9

така е

преди 1 година

Уникални кадри: Руски спецназ ликвидира спецгрупировка на Въоръжените сили на Украйна в тила на врагаРабота на специалните части на Русия в Запорожка област.Руските войски удариха местата на дислокация на бойците от ВС на Украйна в Сумска област.ВСУ вече загуби много чуждестранна артилерия, пише The Economist.

8

Анонимен

преди 1 година

Абе не знам къде ги сънуват тези удари, но точно в Херсонска област руснаците са унищожили понтон, унищожили са украинската групировка на източния бряг и са върнали контрола върху плацдарма около Давидов Брод. Този факт някак си не се връзва с мокрите сънища за въздушни удари...

7

Анонимен

преди 1 година

5 и как го разбра това? Та нали всичките демократи демократично забраниха руските телевизии. Едно време комунистите забраняваха западна такава, днес ЕС забранява руската. Едно време бяхме подривни елементи, че знаехме западни езици и имахме приятели на вън, днес сме подривни елементи за това, че знаем руски и имаме приятели от изтока. Защо ли не ме напуска странното усещане, че отново живея в тоталитаризъм?!

6

Гогич

преди 1 година

Коментар по националната лелевизия вчера: "Украинските сили напреднаха с еди-кой си район. От командването потвърдиха, че са отблъснали руската атака, като потози начин не са и позволили....." Толкова за информационните манипулации :-)

5

Анонимен

преди 1 година

Да не е бил призракът от киев :D

4

Анонимен

преди 1 година

Пропагандата на Урките продължава - вече 100 дена слушаме за несъществуващи призрачни пилоти, за стигнали до границата, за операции които са само в главите на Урките. Отблъснали трънци. Гледайте видеото в туб-а на наемниците дето отиват да се бият в Североденецк. Разтовариха ги, снимаха се, отидоха за 5 минути в една сграда и се върнаха на 4-ри крака и кървясали. Та така де, ама тези неща не ги показват

3

Анонимен

преди 1 година

Вече кой град е спечелен и кой не е все тая. Русия печели войната идеологически. Русия е вече лидера на неоправданите народи от запада. Русия е символ на опълчението срещу западния империализъм и колониализъм. Каквото и да се печели или губи в Украйна вече няма никаква стойност. Защото реалният победител е Русия. Това, което тя спечели е за сто години напред. Разбирате ли какво значи 2/3 от света идеалологически да те подкрепя?

2

АнонимеН

преди 1 година

БРАВО! ПОВЕЧЕ ТАКИВА НОВИНИ ТРЯБВА ДА ИМА КАК УКРАЙНА ВЛАСТВА НАД НЕБЕТО НА СОБСТВЕНАТА СИ ТЕРИТОРИЯ И ИЗБИВА ВОЙСКИТЕ НА МОРДОРСКВА!

1

654

преди 1 година

Не може да бъде. По Раша тудей казаха още преди 100 дни, че са унищожили украинските ВВС. Казаха и че крайцера Москва не е потънал а е станал на безаналогова подводница.