269

Димитър

преди 1 година

Този веднага трябва да влезе в затвора.

268

До 292

преди 1 година

Ако не си рабрал връзката с Гърция я строят гърци! Самата Гърция при преговорите го е поставила като условие! Та ако искаш да държиш сметка на някой за бавното и строителство звънни на гръцкото посолство!

267

РазБойко

преди 1 година

За каква газова независимост говори Борисов, като 12 години не искаше и не построй връзката с Гърция....Отделно за строенето, ремонтирането на магистрали, къщи за гости, кюлчета, пачки, записи и тн..... Не мога да му изброя всичките корупционни схеми, обидно поведение спрямо журналисти. За съжаление много хора му вярват, но не искам никога повече ГЕРБ на управлява България.

266

Анонимен

преди 1 година

До 287: разликата е, че депутатите не са собственост на партията, защото не са избрани от партията, а от народа. Затова е нормално да се преговаря с депутати за да ги убедиш да гласуват по съвест, а не по партия. А Бойко купува ромите гласоподаватели и манипулира избора по този начин. Ето там е разликата драга.

265

Аз промяната

преди 1 година

Уморих се да възхвалявам Бойко кадъна. Нея по цял ден я клатят момци от Ориента, а мен ме кара кадъната да работя и да го възхвалявам и даже немога да участвам в Герб парада в София където другите обратни като мен щяха да ме направят да се чувствам жена в мъжко тяло. Аз и затова съм влюбен в Бойко, защото той е олицетворението на успеха на един обратен. Как *** гард с любовни ласки към силните на деня може да се издигне до ръководител на държавата.

264

Аз промяната

преди 1 година

Ей малки ттттт уморихте се айде стига вече драсканици излезте на чист въздух

263

Аз промяната

преди 1 година

Писачите на лъжи Киро може да купува а Бойко не може така ли а вие дето се дерете тук шепа драскачи нафиркани да вземете малко да поспите че много се оляхте Ай сиктир Лъжци бедни

262

Анонимен

преди 1 година

Мразещия да дава на народа!Нито увеличи чувствително минималната заплата и пенсия,не вдигна доходите,не падна тавана на пенсиите!Добре че Станишев вдигна доходите преди да падне и този орева върталъка!А държавата тогава можеше,но много се крадеше!

261

Баце

преди 1 година

Водещия ми принцип е да делим съдържанието на чекмеджетата с бъдещите ни партньори, и да не закачат Шиши и Гешев. Те са душици!

260

Анонимен

преди 1 година

Тоя пак се гласи да ви клати.Сус беее,марш на село в зайчарника да си пазиш милиардите.

259

Бау

преди 1 година

Знам ги тези ,,принции"! Да съхраним откраднатото, да не попаднем при бай Ставраки и да няма по едри тикви от нас!

258

Умен

преди 1 година

Толуп, има една съществена подробност. Твоята крадлива партия, както и троловете във форумите, които си впрегнал, след това, което сътвори преди дни никога няма да спечели избори. Набий си го в т-та тиква.

257

Анонимен

преди 1 година

Алоууу,мразещия пенсионерите,никой вече не те иска,беее!Младите ще гласуват за младите,възрастните за БСП,а само лелки ГЕРБ още точат лиги по теб и калинките от обслужващия те персонал.

256

Мнение

преди 1 година

Бойко Борисов знае, че изборите не се печелят, а се купуват, особено в неговата партия с тези безхарактерни карикатури на хора. Повече от 10 процента, не може да купи Бойко. Заровил е парите и златото за внуците. Най важните думи на Борисов ще са пред новия главен прокурор. От тях зависи колко ще плащат внуците на престъпника Борисов. Заповедта за арест на Гешев е на път от Люксембург....

255

Анонимен

преди 1 година

Тоя докога ще е на свобода??

254

Анонимен

преди 1 година

Ще управляват килиите на втория етаж. Сийките и каскетите по стъпките на Иванчева на третия. ДПС ще са в мазето, където е мястото на противоконституционните елементи. Ако още веднъж някой турчин си отвори устата за да каже, че ДПС държи мира в страната, предлагам да бъде незабавно арестуван за подклаждане на расова омраза.

253

реалист

преди 1 година

На Мутрата шкафчето не е празно, а иска да се опази от затвора, че да може да си харчи кюлчетата, Затова е целия напън да управлява. Но имам новина за Толупа, няма да стане неговата.

252

Сега

преди 1 година

Във Варна при Копейкин ли

251

реалист

преди 1 година

Крадлива и страхлива Мутра.

250

Анонимен

преди 1 година

Тикво простовата,не разбра ли,че никой не иска да управлява с теб?Кого ще търсиш и за какво ще го търсиш,освен за кражби и продажби,заради което те катурнахме от власт.Край!Баста!Никога повече ГЕРБ!