119

Анонимен

преди 1 година

Не знам как тоя зеленски спи като убиват хората му, а не отиде да се разбере с Путин . Щатите май се преориентират към Тайван и все по малко ще се занимават с него...

118

Анонимен

преди 1 година

До Ром'с "но, руснаците 8 години се опитваха " и успяваха да поддържат "сепаратисти". От всички 21 области на Украйна в 4 има огромни залежи на природни ресурси и сериозна тежка индустрия, и точно там се появи "геноцид" според руските нацисти. Колко удобно!

117

Анонимен

преди 1 година

До 144 анонимеН---- обстрела там не е спирал.

116

Анонимен

преди 1 година

щом новината е от bbc значи е лъжа

115

Поп Грую

преди 1 година

"...нито Русия, нито Украйна са го подписали." - Хе-хе, какъв е проблемът тогава? Забрабени? А дали Саш0 помни как в Донецк укpuте убиха над 20 души с "Точка-У" с касетъчна бойна част? Нещо на ударени с "Исландер" се правим, а? А всекидневните обстрели на Донецк и други населени места в ДНР и ЛНР с десетки убити цивилни? Мълчим, а? Като детеродни органи мълчим? БИЙ YKPOФАШИCTA!!! VENSEREMOS! NO PASARAN!

114

Анонимен

преди 1 година

Лъжете!!! Харков е населен предимно с етнически руснаци,няма логика руските войски да го обстрелват.Руснаците обстрелват само военни цели,а градовете се обстрелват от укронацистите.Няма логика руснаците да стрелят против тези,които освобождават,не лъжете

113

Дядя Путин

преди 1 година

А забравих да кажа, според българо-руските дребни душици руския *** е по-малко *** от западния или всички *** по света.... Ха-ха-ха

112

АнонимеН

преди 1 година

УКРАЙНА ТРЯБВА ДА ЗАПОЧНЕ СТРЕЛБА ПО ДОНЕЦК И ЛУГАНСК И ДА ГИ ИЗБИЕ ВСИЧКИТЕ! КОМУНИСТИЧЕСКАТА НАРУШИ СУВЕРЕНИТЕТА И ТЕРИТОРИАЛНАТА ЦЯЛОСТ НА УКРАЙНА !

111

Анонимен

преди 1 година

САЩ започнаха войната в Украйна срещу Русия, а сега се правят на ударени.

110

Анонимен

преди 1 година

Мда, това са миротворчески мисии на Русия...

109

Валерiй Береза

преди 1 година

да

108

Дядя Путин

преди 1 година

Направо се чудя, Русия, защо изпрати армия в Украйна. Защото според българо-руските ***, украинците сами си разрушиха градовете, сами си избиха населението, сами си срутиха заводите, сами се изнасилиха, сами си украдоха държавата и градовете, сами се прогониха от държавата и така нататък... И затова се чудя, каква ли е ролята на руската войска в Украйна, може би да помага на украинците....

107

9009

преди 1 година

Трескайте Укрошистите и това е...

106

д

преди 1 година

Тая сутрин, като за начало на работния ден, цялото тролско путинско войнство е налазило форумите и пуска простотия след простотия, опорка след опорка, коя от коя по-неграмотно написана и абсурдна.

105

АнонимеН

преди 1 година

СЪЩОТО БЕШЕ И В СИРИЯ ! И ТАМ КОМУНИСТИЧЕСКАТА ИЗБИ НАСЕЛЕНИЕТО ЗА ДА ИМ ОКУПИРА ЗЕМЯТА, А БАШАР АСАД Е САМО НЕЙН ГОВОРИТЕЛ И НА ТАЗИ ИМ ОКУПИРАНА ТЕРИТОРИЯ!

104

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 119 "112 отиваш в хага ти. Нито сащ нито русия нито китай признават хага" То и нацистите не са признавали Нюрнбергския процес ....

103

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 126 "Срещу цивилни, с касетъчни бомби стрелят украинците, гледах с очите си клип в Телеграм" Руските опорки вече и за е-ка не стават. Толкова са жалки.

102

Пенсионер

преди 1 година

До Анонимен 122 С каквото и да ме убеждаваш Путин не трябваше да започва война. Това е варварство.Всичко можеше да се уреди по мирен начин.И най лошия мир е по добър от най добрата война.И животните от един вид не се избиват по между си.Рано или късно Украйна ще влезе в НАТО и ЕС.Путин няма да постигне целите си.Разбра ли ?

101

Анонимен

преди 1 година

След като твърдят,че имат доказателства ,да ги предоставят на Евроюст и на ООН.

100

Анонимен

преди 1 година

Колко лъжете, направо ме напушва смях. Срещу цивилни, с касетъчни бомби стрелят украинците, гледах с очите си клип в Телеграм.