183

ББ

преди 1 година

До До ББ от бате Ивоти да си чел,че путин превърна руската федерация във васал на китай...единствени китайците финансират убийствата в Украйна...някакво стратегическо гонят...позорят народите си като ограбват руснаците...и ги превръщат във васали...невиждан позор и глупост!!!изтеглете инвестициите и санкции...китай и индия...или ще платим жестока цена...страха...ВСВ страхливци създадоха хитлер...сега отново!!!

182

ББ

преди 1 година

До Анонименуау поредният троянски кон...имаше едно гласуване в ООН...показателно...путин ви принуди да се осветлят агентурата му!!!факти които всеки полезен *** може да провери!!!медните шайби не са платежно от доста време...елате на себе си...не се носят никъде...или ще сте някой като Апостола ни...или ще се презрени!!!

181

ББ

преди 1 година

До До ББ от бате Ивоа ти да си чул,че над два милиарда китайци и индийци им дава работа и заплати Свободният Свят?плащат данъци с които,управляващите ги строят ядрени...и заплашват Света ни със ядрена...лицемерно опитват да рекетират и грабят руснаците като им вземат ресурсите на безценица и финансират убийствата в Украйна,санкции,санкции и санкции,лицемерие и престъпления!!!или не ни чака нищо добро...да воюваме...те ни обявиха война...роб на путин и китай...мъртав по-добре!!!!

180

Анонимен

преди 1 година

Русофила турил Китай и Индия под общ знаменател като съюзници на Рашка голташка. Алоооо, вие мозък у главата имате ли, ясно е че познания нямате но поне не бъдете толкова безкрайно глупави да се изказвате съвсем неподготени ахааххахаха.

179

До ББ от бате Иво

преди 1 година

Абе пич за другите айде добре ама ти наясно ли си колко китайци и индийци живеят на тая планетаИ между другото втория фронт през ВСВ е отворен Т 34-те да не нагазят в Ла МаншаА за доставките на петрол от Биг брадъра за Хитлер да си чул нещо

178

#NATOwave

преди 1 година

Пияния рашист да заповяда когато иска. Ше гоклецаме така както и баща му не го еклецал като малък.

177

До хи хи хи

преди 1 година

"освободители" и от кой са ни освободили?Тръгнал руския император да завладява Истанбул, под предлог, че спасява угнетените българи.Прочети Достоевски, прочети малко история, кой как е живял в различните времена.

176

Анонимен

преди 1 година

Май икономиката на Китай ще глътне краварската доста преди 2026 година ,както вещаеха краварските експерти.Съюза Русия-Китай вече тресе бай Дън и изкукудякалия Б.Джонсън.

175

хи-хи-хи

преди 1 година

Поредната порция евтина пом.ия ,излята върху нашите освободители ,в угода на краварите и урките.Как пък един път не се объркахте и да си отворите очичките?От този форум научих че Путин има 4 вида рак ,9 психични разстройсва ,7 дъщери и си прави пластични операции всяка седмица.За яхтите ,сметките ,къщите и любовниците му-отделен том.Габуев !?! ,Торигян!?!Бобо Ло!?!Глей ти какви "сериозни източници"...Такива с лопата да ги ринеш.Пасито и Плю.вню явно вече са втръснали и тук.

174

g.venov

преди 1 година

До Гостда само дето без ресурсите на Русия т.е. Китай без ресурси е магазин без стока,но ти си мечтай,лошо няма...

173

Живко от Варна

преди 1 година

Защо всички не искат Живко от Варна да живее добре и да си има гадже, като това момче на тази страница shorturl.at/itxHX

172

ББ

преди 1 година

До Анонименмечти...скоро и ракети с обсег 300...после и още...Б.Джонсън ще продължи да не го изважда от путин,Империята прати на поляците...на французите...ВСВ...бяха навсякъде..с австрайлийци,канадци...с всички Нараоди на европа...и дойде големият Брат ...САЩ...и на рашите помагаха с оръжия,хляб суровини...така "благодарят" рашите!санкции за китай,турция,унгария,сърбия и индия...храним чудовища!!!

171

От Вселената

преди 1 година

Научете за преследването на Фалун Гонг от Китайската кпмунистическа партия!

170

От Вселената

преди 1 година

Ще цитирам Джинот: Българин е който не краде, не лъже, не убива и не сменя вярата си за печена кокошка.....

169

От Вселената

преди 1 година

Трънчаните така хвалят мома: "Она е като блага круша край път. Кой как мине, все че я разтресе"

168

Анонимен

преди 1 година

Пениз Мордон ще смени Борис Жонсън в Англия.

167

Гост

преди 1 година

Най-накрая статия която да си каже истината. Реакцията на русофилите в коментарите е показателна. :-)Има си прости универсални принципи на икономиката. Когато има само един магазин, магазинът може да си избира цените. Когато има само един клиент, клиентът може да си избира цените. Китай са езинствен магазин и единствен клиент за русия. А русия става страна васал. Слугиня на повикване. Да не говорим, че Китай във всеки момент може да си смени мнението и въобще да ги отреже.

166

От Вселената

преди 1 година

Американски форум: Питаш нещо и ти отговарят. Руски форум: Питаш нещо и теб те питат. Ц-иг-ан-ски форум: Питаш нещо и ти обясняват колко си т-ъ-п, кат си без га-щи....!

165

От Вселената

преди 1 година

Американски форум: Питаш нещо и ти отговарят. Руски форум: Питаш нещо и теб те питат. *** форум: Питаш нещо и ти обясняват колко си ***, кат си без га-щи....!

164

Анонимен

преди 1 година

Автора на статията в трапа заедно с гнусното му семейство ,лично аз ще му отрежа главата и разстрелям децата му ! Лека вечер и смърт за българия да живее Русия !