9

СТРАНДЖАТА

преди 1 година

Да си съюзник с най-силните и развити държави в света и да ги предадеш заради бълнувашята и лъжите на шепа феодали старци в петолъчки в тиквите... Е, има ли по-голяма глупост на ноя свят?

8

Професор

преди 1 година

Бойко върни се и свали цената на бензина на лев и педесе както беши при герп и твоето управление. Канадския кyмaниз съсипа страната.

7

Venceremos

преди 1 година

Шайката на кратунковците или се самозаблуждават или се опитват да всяват инсинуации за тяхното бъдеще във властта, но скоро ги очаква челен сблъсък с реалността. Крадливото племе повече няма да повече да помирише власт. България се събуди, поколенията се смениха, мутренско-чалгаджийските идеали постепенно биват отхвърлени за сметка на порив за цивилизованост и върховенство на закона

6

Анонимен

преди 1 година

БАТЕ БОЙКО ИЗПУСНА ПИТОМНОТО СЕГА ЩЕ ГОНИ ДИВОТО.

5

Иван

преди 1 година

Първи принцип - за отскок 10% , нормално 20% , ако нищо не се върши 50%.

4

Анонимен

преди 1 година

Ще гласувам за Янев.

3

:(

преди 1 година

Бойко идва с неговите приятели от ДПС с които толкова години управлява. Години в които бендата Румъния ни надмина с много, години на корупция, ниска свобода на словото, ниска раждаемост и години на беззаконие, подпорни стени, сарай и джипки.Е това заслужаваме.

2

мутренски похват

преди 1 година

като не можем да си вземем сами, барем можем да ги навием да ни дадат нещо

1

Анонимен

преди 1 година

ГЕРБ ЩЕ КОПИРА ПОЛИТИКАТА НА СЕГАШНАТА КОАЛИЦИЯ ЗАЩОТО ДРУГО НЕ МОЖЕ ДА ИЗМИСЛИ. ДРУГОТО Е ЕДНОЛИЧНАТА ВЛАСТ НА БОЙКО НО ВЕЧЕ НЯМА НИКАКЪВ ШАНС ДА ПРАВИ ТОВИ.