209

Анонимен

преди 1 година

Ще управляваш пак крадецо,ама в някой друг живот!!!

208

Анонимен

преди 1 година

Боже ,Боже тия още мислят, че може пак да пълнят шкафчетата. Не бате, нали видя какво стана за нула време в четвъртък в София? Спрете да се подигравате с хората тоя път ще сме стотици хиляди и то много ядосани.

207

Мотото на ГРОБ,

преди 1 година

Пердон,герб:КРАДЕНЕ,КРАДЕНЕ И ПАК КРАДЕНЕ!

206

До 213

преди 1 година

Да си върнем мафията ли?Е,нема да стане!Хората онзи ден ви го показаха.Колкото и да се пънете,повече никога няма да управлявате.

205

Анонимен

преди 1 година

Смятайте докъде докарахме държавата като 30 години избираме на принципа да изберем по-малкото зло! Няма по-малко зло,всички вземали властта досега се провалиха,дискредитираха и доказаха,че мястото им не е в управлението на държавата!Проблемът е в липсата на добра алтернатива!

204

Баба Ани

преди 1 година

Ало вие ,,умните и красивите" сте пълна трагедия без възрастните.Най- много се перчат комплексарите,*** глави.Видяхме ви колко сте ,,умни и краси".Нагли сте,много ама много лъжете,неблагодарни сте,защото докато ние се борехме с комунисите-номенклатурчици вие сте ходили под масата,или не сте били родени.Държите се безобразно с един достоен българин като Борисов съюзявате с политически посредственици,отпадъци, ченгета комунисти създали мутрите и.Добре се чувствате в компанията на Нинова .

203

Анонимен

преди 1 година

Аааа,разширяването на западните Балкани!Ето го предателя,а вие търсите под вола теле.

202

Анонимен

преди 1 година

Успех на Бойко Борисов в борбата срещу жълтопаветната диктатура!

201

Анонимен

преди 1 година

Тая формула не работи не видяли

200

Анонимен

преди 1 година

Никой не иска да живее в мизерия и нищета, в безвремие и в корупция, в лъжи и некоректни практики. Към всичко това ни тика безусловно празната Фуражка. Никой не заслужава това! НЕ НА СТРАХА! ДА СИ ВЪРНЕМ ДЪРЖАВАТА!

199

Анонимен

преди 1 година

Тоа не може без да излъже. Днес в Албена каза - България произвежда 10 милиона тона зърно а консумира 1,5 милиона. Хилядо девестотин и първата лъжа от освидетелствания от съда лъжец. България произвежда 7 милиона тона и консумира 2 милиона. Явно цифрите пак му ги е подава другия лъжец Дилиянчо мамин

198

Анонимен

преди 1 година

До ЩирлицБарзини и Таталия съгласни ли са? - Да! С Дон Корлеоне всичко е разпределено. Мо Грийн е очистен, другите са пътници! :)

197

Герберски СмЪрдел

преди 1 година

Принципите на ГЕРБ -Да крадем , крадем , крадем , а Каскета да ни пази

196

Щирлиц

преди 1 година

Барзини и Таталия съгласни ли са?

195

Анонимен

преди 1 година

Винету и принципи - безценно!

194

УБАВО ли ти е

преди 1 година

Сега,кажи де,поне 1 убаво ти беше кога кра като невидел тонове злато и халета с пачки та не можаха да се съберат в студените резерви.

193

Щерю

преди 1 година

ПП и БСП се ориентираха в ситуацията и вървят напред. ДПС си имат твърд етнически електорат. Другите партии - стремително надолу и някои дори изчезват...

192

Обективен

преди 1 година

Бойко е решението, колкото и да го мразите. Нито съм геербераст, нито харесвам изцяло политиката им. НО!!! Кировците и Кокорчовците са много по-голямото зло. Много, много по-голямото. Клекнаха за Македония, набълбукаха ни със заеми и дългове, разсипаха всичко с Русия, спряха Хемус и ни докараха хипер инфлация. За какво са ви такива?! Едно хубаво нещо да са направили Харвардските плъхове ми кажете?! Бойко щеше да се справи много по-добре. Дори и да не е идеален. А краденето - всички крадат!

191

Анонимен

преди 1 година

196,хейтърските заплати от ГЕРБ явно са ниски и кандидат-хейтърите са само на твоето ниво - лозунги и агитации тип късен комунизъм.Може да каниш Бочето само в къщата си,а не да управлява държавата!

190

Да питам ,баш БУДАЛА

преди 1 година

Със висш примитивен въпрос,че да ме разбере по Банкянски?Убаво ли е кого кра 12 го'дини милярди евра и бра като луд пачкии кюлчета злато и къде ги "ИЗСПРАСКА"???