189

Анонимен

преди 1 година

Възраждане са руски паравоена организация не са никаква партия разпространяват агресия и омраза Копейкин е голямо зло ще ни връща в авторитарния режим болен рашиски мозък предател и продажник нали искаше да сваля Гешев беше против управление на Борисов Какво стана ???вярващите на Копейки питам ????

188

Анонимен

преди 1 година

Към този момент дори и най способните и честни управници да вземат властта ще им трябват най малко 25 години за вкарат България в правия път и да се стигне до реален просперитет. Толкова е затънала държава по всички направления че няма накъде. Все едно ще се възстановяваме от война. Трябва всичко да се срине до основи, да се изчисти и да се почне отначало да се гради държавата по нов начин. Трябва да се образова цяло едно ново поколение българи които да мислят и да действат по друг начин.

187

ДОНЯ АНИТА ДЖАМАЛОВА

преди 1 година

В ПЕРНИШКАТА ПРОКУРАТУРА ПОНИЖАВАМ САМОЧУВСТВИЕТО НА ВСИЧКИ, КОИТО НЕ ОБИЧАТ ПП ГЕРБ, ДОКАТО НЕ Я ЗАОБИЧАТ И НЕ МИ КАЖАТ НА КОЛЕНЕ: УМОЛЯВАМ ВИ, ДОНЯ АНИТА, СМИЛЕТЕ СЕ НАД МЕН ЩЕ НАПРАВЯ ВСИЧКО ЗА ВАС.

186

Минчу

преди 1 година

затваряме за 5 години руското и американското посолство,вземаме си главен прокурор примерно от германия,силно звено за разследваща журналистика в бнт,бъдещите управленци - на полиграф лъжат ли и задължително тест за интелигентност,и накрая за десерт - боко,шиши и мемет в тюрмата в една килия заедно,ама да ги предават по тв всеки ден като биг брадър.А, и радев кто е голем играч да каже що не подготви страната за последствията от войната - 100 на 100 е знаел от кукловода си решетников какво иде..

185

Анонимен

преди 1 година

А тия, принципи ги знаем - крадене и мафия, а народа да си го...

184

Анонимен

преди 1 година

Искате ли още по-високи цени, още по-големи кражби, още по-голяма инфлация, още безвремие, още задкулисие..? За да не ни дърпат конците нито от САЩ нито от Русия избираме Бойко! БОЙКО БОЙКО БОЙКО!!

183

Слави чегърта

преди 1 година

Славундера изчегърта Боко ,ама само колкото да легне под него.

182

Анонимен

преди 1 година

Боко, поздрави и благодарско от Таки...от Капитан Андреево.

181

Ина Бамбина

преди 1 година

Искам и аз апартамент в АРТ.Е.КС, но не съм ГЕРБАДЖИЙСКА ПРИНЦЕСА, нито пък БАНКЯНСКА ДЕЩИРИЧКА МУТРЕСА, не правя евала на ГЕРБАДЖИЙТЕ затова да ги ... в ТИКВИТЕ.

180

Помашкия премиер

преди 1 година

На 100люпеНОВИТЕ региоАНАЛНИ орди,а приори тепърва ще се отчита за милярдите които приватизира.

179

сдф

преди 1 година

До Бойко, връщай сеабсолютен чърчил е, по дневната доза алкохол

178

Анонимен

преди 1 година

178 стига с това Възраждане руска партия болни мозъци вашия Копейкин също обича паричките сега освен Русия си има нови господари Дпс и Герб той се уреди от три ц и ц к и ще го кърмят с 13 депутати не вярвайте на тоя варненски ром лъже като черен дявол

177

Анонимен

преди 1 година

Освиркаха Борисов в Сливница. Бившият премиер със смутена физиономия заради неочакваната навярно реакция подхвана познатите опорки. Заговори за високите цени на електроенергията. Опорките бяха изговорени почти под нос. Видео във Фейса.

176

Бойко, връщай се

преди 1 година

Браво, Бойко. Единственият държавник в България. Има кривици, но сравнен със сегашните направо е Чърчил. Конфликтни, крещящи, неадекватни като Кирил, славун, и просто интересчии като корнела и ристю. Те за още месец-два във властта са готови на всичко. Само Бойко имаше доблестта да пусне кокала когато хората бяха недоволни. После пак го избраха. Сега са совалки, СМС, и оферти за напазарувано доверие. И колко ще продължи това?

175

Анонимен

преди 1 година

Шо парЯ от Банкя, кога ще го заселват в Централния Софийски? Трябва да е за дълго , поне 20 години за безстопанственост и корупция.

174

Анонимен

преди 1 година

Всички партии без една имат еднаква политика спрямо България. Разликата е, че не могат да се разберат, кой колко ще яде от баницата. Има една партия, която има различна политика от тази, която ни докара до тук. Няма да я споменавам дори. Факта че знаете, за коя партия говоря показва ясно, че наистина са единствени с различна политика. Не казвам правилна. Казвам различна от това, което ни докара до тук.

173

Анонимен

преди 1 година

"Само Бойко може да управи тая държава и да ни изкара от криза в която ни вкараха канадските комунисти на Радев."Само Бойко е конкурент на канадеца по съсипване на БГ и *** на американски з***дници! Бойко ще оправи държавата,разбира се, ще я ликвидира окончателно! Хейтъри- продажници като вожда си!

172

Зaпознат

преди 1 година

Принципите са да крадем заедно

171

яве

преди 1 година

боцко наложи вето, но иска то да падне, иска диверсификация на газа, но не построи конектора, щяхмае да сме в шенген, но не можа да измаже бараката, сега ще се връща да оправи положението. в психиатричните кръгове тов ае шизофрения, извън тях - бойко борисов "политика"

170

Анонимен

преди 1 година

Няма го вече Лоения ви Вожд да ви налива Държавни пари в пеликанските гуши срещу процент за Чекмеджето.