91

Анонимен

преди 1 година

Всяка изява на Божанков ме кара да поздравявам за далновидността Горнооряховци, че не го избраха за кмет!!!

90

Анонимен

преди 1 година

Това комунистче като го видя и се питам как предаде Демократична България демокрацията!?

89

Анонимен

преди 1 година

Божанков няма за де запомни с нищо, освен с политическо номадско. От СДС, скочи в БСП.

88

Анонимен

преди 1 година

Славчо ронеше сълзи неутешимо на погребението на Жоро Илиев,има ли смисъл да коментираме повече.

87

Анонимен

преди 1 година

На всички вас национални предатели ще ви кажа само едно, спрете да плюете завета на Левски! Спрете да разделяте народа ми на религиозна основа. Левски е завещал всички да живеем в мир в една правова република, където християни, мюсюлмани, евреи и всички други са братя и сестри и са равни пред закона. Всеки, който се опитва да разделя народа ми и използва религиите за това е национален предател, плюещ върху завета на Левски. И ще бъде прокълнат, първо от народа, после и от историята.

86

анонимен

преди 1 година

Може и да е прав Божанков, но, за да си такъв, трябва да си по-умен от Трифонов. Не мисля, че той разбира какво прави в игра, която няма нищо общо с неговата област.

85

Цървул

преди 1 година

Изключително смешни са политически "прелетни" птички като Явор Божанков и Настимир Ананиев. Куриоз е,че точно "пеят" най-много срещу предателствата

84

Сахар

преди 1 година

Божанков е един от малкото в БСП, които ме кефят.

83

Нова БГ приказка

преди 1 година

Баба вади ряпа. Дърпа и напъва, ряпата се не поклаща. Баба вика синовете. ДБ хващат Баба, дърпат и напъват, ряпата се не поклаща. ДБ викат внуче. ПП се хваща, дърпат и напъват, ряпата се не поклаща. Внуче Киро вика Лена, Лена се захваща, дърпат и нападат, ряпата изваждат. Бързо я разделят и сладко я нагъват.

82

Анонимен

преди 1 година

Божанков, не се излагай и изхвърляй толкова. вот на недоверие е нещо нормално. демократично е да гласува всеки к смята това за разумно и в интерес на обществото.няма значение дали са от инт, ГЕРБ или ДПС. Между впрочем, критикуваш за това ДПС, но те се държат най- адекватно от всички. Божанков, вие от БСП се ухажвате с тези от пп и ДБ защото си приличате. Държите се като нарцисисти, над другите, к е груба грешка. Това ще ви изяде главите.

81

Анонимен

преди 1 година

Комунистите са така с квалификации - предатели , фашисти ,нищо ново.

80

Анонимен

преди 1 година

Божанков, вие сте история. С болните амбиции на Кори да управлява, сте аут. Успокойте се и свиквайте с тази мисъл. Гласувах за ПП, не за да ме управлява Корнелия и Христо лодката, Атанасов и Слави. Отчитам грешката си.

79

Анонимен

преди 1 година

Партията на пенсионерите разбира че дори няма да влезе в парламента на изборите . А това е мнооого добре за България .

78

Анонимен

преди 1 година

Ума ми не го побира как млади и уж интелигентни хора вчера ръкопляскаха на БСП, която с гордост се нарича най-старата и вековна партия на социализма, т.е. БКП. Как бе деца? За БСП ли гласувахте или в името на властта и парите ще се прегърнете с който трябва?!

77

Анонимен

преди 1 година

Чалгаря си е чалгар! Който му залепи с мазна храчка по-голямо кайме на челото,за него ще пее и ще свири!

76

Анонимен

преди 1 година

Минчев с ирония, сам предложи на депутатите да съберат 80 гласа и да внесат искане за неговата смяна, сигурен, че няма да имат мнозинство. Но не стана така. Кокво иска сега? Да налага диктат, как да се гласува, ли? Това ли е закона, според ПП? При Минчев сложиха решетки на НС?! Смееше се в захлас, докато депутат се изкозваше от трибуната на парламента, дори си захлупи лицето в бели листя. Позор. Прекъсваше опозицията. Изпълняваше командите на КироВасирав.

75

анономен

преди 1 година

Ало избръснатия- отивай си. Не съм ти запомнил името. Няма и да го запомня!!!

74

ДДРОнег

преди 1 година

На чалгарите НИКОГА не трябва да се вярва !!!___Точно тоя чалгарин опростачи цяло поколение !!!___И продъжлава с простотиите си !!!

73

ПЛОВДИВ

преди 1 година

Ей, Божанке, историята вече ие запомнила БКП$БСП като най-продажната и корумпирана партия в БЪЛГАРИЯ! Мястото в помийната яма вече е заето от такива като тебе....

72

Анонимен

преди 1 година

Избирателя си сменя мнението бързо тия дни. ВъZZраждане и ИТН са аут след отровната прегръдка с ДПС и ГЕРБ