159

анализатор

преди 1 година

Десетте (а може би сто или много повече) прилики между Путин и Хитлер: 1. Путин говори перфектен немски, като Хитлер;2. Нацистите са се обръщали към пророчествата на мадам Блаватска, Путин се обръща към баба Ванга;3. Хитлер окупира Австрия и прави Аншлус, и Путин окупира Крим и прави Аншлус към Русия;4. След Аншлуса на Австрия Хитлер прави референдум на който австрийците гласуват в негова полза, и Путин прави референдум в Крим където кримчаните гласуват в полза на Аншлуса към Русия...

158

анализатор

преди 1 година

Помните ли навремето имаше забавни страници в списанията? Та там имаше две почти еднакви картинки, със задача "открийте десетте разлики". Имаше десет дребни детайла които трябваше да открием. По същия начин сега се забавлявам да открия десетте разлики между Путин и Хитлер. Но, ужас... не съм открил ни една! Е, може би че Хитлер не е знаел руски. Владимир Владимирович обаче говори перфектен немски и го демонстрира с удоволствие! Химлер се е позовавал на мадам Блаватска. Путин - на баба Ванга!

157

Дядя Путин

преди 1 година

До коментар 187 "до дядя Ти Путин". Абе, хитър, минималната заплата е база, а статистика за максималната има почти само в Рушлямската колония/България/за манипулиране на населението/вижте де колко сме добре/. Минималната заплата е задължителна основа, а това, че някой дава съответно 10 пъти по-голяма заплата/и съответния данък за тази заплата/, е проблем на даващия не на държавата... И какво ни вълнува максималната заплата като я вземат примерно 5%от населението, а 95%вземат минималната.

156

Анонимен

преди 1 година

Практически в Украйна вече няма цивилни, всички са заложници на украинската армия и служат като жив щит. Да ви е халал джобното хитлерче Зеленски.

155

до 200

преди 1 година

Баба ти е укронацист! А Владимир Владимирович е комбинация от най-лошото от Сталин, Хитлер и Петър Първи накуп! Малко хора знаят, че при нападението на СССР над Полша, Сталин е обяснявал че ги "освобождава" от "полските фашисти". Сега Путин прави като Сталин - оправдава се с измислените от него "укронацисти"! Каквито и фантастични легенди да измисля, това не променя факта, че Русия е агресор нападнал независимата държава Украйна без оглед на никакви международни закони!

154

Да отидат в Донбас

преди 1 година

Там укронацистите отдавна обстрелват с касетъчни заряди. "Ню Йорк таймс" отбелязва, позовавайки се на свое разследване, че украинските сили вероятно са изстреляли поне два касетъчни боеприпаса, употребата на които е забранена от международните правила". И тези ракети с касетъчни заряди бяха изстреляни срещу мирно население. Дори и в САЩ признават за военните престъпления на украинската армия, но това не им пречи да им изпращат оръжие.

153

Мда

преди 1 година

Амнести интернешънъл.... мда, "истината" от първа инстанция...И на вас ДЕПМ!!!

152

баба мара

преди 1 година

какви бомби използва сащ 1999 г над сърбия

151

анализатор

преди 1 година

До: номер 191 Същият този когото гледах, показа дупка от руски снаряд, паднал в градината му по-рано още в началото на войната. Сега вика вътре поникнаха краставици. Човекът си гледа зеленчуци, трябва да живее от нещо. Нямат пари, бедни са и не могат да бягат от руската армия. Вика засега имаме късмет, живи и здрави сме, чакаме украинците да ни освободят.Пак да припомня: На чист руски говореше, аз украински не разбирам, но руския сме го учили още в училище. Нали Путин ги "защитаваше"???

150

Анонимен

преди 1 година

заглавието трябва да е " Америка продължава демоцида върху човечеството "

149

анализатор

преди 1 година

До: номер 191 Дойче Веле не случайно предупреждава колко силна е руската пропаганда в България! Това откъде си го измисли? От пръстите на краката ли го изсмука? Та нали гледам репортажи от Източна Украйна, кого заблуждаваш? Човекът там на чист руски език обясни, че както си били седнали в двора да хапнат и пийнат, почерпили се с вино, и не щеш ли трясъци, гърмежи, по стената имаше дупки. Не разбрах май беше оградна стена, както и да е. Но човекът обясни, че руснаците гърмят по тях!

148

Анонимен

преди 1 година

заглавието правилно просто разменете Русия и Украйна

147

анализатор

преди 1 година

Украинската армия е свалила днес още един руски самолет! Всъщност, информацията се появи току що, но може и да е станало вчера, не съм сигурен.

146

Русомраз

преди 1 година

Слава Украiнi !!! Вurn Mother Russia, ВURN !!!

145

Анонимен

преди 1 година

До 187 анонимен____ В България имаме навика да се съмняваме в пропагандата,тъй като дълго време ни е налагана правилната информация.Когато единствената алтернатива на неолибералния капитализъм и неговите ценности е руската пропаганда,то четем и нея и се опитваме да мислим и да търсим истината.

144

Анонимен

преди 1 година

Убийство на цивилни, та това е специалитетът на ВСУ. Как смеят руснаците да си го присвояват.

143

Анонимен

преди 1 година

Путин обеща, че ще направи Коце от ***, Губернатор на *** махала във Варна, след референдум за образуване на Варненская Народная Республика.

142

Анонимен

преди 1 година

"Защо България е толкова лесна плячка за руската пропаганда?""Дезинформацията е глобално явление, но в България тя се натъква на особено възприемчива публика. Това важи и за пропагандата на Кремъл, която в България намира много благоприятна почва, пишат две чуждестранни издания."Източник: Дойче Веле

141

Анонимен

преди 1 година

Не вярвах,че ще го кажа.Вижте каква политика води Ердоган!Интересува го само интереса на страната му.Такава трябваше да водим и ние

140

Анонимен

преди 1 година

FAIK отново - "гласи ново изследване на "Амнести интернешънъл" - тези които разпорстраняваха faikовете за Сирия. Помните ли или паметта ви е къса? До кога едно изказване ще се слаг и то с въпросителна, без дори елементарна проверка колко измислемо. Днес е разпространител на пропаганда, неверна информация и това е от години.