49

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 85 - Ами виж какво се случи на преговорите в Анталия, не го карай по спомени. Бяха много близко до споразумение, но все се намира някой да раздуха огъня. И, като има кой да му се води по акъла......А хората гинат наистина, не като кино.

48

Анонимен

преди 1 година

Никой диктатор и агресор досега не е успял срещу коалиция от свободни държави. Фашистка Русия ще сподели съдбата си с тази на хитлеристка Германия. Украйна ще пребъде за разлика от империята на злото...

47

АлексСпб

преди 1 година

До Анонимен 78 "Има временно пребиваващи хора, дошли в Украйна без виза." Ние ако ама МНОГО СИЛНО ни притрябва, можем да пътуваме и без виза. Ей дядо ми, горкия, като отпътува 39 до северна Финландия (Печенга, част от Русия, отцепена след войната 1918-1920) , чак 54 се върна от Австрия - и никъде не му питаха за виза.

46

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 86 - Ти си смотан, така и не разбрахте някои разликата между военна операция и война. Малко трябва да се попрочете, ама по-лесно е квалификации да се раздават. Няма значение, по-важното е, че зелникът ще погуби Украйна заради собствената си глупост.

45

Анонимен

преди 1 година

За руския башибозук лятото ще бъде много горещо... едва през юли, август и септември... Дотогава ще имат превъзходство. Пилците се броят наесен...

44

Анонимен

преди 1 година

До 82:Леле толкова ли си смотан да използваш думата спецоперация??

43

Анонимен

преди 1 година

До 82 Анонимен: къде си го видял че ръководителите на Кремъл искали мирно споразумение? Аз си спомням че Украйна предложи да сложат оръжие, Путин се нацупи и каза че иска да има война. И след това пускаше мухи по форуми, колкото да размъти водата. Всъщност си спомням как Русия се цупеше срещу каквото и да р оръжие да има достъп Украйна. Ако тогава бяхме предали достатъчно оръжие на Украйна, сега вече можеше да има мир.

42

Анонимен

преди 1 година

Спрете да им изпращате оръжие и да се приключва.Писна ни на всички от тях

41

Анонимен

преди 1 година

Москва беше готова да спре спецоперацията още през март, по време на преговорите на делегациите в Анталия. Тогава Украйна предложи неутрален статут и гаранции за сигурност, без да включва Донбас и Крим. Путин беше готов да направи тази стъпка, но някой нещо им пошушна на ушенце на украинците, т.е. Западът оказа натиск върху Украйна и затова Киев оттегли предложението си. Пък в боевете нещо хич ги няма. И да видим Зельо как ще си оправя развалените отношение с ВСУ.

40

Укро

преди 1 година

Лъжи и глупости.

39

Лошо Седларов

преди 1 година

За руската инвазия давам едни 3 от 111. Много ниска успеваемост. Няма ли да им стане скучно и да се връщат по родните си места? Току-що ще вземе и Коледата да дойде.

38

Анонимен

преди 1 година

Има временно пребиваващи хора, дошли в Украйна без виза. Те подлежат на връщане по родните си места. Земята си е Украинска.

37

Абе

преди 1 година

Загубиха излаза си на Азовско море скоро ще загубят излаза и на Черно море и на река Дунав. Но това не е фатално, ще им остане излаз на Лвовският колектор на фекални води. Зеленски е руски агент на заплата при Путин. От там са му милионите.

36

Анонимен

преди 1 година

Укрите не спират с безвкусната си пропаганда, изтъркаха се се от лъжи - НО, важното е да има по-нискоинтелигентни и от тях за да й вярват.

35

Анонимен

преди 1 година

Кийв за три дни - какво стана с плана?Ще ходят ли на лятна почивка до Мурманск бизнесмените от Москва?

34

Анонимен

преди 1 година

Някои русороб не е възприел самата идея че Русия, със своя лидер Путин и шайката около него, могат да сгрешат. Путин и шайката около него направиха историческа грешка. Сега Русия трябва да намери споразумение. Русия се е запътила да стане Северна Кореа 2.0. Това е само до момента в който дъщерите и синовете на шайката на Кремъл не ги изгонят от държавите в които живеят; това е до момента в който търговията не замре.

33

Хахаха

преди 1 година

Този виц напикава от смях. хахаха

32

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 63 - "Той наркомана три години не може......" Той наркомана какво ли сам свърши, изключвам влизането му в роли и видео записите, седи в бункера и иска целият свят да свърши неговата работа. Все едно всички са му длъжници.

31

Анонимен

преди 1 година

Със силата на оръжието и Крим ще бъде Украйнски.

30

Рушките идиоти

преди 1 година

, ги чакат няколко години в наливане на жива сила и допотопна техника в ненужна на никого война. Или по-точно войната на едно пред умирачка джудже. И за какво им е още територия на борящниците, като те дори в своята освен мизерия друго нищо не са постигнали. С трилионите Долари, не рублей похарчени в личната война на джуджака, можеха да асфалтират някое и др. село, или да си направят вътрешни тоалетни като хората. Вместо това, диваците грабят като невиждали тоалетни от "победените".