199

M

преди 1 година

До откривател на америкЕ това много ли е хубаво?

198

откривател на америк

преди 1 година

Вече няма да има ни уркайна, ни уркаинци! А дали за тази цел ще се използват касетачни или безкасетачни бонби и снаряди, няма никакво значение! Решението е взето и се изпълняваспоред предварителнио начертания план!

197

до 240

преди 1 година

Стига писа глупости. Не се напъвай.

196

ФОСФОРНИ БОМБИ

преди 1 година

ИМА САМО УКРАИНА ! Нахалното УК- КО ТВ ОТ СУТРИНТА КАЗВА ЧЕ РУСНАЦИ СА СТРЕЛЯЛИ ПО ЦЕНТЪРА НА ДОНБАС И ГО ПОКАЗВА (ЗНАЧИ СА ЗНАЕЛИ КОГА ЩЕ СЕ СТРЕЛЯ И СА ЗАЕЛИ ИЗГОДНА ПОЗИЯ ЗА СНИМКИ И ВИДИО!Едно видио е от дрон което точно показва ,че именооса растряли Донецк с ГРАД 1И ОКОЛО 10 ЧАСА американски казват ,че това е работа на УКРАИНА И САМО СЛЕД МИНУТИ ТЕ КАЗВА , ЧЕ руснаците не стреляли но тогава кой??????????? минава час и казват ,че ВСУ е стреляла по Донбас ! за ФОСФОРИНТЕ БОМБИ Е ФЕЙК

195

IQ 3.14

преди 1 година

че тва е основна поразяваща част на рсзо ураган и прочие големокалибрени ракети... що нищо не са казали за запалителните боеприпаси на основата на термит ми е интересно. материал от март месец, попресолен и притоплен. читалищна работа.

194

Сатир

преди 1 година

Един видял ,друг чул, трети мисли,,,,,? Само дето няма потвърждение от независими източници! Защо ли?

193

Затова

преди 1 година

Всичко вече е в Телеграм

192

С тия информации

преди 1 година

Един балък не можете да хванете

191

Пропагандата

преди 1 година

Не бачка.

190

Анонимен

преди 1 година

Войната върви според едни от плановете на Запада. След като не е разрешено да се използват нови ракети и тежки оръжия, сега накисват Путин в тресавището на дългата война и безконечните разходи. Хайде още малко - и победа, хайде още малко - и победа и народеца - плаща. Ама нали знаете, че е до време. Идващата година за света ще е 2023, а за Русия 2013. 10 години изгърмяни на вятъра. За нас това е добре, а руснаците ако им харесва - да се радват

189

Пикая на Русия

преди 1 година

И днес

188

шмatka

преди 1 година

Колко сте плитки! Ами на война с какво искате да ви обстрелват ? С рози и карамфили ли?

187

Пропагандата

преди 1 година

Издиша....

186

Шш

преди 1 година

Хенри Кисинджър: Путин е глава на една пропадаща страна и вече загуби чувство за мярка

185

Анонимен

преди 1 година

223 защо издигаш лозунги вместо това не напишеш мнение, защото нямаш мнение но имаш спуснат лозунг или го копираш. Защо ти е позволено да пишеш с главни букви. Не ми отговаряй. Досещам се.

184

Анонимен

преди 1 година

Украйна да спре да обстрелва Донецк града и Луганск двете републики. Не стига че Западните покрайнини им са се подигравали толкова години. Хората си искат свободата и да не им убиват децата.

183

Анонимен

преди 1 година

Украинците стрелят от жилищни сгради а руснаците отговарят на стрелбата. Това е стил и метод на украинската армия и това ме отвращава че убиват своите. Украинците загиват за интересите на САЩ. Спрете войната.

182

Анонимен

преди 1 година

А ВВС дали ще кажат, че преди половин час със 155 мм снаряди / натовските подаръци/ укрите обстреляха в Донецк пазар, болница и няколко жилищни сгради, които горят . Има убити и ранени само цивилни, в т.ч. убито дете. Стига с едностранната пропаганда

181

Анонимен

преди 1 година

УКРАИНЦИТЕ СА НАЦИСТИ ЗАЩОТО ЗАЩИТАВАТ СВОЯТ НЕУТРАЛИТЕТ ОТ РУСИЯ ЛИ- КАКВО СА НАПРАВИЛИ УКРАИНЦИТЕ ЧЕ РАША ДА УБИВА И РУШИ- РАШИСТИТЕ СТИГНАХА ДЪНОТО- ЗАСЛУЖАВАТ МИЗЕРИЯТА В КОЯТО ГИ Е ПОТОПИЛ БАЩИЦАТА ЗА ДА ГИ ДЪРЖИ В ПОДЧИНЕНИЕ- 70% ОТ РАБОТЕЩИ И ПЕНСИОНЕРИ РУСКИ ГРАЖДАНИ СА ПОД ПРАГА НА ЖИЗНЕН МИНИМУМ ОТ 12 000РУБЛИ- РОССТАТ.

180

Анонимен

преди 1 година

Съжалявам много за тази жена и за страданието което е преживяла. Бог да я прости. Но отговорността за украинските жертви е изцяло на украинското правителство и президент, който вместо мир поиска война. Вината е и на целия западен свят който дава оръжия и иска война между два братски народа.