой не ни брои за нещо,въпреки,че сме милиопни ?! Вие изчадия на ада не заслужавате никакво човешко отношение !!!

59

агент Мъдлър ЦРУ

преди 1 година

Идва голямото трепане. Рyшляци, гответе се!

58

Striker

преди 1 година

Тепърва могат да се възмущават, хахаха! А за окупирания от тях Кьонигсберг - с корабчета. Ако са им останали още изобщо.

57

Анонимен

преди 1 година

Руските сили ставали все по-изчерпани и затова руската артилерия изстрелва по 50 000 снаряди в денонещие. За сравнение сънародниците на пенсионера Марк Хертлинг по време на цялата си операция "Буря в пустинята" изстреляха 60 000 снаряди.

56

Анонимен

преди 1 година

На тоя отляво, дето държи надпис, че на армията им не й трябват визи, ако му зашлевя един шамар и ще се подмокри.

55

Анонимен

преди 1 година

До Неофашизмът Това е проблемът с това да си криеш същността зад обвинения важащи за теб: че един път номера ще мине, но когато всеки път го използваш, лъсва истината, че това е само номер. След това хората започват да си задават въпроса, защо на някого му трябва да използва номера, ако говори истината, и след като разберат, че има нещо нередно с това, което говорят,започват да се взират ВНИМАТЕЛНО.А в случая с русНАЦИте още ПЪРВИЯ път с този номер показва интересни неща при внимателно вглеждане

54

Анонимен

преди 1 година

Целият цивилизован свят е възмутен от агресията на фашистка Украйна и хилядите убити руснаци и украинци в Украйна, но явно, това не прави впечатление на Киефската шайка бандити...

53

Неофашизмът

преди 1 година

започва да процъфтява и в Литва!Масови репресии срещу цивилно население. Това е по-страшно и от националфашизъм!

52

Анонимен

преди 1 година

До Боби "Както в Крим така и там руснаците са налели доста пари." Я кажи, какви са нещата, по които си личи, че Русия е наляла в Калининград "много пари"? Щото последно четох, че откакто затвориха завода на БМВ на работниците се раздават ниво да садят картофи. За какво са "наляти много пари"? Пак ли за ракети, за да заплашват съседите си?

51

Анонимен

преди 1 година

още ще има да се възмущават

50

Брад Пит

преди 1 година

Играчка-плачка

49

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен, е как без тролея боби бе, няма само шефа му Копейкин да залебва. Ден година храни, копейка*копейка и хоп нови къща и кола.

48

Анонимен

преди 1 година

Целият цивилизован свят е възмутен от агресията на фашистка Русия и хилядите убити руснаци и украинци в Украйна, но явно, това не прави впечатление на кремълската шайка бандити...