71

Анонимен

преди 1 година

Всеки си има възходи и падения и трябва да се усети къде да спре. Примери : от "Този невероятен, този фантастичен Боби Миайлов!" през 1994, до днешната перука. Друг пример - в началото на 2000-те Слави и неговото шоу бяха почти обожествявани ... до днешния му образ на най-отврaтителното нещо, което може да си представиш.

70

Анонимен

преди 1 година

Знаете ли народа как нарича новата тройна коалиция? Баба, син и внуче или БСВ! Попитах защо. Отговора беше - 100 годишната бабичка БКП/БСП, техните пребоядисани синове и внуците им пратени в Харвард с народни пари за да ги връщат като лъже месия. Това е мнението на ония дето не стоят по площадите, а ходят на работа, изпълняват си семейните задачи и се интересуват от нормалните неща в тоя живот. С една дума, това е мнението на огромното мнозинство от народа.

69

Анонимен

преди 1 година

Ей момченце младо, знаем и вашата ръководителка от къде е тръгнала, ние по-дъртите помним. Вие сте предателите в момента,вие си продадох те електоратчето на Козяк. Срам нямате, вие сте оперирани от такова чувство. А тройната коалиция какво беше, преди години?

68

Анонимен

преди 1 година

ПП знаят ли, за какво протестират? Законно изгласкване смяна на шефа на парламента. Къде им е правоната държава? Да молят депутати, да предадат своята партия, за да гласуват за тях?! Това, законно, ли е?

67

Анонимен

преди 1 година

Румъния купува 32 самолета Ф16 втора ръка за 1 милиард лева. Буци плати 3 милиарда за 8 самолета, които няма и да дойдат. Руминия през 2016 е купила още 17 от Португалия, т.е. ще има 50 самолета Ф-16, а България едва свързва двата края с нашите 6 броя МИГ-29.ЕВАЛА БУЦИ, МАШАЛА! продажно банкянско човече!

66

ъъъ

преди 1 година

А пък аз Божанков ще го запомня с пламенната защита на зеления сертификат. Таквизики нито искам да ги виждам, нито да ги чувам.. до края на живота си.

65

лява резба

преди 1 година

Toя става единствено за говорител и защитник на София Праид

64

Анонимен

преди 1 година

Киро голямата уста, не знае нищо друго, основен да вее знамена, да организира протести срещу законно избраната власт и да служи на чужди интереси. Нищо не свършиха полезно за държавата, виж, на платените от черепа протести са първи. Червените мутри им плащат.

63

Нора

преди 1 година

Мошениците сега размахват ,сега нова мантра.Преди . оня с юмрука размяташе Мутри вън,даже ,, загрижената"за гражданите Манолова си направи партия с това име.Сега новата мантра е мафия.А точно те са свързани с мафията-Божков,Сашо Дончев,Божкови...

62

Анонимен

преди 1 година

Може да е всякакъв, но Слави е мъжкар и патриот. Видя, че Киро прекалено много залитна в слугинажа си към САЩ и ЕС и реши, че е време да се сложи край на това управление.

61

Анонимен

преди 1 година

Както изглежда, предателите са БСП. Вкопчени във властта, горещо подкрепят пп - пълни некадърници като държавници, както и с ДБ, техни върли опоненти довчера. с тази двойнствената предателска политика, БСП- то ще падне още надолу на следващите избори.

60

Анонимен

преди 1 година

Божанков със смешната фамилия и костюма на квадратчета. Истински клоун. Че и кок земята, като говори, ***. Каквито са повечето в ПП.

59

Леле Мале

преди 1 година

Каква "история"- какви 5лв..какво е "останало"-кой раздава порциите в държавата..КОЙ е държавата ..от чекмеджетата на Историка Боци ...проектите на хидроинжинера Доган ..как от собственик на опелче се стига да те забележат чааак с Магнитски.. Продължавай да си блябосваш за история ..политики..и патриотизъм..зат тази завеса се разпределят пари и "бизнеси"..

58

Анонимен

преди 1 година

От самото начало ИТН влязоха във властта с интриги и така продължиха до днес.Така политика не се прави.Нито е честно да изнудваш партньорите си с компромати и за пари.Някой ги купи и тях и вече всички знаем кой е той-оня,дето до вчера плюеше срещу властта на път и под път,а сега се спотайва в Банкя и доволно потрива ръце.

57

Анонимен

преди 1 година

70 О, не, напротив, който се хване с БСП загива. Факт.

56

Надя

преди 1 година

Божанков ,.........последният валс за вас .Жалки сте бсп .

55

Анонимен

преди 1 година

60 България е европейска членка, а не на САЩ. От ЕС идват нашите пари, изнасяме стоки на европейските пазари. САЩ ни натрапиха некадърниците Киро ментата и Кокорчо, които знаят само да протестират, да плюят ГЕРБ, вместо да провеждат реформи и да овладеят инфлацията.

54

Анонимен

преди 1 година

Това което постигна това управление е унищожаването на БСП, тази дълголетница и единствената ни лява партия. Коалицията бе странна, съюз между една лява и три десни партии. Не случайно вчера лидера на БСП бе нежалана сред тези от минтинга подкрепящ правителтството.

53

До 63

преди 1 година

А ти искаш да е собственост на Сащ, където до момента има 265 МАСОВИ СТРЕЛБИ В УЧИЛИЩА, ЦЪРКВИ И УЛИЦИ! МЕРСИ!!!

52

Анонимен

преди 1 година

52 стига с тая фиксация в ДПС. Вчера Кирил напранлви истинско национално предателство от трибуната на парламента. Опита да насъска националисти русофили срещу БЪЛГАРИ с мюсюлманска религия, с което се опита да запали държавата. Всеки, който е учил история знае, че нашите мюсюлмани са си българи, на които им е сменена насилствено религията преди векове. Имаме и други, но те не са толкова много. Основната част са си българи. Това, което направи Кирил е долно и АНТИнационално.