69

ГеоБелс

преди 1 година

Руснаците превземат градове, които си имат имена - за да няма разминаване и лъжлива информация!Украинските сводки обикновено казват - "Украинската армия си върна няколко села, но никога не казва, кои са имената на селата,.....защото просто не се е случило и ще последва опровержение и кодош с лъжите им!Както спряха всички руски информационни канали, ще разберем за падането на Киев 1 година след като се случи!?

68

Анонимен

преди 1 година

В Херсонска област са загубили няколко хеликоптера въртят се едни видеа. Ама щом са казали че бият може и така да е. Все пак бият от 100+ днеа. Когато руснаците се отегляха били бягство не тактика. Ама когато те се отеглят е тактика не е бягство. Нещо Зеленски и хората му гледат тъпо а запада за пореден път започва да се ослушва. Язък за невинните жертви

67

Клуб D

преди 1 година

Няма да има Украйна каквото и да правите

66

Радев

преди 1 година

Абе неможе руснака да стои мирен който познава историята им знае че последните 130 год,за кой ли не пореден път се бият по тези същите места и пак да ги освобождават,Донбас Южна Украйна и Ленин и Сталин,и Брежнев и сега батка Путин,що за хора някой после подписва и се изтеглят после друг товариш се връща пак с солдати и пак освобождава

65

Жуков

преди 1 година

Последни новини според ВСУ трима Украински гащнищи вече са пред Москва.По големи измамници и лъжци от тези няма.

64

юбералес

преди 1 година

До Мирише на ушеви----''аналогов нет'' е само руската техника, както казват украинците ''анало-говнет''

63

дядо йоцо гледа

преди 1 година

103-ти ден продължава тридневната спецоперация на РФ в Украйна. Всичко върви строго по план. Украинците се денацифизираха като дават подкупи за да ги пратят на фронта, ВСУ се демилитаризира с няколко стотин РСЗО от САЩ, а за ''красните линии'' не говорим вече.

62

Мирише на ушеви

преди 1 година

До ДиневУкраинската армия така "напредва" че до 2 месеца едва ли ще има кой да воюва освен ако украинското ръководство не поведе атаката. Междувременно ДНР и ЛНР се въоръжиха с най-модерната безаналогова американска техника която беше "подарена" на украинската армия. И сега със тези оръжия стрелят по украинската армия и военните есксперти от САЩ Англия , Франция и всички останали пудели на САЩ

61

Анонимен

преди 1 година

Тази статия е абсолютен фейк! В изявленията на укр ген щаба няма такава информация, а британското разузнаване в случая просто чете украински блогове. Най- веселото е, че после всички започват да се коригират и опровергават.

60

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 102 - "Ако бяха влезли САЩ, щяхме да забравим, че е имало война." Прав си, нЕмаше и да има кой да си спомня.

59

Али Баба

преди 1 година

Браво бе укри, то излиза че сте пред Москва или Сочи не искам пак утре да ривете

58

Сата НАТО

преди 1 година

Украйна беше на крачка от далекобойните ракети, вече бяха в тестова фаза. Путин затова побърза да ги нападне.

57

Анонимен

преди 1 година

САЩ да дадат на Украйна далекобойни ракети. 2-3 парчета в Кремъл са достатъчни за започване на мирни преговори.

56

Анонимен

преди 1 година

Ако бяха влезли САЩ щяхме да забравим че е имало война .

55

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен има ли вероятност конфликтът между Украина и Русия да се разрастне ,и ако да,какви ще са последиците за България. .............. да и последиците за жужето и обкръжението му ще са катастрофални.

54

Динев

преди 1 година

Да великата безаналогова русийска армия наближава четвърти месец да се мъчи с едни области колкото бургаският район и все неможе да надделее уж да умие позора от разгрома край Киев румналу ми е Донбас на Путин там всичко е в развалини от осем години,всичко е бабайтлък,то руснака мирен не бива да остава,цялата им история от Иван грозни до сега е такава,все превземат места където и преди са превземали нищо ново

53

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 96 - Нато прецени, че трябва да помага на Украйна, щото на много им се ще да натрият носа на Русия. Иначе на всички е ясно, че Украйна сама шанс срещу Русия няма.

52

Анонимен

преди 1 година

Да попитам форумните експерти има ли вероятност конфликтът между Украина и Русия да се разрастне ,и ако да,какви ще са последиците за България.

51

Анонимен

преди 1 година

Никой нямаше да помага на Украйна, ако имаше вероятност и шанс фашистка Русия да спечели... Форумните русофилски "експерти" твърде надценяват интелекта си и подценяват този на истинските анaлитици в НАТО и Пентагона...

50

А

преди 1 година

А пан Зеленский сихурен ли е, че ЕС желае да приеме за членка най-корумпираната страна в Европа, с олигарси по-влиятелни и от руските, залята с оръжие, което не се знае как ще се изземва, с всякакви доброволци и наемници. Никой здравомислещ в ЕС няма да се съгласи.Всяка страна в света би разоръжила Торнадо, Айдар, Азов и останалите. И не би позволила съмнителни или криминални елементи да служат в армията.