111

Анонимен

преди 1 година

Трифонов вече е политически труп...

110

ATLANTA

преди 1 година

Божанке, Божанке.. И ти почна да доваш акъл... избърши си калната дупара и кажи кой предаде Македония на Тито??? МУХЛѝО

109

Анонимен

преди 1 година

Няма по-големи предатели в историята на България от демократите след 1989 година.

108

Анонимен

преди 1 година

" Дойдохме с един ясен мандат да свалим ГЕРБ и техния модел от власт... Точно така е. Хората гласуваха за една от четирите антимутpенски партии, всеки според собствените си виждания, но общото беше, да се премахне модела на управление Бойко Борисов. Досега нещо се правеше, макар и недостатъчно, но сега когато ИТН са купени от мутрите вече не е ясно какво ще става.

107

iwo

преди 1 година

По-големи предатели в историят аан България от комунистите и техните наследници сооциалистите - НЯМА !!

106

Кой

преди 1 година

Кой другари свали Тиквата от власт?

105

БОЖАНКОВ до БОЙКИКЕВ

преди 1 година

БЯХА РАМО ДО РАМО СНОЩИ... + ШИШИ 2............"ГРАДСКАТА ДЕСНИЦА" , БРАВОС

104

Анонимен

преди 1 година

Изказването на Явор Божанов е изключително силно Такива хора трябва да управляват България в тези трудни времена .Аз лично харесвам Господин Божанов защотото той е изключително добър професионалист в политиката

103

Анонимен

преди 1 година

Славчо сам си затри партията. На следващи избори няма да влязат в парламента. Предателите са най-гнусното нещо.

102

Ментора бай Иван

преди 1 година

Слави , за пореден път показа , че хабер си няма от политика , а само от алъш - вериш !Договора за коалиция не означава нищо за него , борба с инфлация , за доходи на бедните , за пенсии и млади семейства въобще не го интересува , той си е "спечелил"парици ,няма деца , дава си лептата за мама Здравка , другите да духат супата!Няма да се изненадам , ако е преминал към бате си Бойко и да провалят държавата без бюджет и без пари от Плана за възстановяване!Защо се държи като гамен в Парламента?Ами..

101

П.К.

преди 1 година

Този дре-босък и той се напъва, но, уви. Никой няма да го забележи. Цялата работа се състои, както се мъчи да ни внушава и тоя, във просташката версия ние, които от хилядолетната история на Човечеството сме закърмени ДА РАЗЛИЧАВАМЕ БЯЛОТО ОТ ЧЕРНОТО. Сега "трябва", задължени сме, според правилата на нечестните, на по-длеците, на неморалните, на лъж-ците и на некадърните ДА КАЗВАМЕ НА ЧЕРНОТО, ЧЕ Е БЯЛО. Е, това никой на този Свят не може да обърне. Никой не може да ни пречупи. Празен дърдорко.

100

Анонимен

преди 1 година

Партизан за бой се стяга, чао кому.н.яги!!! На другите избори я сте 5-та партия я не сте минали чертата!!!

99

..

преди 1 година

а след следващите избори за разлика от него вас никой няма да ви помни че ви е имало и че сте били в парламента да се мъчите

98

Fena

преди 1 година

Аз гласувам за Слави и не мисля, че ме е предал с нещо. Напротив - когато трябва да се прави коалиция с Пeдaли като Кокорчо, Кироч или Божанков, Слави напуска. Което е правилно. Това е единственият човек, който не държи да е във властта на ВСЯКА ЦЕНА! Всички други дават и дупe само и само да са там!

97

Опаля!

преди 1 година

Кой си ти бе, че да казваш кой с какво ще се запомни? И да определяш дали щели да се разочароват избирателите на ИТН? Айде гледайте си там червените баби и не се изказвай за неща, които не те касаят! Аз съм гласувал за ИТН, и те правят това което са казали и предупреждавали! И затова не се чувствам предаден. Предадоха ме ония петима тарикати, защото съм гласувал за тях, а те отиват в друга партия! Ако имат малко достойнство, трябва да напуснат и Народното събрание!

96

Аз промяната

преди 1 година

Този като го видя и ми става лошо изключвам тв потрес то бива алчност то бива държане за парапет ама чак толкова да лъжеш видно да грабиш видно да врякаш като обезумял че незнам какво си вижте какво направихте с БЪЛГАРИЯ СЛЕПИ ЛИ СТЕ ПОДМЯНАТА

95

Стефан

преди 1 година

Да, Слави Трифонов е предател, а не Кирил Петков. Темата Македония беше изкуствено създадена, за да отклонява вниманието от кюлчетата, пачките, чекмеджетата, Капитан Андреево, закона за КПКОНПИ, актуализацията на бюджета и Иван Гешев. Шест месеца сутрин, обед и вечер в клоаката на ГЕРБ сайта ПИК се заблуждават хората, че Кирил Петков щял да извърши национално предателство. Няма такова нещо.

94

Възмутен

преди 1 година

Ама много е гнусно и смешно, когато някой от мафията говори, че другите са мафия.

93

Това хлапе е една

преди 1 година

от най-нелицеприятните личности.Типичен амбициозен многознайко,който за личния интерес ще се продаде на всеки(не бе,на който даде повече).От любимите еничари на Корнела.Да,ама и Крумчо Зарков и беше любим,а какво стана?Стана и враг,лесно обяснимо,властта предполага за да имам аз,ти да нямаш.Най-радостното в положението на БСП са затихващите и функции и намаляващия електорат.Затова Корнела се държи със зъби и нокти за властта,изпусне ли я,няма да я види повече.

92

123

преди 1 година

Всяка изява на Божанков ме кара да свивам ЮМРУЦИ и да гресирам КАЛАШНИКА ..