243

Анонимен

преди 1 година

Китайците ги завладяват - те им се радват. Руска шизофрения. Вместо да си партнира с Европа и да прави яко кинти, джуджака навря Русия в дивия

242

Анонимен

преди 1 година

Както върви - след рападането на Русия, Китай ще прилапа най-много територии

241

Ганьо

преди 1 година

Българинът е най големия продажник. Всички Български революционери са били предадени - Левски , Ботев убит за пари. , Бойко се чудеше на кой да се наведе, и накрая на всички.

240

Анонимен

преди 1 година

Русия и Китай ще са заедно завинаги за разлика от България с тези управници от САЩ

239

Ндкдйфй

преди 1 година

Пълно е с нискоинтелигентни Българи защитаващи интиресите на всяка друга страна но не и на България. Повръща ми се от такива хора. За това сме на това ниво от което никога няма да излезем, такъв ни е манталитета слагачи и дупедавци. Няма за какво да обвиняваме депутати, министри и т.н. Всичко тръгва от нас .

238

Анонимен

преди 1 година

Това което пише в дебелите книги се сбъдна! И това е никога Китай и Русия да не са приятели. Запада имаше цели отдели за това. US Дъртака точно това направи!!!

237

Анонимен

преди 1 година

До български гражданин - написал си едни глупости!

236

Анонимен

преди 1 година

Русия е азиатска страна. Не само териториално! Интелектуално руснаците са азиатци, а не европейци! Затова и не се вписват !

235

български гражданин

преди 1 година

Правилно щеше да бъде - Европейски съюз от Лисабон до Владивосток. Обаче на много хора това не им хареса - изплашиха се. САЩ са ясни - подобна структура ще ги направи излишни. За Китай - Сибир е естествено "продължение" и място за "растеж"... Не знам какво ще става, ама имам лоши предчувствия. И не - не съм "русофил" просто някой много хитро манипулира събитията и много хора още се страдат

234

Иф

преди 1 година

Абе,на вас какъв ви е проблема кой на кого ще е васал?А ние,на кого ли не сме роби?!Айде да гледаме нас,Путин и Русия не ги мислете!Аман от по.м.и.яри!

233

Анонимен

преди 1 година

До Динев, личи си , че си лапе което никога не работило по време на Соца, или пък си мн. прзд. Соц. Рушия и НРБ и всички останали си бяха провалени по подразбиране. В система, в която всички получават по-равно, без значение дали си работил или цакал карти 8ч./5 дни/седмично, няма как да се стимулира работоспособност. Само Китай и Виетнам оцеляха от системата, но при тях комунизма няма нищо общо с нашия и на проссийка. Овч. Тошо Правешки не случайно обяви соца за недоносче.

232

нема лабаво

преди 1 година

Абе леко полека Русия ще стане колония на Китай.Ама това е добре,тъй като китайците ще научат руснаците на работа.

231

Динев

преди 1 година

Те руснаците се мислят за умни но не са а само селски тарикати,ако имаха малко акъл щяха да си запазят СССР и източна Европа,като правеха като Китай но от по рано,а не с фалшивата перестройка,която само провали съветска Русия предсрочни,и загубиха студената война,сега си мислят че ще насилват мат САЩ но всички ще видят сгромолясването на Рф

230

Ази

преди 1 година

Явно никога , Тайван няма да бъде китайски,а американски!

229

Анонимен

преди 1 година

Русия като има хиляда ядрени бойни глави не знам какви са тия новини.

228

Анонимен

преди 1 година

Кое джудже коментатор по дребното и по вредното ли.

227

Анонимен

преди 1 година

Населението на Китай е десет пъти по голямо от това на Русия. Следователно така погледнато икономиките са равни. Освен това след войната Русия ще си върне контактите със Запада а Китай ще трябва да се справя със САЩ Япония и Южна Корея. Освен това Русия е притисната сега но тя разбра че не може да разчита не само на Запада но и на Китай. Китай се показаха зависими от Запада. Те предадоха Русия. Изводите са ясни. Никой не обича предатели.

226

Да

преди 1 година

Джуджето винаги е било слуга на Сатана и Китай.

225

Защо, защо

преди 1 година

Защо не коментирате статута на България - под мандатна територия. Неизвестният Кирчо беше посочен лично от Байдън!

224

Анонимен

преди 1 година

Скоро путин ще носи нотариалния акт за сибир към Пекин.