179

РАШИЗМЪТ УБИВА

преди 1 година

РАШИТЕ СА ЖЕСТОКИ УБИЙЦИ

178

Мишо

преди 1 година

И какво, вие с обеднен уран бомбардирахте Югославия и какво?Що се отнася до ударите по Харков, то има свидетелства от очевидци там как украинските войски са стреляли в направление на жилищни квартали където се е предполагало че има руски войски. И въобще те си правят редовно провокации като обстрелват свои.Що мълчите за Буча, що млъкнахте, защото се оказа че ВСУ са стреляли при отхода на руските части с касетъчни боеприпаси от Ураган, а гадове недни, даже англичаните ви хванаха в лъжа!

177

g.venov

преди 1 година

абе това и САЩ го опровергаха,вие една и съща статия ще я пускате по 100 пъти...

176

Знаете ли?

преди 1 година

Знаете ли над колко държави НАТО/САЩ хвърлят бомби и избиват мирното население? Защо украинските нацисти са така обгрижвани, а Украйна не е член на НАТО и ЕС?

175

волк

преди 1 година

НЕ балтайте ерунду . българи вие сте подай гъ ..ц

174

Някой си

преди 1 година

Не лъжете бре, психопати! Укритие убиват мирното население от 8 години непрекъснато - цял свят го знае. . Аре престанете с идиотската си преститутска пропаганда. Гнусни сте със свалените *** и надупени *** към американските ви господари. Ще се срамувате от медийната си проституция, но прошка няма да има.

173

Анонимен

преди 1 година

Украинците ще го твърдят това до последно, както и се извършвало геноцид над тех, но вече стана много смешна тази техна глупава пропаганда :))) Не сатават за война урките и това е, не може да воюват като един и с малкото което разполагат да спечелят, не им в кръвта, разбирам ги :))

172

Анонимен

преди 1 година

А онея не хвърлят хич днес пак са обстрелвали донецк където няма военни действия

171

българия над всичко

преди 1 година

Истината е че русия без България е обречена. По времето на соца българите бяха тези които правеха компютри за соц блока - не руснаците които нямаха капацитет за такова нещо. Просто българите са по-умни от руснаците.

170

Абее

преди 1 година

Тя украйна ще се оправи ами тука с тия законни крадци киро зеления.

169

Анонимен

преди 1 година

Тука гледам всякакви евро атлантически истерички се напъват да унищожават Русия, ама така удобно, зад клавиатурата, и по пижами. Вместо да хванете автоматите и да отивате на фронта да си изпълните заканите. Имат нужда укропчетата от вас, пушечното месо им свършва и без това, та всякакви доброволци са добре дошли там. Иначе ако го слушате тоя Зеления който, е постоянно затрупан от колумбийския сняг, украинците вече са стигнали до Нахален - да ама не, губят и то яко.

168

никое зло

преди 1 година

на сибирските шuмnaнзеma никое зло не е чуждо. Украйна обаче ще победи в тази война.

167

Анонимен

преди 1 година

Твърде много прилики има в настоящата ситуация и причините за започване на ВСВ.Преди ВСВ- Голямата депресия.Сега- последствията от ковид ограниченията.А големите войни възникват,когато балансът на силите на големите държави е нарушен,както е сега.

166

Анонимен

преди 1 година

Интересно как никой не споменава и никой не знае че САЩ принципно и редовно използват касетъчни бомби и никога не са се отказвали от тях.

165

Мда

преди 1 година

Сега САЩ не мятали... Егати тъпата логика.. Значи щом е минало, няма проблем, забравяме и квичим за настоящето...

164

NATO

преди 1 година

УНИЩОЖЕТЕ Я ТАЗИ РУСИЯ БЕ, КАКВО И ПРОЩАВАТЕ! ТОВА НЕ СА ХОРА, УНИЩОЖЕТЕ ГИ!

163

Мда

преди 1 година

Цялата путлеристка шайка са военнопрестъпници !

162

Анонимен

преди 1 година

До Шишо Толкоз ти разбира главата, бомби с обеднен уран, това къде го измисли?Обедненият уран е твърдото ядро в противотанковите бронебойни снаряди, не е химическо оръжие. Всички развити страни използват уранови и волфрамови снаряди, това е стандартно въоражение.Стига отклонява темата, касетъчните бомби са оръжие за масово поразяване, забранени са!

161

profetey

преди 1 година

Откакто почна руската специална операция медиите у нас и на запад много почнаха да излагат. По време на ковид истерията не можех да преценя дали много лъжат, защото медицинската област ми е слабо звено в знанията, но за военните действия - там съм по запознат. След един куп новини в които се лъже или не се съобщават много трудно вярвам на подобни статии. И в двете страни има пропаганда, но западната спрямо руската нещо издиша. Но това е мое мнение.

160

Шишо

преди 1 година

А когато САЩ мяташе бомби с обеднен уран в Сърбия що мълчахте бре?