51

Анонимен

преди 1 година

Леле, този за предателство говори. Вие нали бяхте лява партия, защо се прегърнахте със сороссоидите от ДБ и ПП? Кой предаде избирателите си? Всички с Корнела сте продукт на Америка, най-накрая се видя. Корнелия импексовата, кой я направи политик, Иван Костов, а той какъв беше седесар?

50

Офф

преди 1 година

Бсп оттекохте в Историята! Сами си го направихте, Предатели!!! Съвсем сами! Не виждате по- далече от Джоба си!!!!

49

Анонимен

преди 1 година

ПП подмени вота и вкара БСП във властта, през задния вход. Хората не са гласували за БСП и не са искали точно Нинова приватизаторката, да е министър на икономиката. Не бяха гласували и за ДБ. Затова вият сега, защото няма да имат втори шанс при следващите избори, от 4, 5 сила, да влязат във властта. ПП са деца на комунистите от БСП, готвят ченгето от мракобесната ДС Рашков 19-те имота, за шеф на КПКОНПИ, понеже се провали в МВР.

48

Петя

преди 1 година

Това нещо Божанков какъв подмазвач е,вчера го гледам,как се беше залепил за Никола Минчев и проси журналистите да му обърнат внимание но не му се получи.Пълен негодник.То цялата им партия ,са се залепили за ПП ,защото са аут.Жалки

47

Анонимен

преди 1 година

Да, но пък и да си американска слуга, пак е предателство! Борисов лижеше *** само в Европа, което е доста безобидно в сравнение с тези американски под логи от ПП....

46

Абе,

преди 1 година

До Анонимен При вас не се налага и продажба. Те албанците си знаят работата!

45

дреме му на слави

преди 1 година

след тия кавги ще си седне на вилата с ракийка и ще си гледа жената и внуцитеoh, wait.....:))))))

44

Анонимен

преди 1 година

Лъснаха зависимостите на Слави.От тук нататък само надолу.Даже и чалгарите се отвратиха от него.

43

Анонимен

преди 1 година

Божанков, предателите сте вие, тези около корни, които вкопчени във властта, само плашат хората. При нови избори ще пандите още надолу, защото провеждате продажна политика. Защитавате пп, едни дилетанти, без необходимия опит и знания да управляват.

42

51

преди 1 година

ВСЕКИ, КОЙТО МИСЛИ, ЧЕ ВСИЧКО Е ЗА ПАРИ, ЯВНО СЪДИ ПО СЕБЕ СИ!!!! НЕ, ДАЛЕЧ НЕ ВСИЧКО Е ЗА ПАРИ!!! ИМА ОЩЕ НОРМАЛНИ ХОРА, ЗА ВАШЕ ОГРОМНО СЪЖАЛЕНИЕ!!! ТЕ НЕ ПРОДАВАТ ИСТОРИЯТА НА БГ, САМО ТЯ НИ ОСТАНА!!!

41

Анонимен

преди 1 година

Мисля, че всички сте предатели в четворната коалиция. Слави поне имаше достойнството да се осъзнае и да се оттегли. Точно защото не му пука за власт и пари, не знам дали защото си ги има или защото е разбрал за тия години, че те унищожават от вътре, но е факт. Слави пое огромен риск в името на това да не се допелусне национално предателство и показа, че всички сте предатели.

40

Анонимен

преди 1 година

Точно бесепар да говори за морал е меко казано неморално.

39

Леле Мале

преди 1 година

Поредните димки..мъгли.."идеали и патриотизъм"..От 1989....и до днес а и за напред НЕ ВИ ЛИ СТАНА ЯСНО ,ЧЕ СТАВА ВЪПРОС ЗА ПАРИИИ...ЗА МНОГОО ПАРИ И ЗА ПОРЦИИ..С ОБРЪЧИ ИЛИ БЕЗ..ЗА ЕДНИ ФИРМИ И ХОРА Не за "партии,политики и т.н- д"демократични дъвки" Парии

38

Анонимен

преди 1 година

Божанков е запомнен като политически номад, от СДС, скокна в БСП.

37

Анонимен

преди 1 година

Представяте ли си, докъде им стигна наглостта на управляващите, че Христо Иванов, се качва в джипката на Бобоков пред парламента, и си говорят 10 мин вътре. Вие сте срам за България всичките.

36

Анонимен

преди 1 година

Абе Божанков ако не беше Слави вие дали щяхте да помиришете власт било то и за няколко месеца? А пилците се броят на есента, тогава ще разберете кой е предател и кой не!

35

Анонимен

преди 1 година

30 Шоуто е тъкмо, за народа. Който иска хляб и зрелища. Досега гледахме шоуто на Киро просто и Кокорчо.

34

Анонимен

преди 1 година

Новата четворна коалиция си въобразява,че народа ще и даде шанс отново да го клати,начело с гербавите и Копейкин,който пък си мисли,че ще е първа политическа сила.Божеее,слез и си прибери вересиите.

33

Анонимен

преди 1 година

Тоя народ щом Фали и обожава Слави - закривай.

32

Цъ

преди 1 година

ПРОТИВОЗАКОННО БЕШЕ ЕДНОЛИЧНОТО РЕШЕНИЕ НА МИНЧЕВ - ИЗСЛУШВАНЕТО НА ВЪНШНАТА МИНИСТЪРКА ДА Е ПРИ ОТКРИТИ ВРАТИ - ТАКА ТЯ НЕ МОЖЕ ДА ОБЯВИ ФАКТИ С ГРИФ " СЕКРЕТНО"!!!! ТОЕСТ МИНЧЕВ ПРИКРИ ЕДНОЛИЧНО ПРЕДАТЕЛСТВОТО НА КИРО МАНЕКЕНА!!! ТОЛКОЗ!!! ПРЕЦЕНЕТЕ КАМИ КОЙ Е ПРЕДАТЕЛ!