223

Анонимен

преди 1 година

Половината свят ще го държи на китайците, останалите ще го лапат на американците. Кой както му хареса.

222

Да допълня...

преди 1 година

Работата е ясна. Русия на колене и да въведат задължителен китайски в училищата.

221

Зозо

преди 1 година

...........Русия също така планира нов газопровод - "Силата на Сибир 2"........... Хахахаааааааа, те отдавна планират и новата Волга :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

220

А КАКВО ЛОШО

преди 1 година

ИМА В ТОВА ДА СТАНЕШ ПРИЯТЕЛ С ПО ГОЛЯМ ОТ ТЕБ. ТО И ЕВРОПА И БАЙ-ДЪН СЕ ДУПЯТ НА СИ. А ТОЙ НЕ ГИ Е.. Б. А ЗА СЛИВА. НЕ ОБЯТНА СТРАНА Е КИТАЙ С МНОГО ПАЗАРИ. ТАКАВА Е И РУСИЯ. И СКОРО ЕВРАЗИЯ ЩЕ МИНЕ СУАЩ И EU.

219

Хазничката

преди 1 година

До АнонименИ като се налива по 1 милиард на ден в хазната как живеят хората в Киров и Самара?

218

Anatoli

преди 1 година

Честито тавариши!

217

Кики

преди 1 година

Скоро на финландско - китайската граница късият кремълски мики маус ще помахва покорно с китайско знаменце в ръка.Снова обосралис Вова, как всегда.

216

Анонимен

преди 1 година

Поредната лъжа на иначе некорумпираните ни медии. Как ще станат икономически зависими руснаците , като имат суровини, да продават не на жълтурите, ами на целият свят? Вземете пример за газта, като европейците се надуват, тя ще отиде към Азия, и пак всеки ден ще слиза по един милиард долара в хазната, само от нея! Айде, стига сте писали съчинения с небивалици.

215

Анонимен

преди 1 година

Не знам дали следите какво става в Русия, но китайците масово изкупуваха земя край езерото Байкал, явно с цел "мека връзка" или както там се изразиха за нашето Черноморие. Хм, интересни времена предстоят...

214

Олд

преди 1 година

До СатирДа те светна,по времето на соца и в България имаше пари ама нямаше какво да си купиш.

213

Румен

преди 1 година

Китай никога не е бил зависим от Русия. Сега си ги взеха в територия си заедно с населението.

212

Путин

преди 1 година

Китайчетата са просто клиенти, нямат енергийни ресурси и се налага да прецеждат говвна за енергия. Имат 300 ядрени бойни глави, достатъчно да унищожат Новосибирск а аз имам 16000 :))))))

211

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 231 - Според теб Китай няма :по-голяма армия,ракети и модерно оръжие - вече не живеем в 80те .

210

али

преди 1 година

Това което се случва с Русия не е на добре... Огромна територия, с много ресурси и малко население. Китай многобройно население, свръх производство, недостиг на съровини и ресурси..... Путин да внимава с кой се заиграва, направи грешка в Украйна,....

209

Некъф

преди 1 година

.... и само в момента в който сащ си изтегят патентите и технологиите китай загива!!

208

стар чвор

преди 1 година

Русия и Китай к л а т я т щатите и британия почти цялото въоражение на Китай е Руско или по лиценз на Русия така че Русия е водеща е групата Русия -Китай момчета и вие го знаете добре 96 милиарда долара излишъци на Русия за първото тримесечие, 3 пъти им е скочил дохода

207

Анонимен

преди 1 година

Васал друг път,докато руснаците имат ракети,оръжие,армия китаецът ще се крие зад гърба на руснаците.

206

p

преди 1 година

Има някаква истина в тази статия .Реалността е че Русия няма какво да предложи на Китай (и на света като цяло) освен ресурсите си :научни постижения,нови технологий ,оптимизирано производство,ИТ - всичко това Русия внася от Китай и запада . Не че нямат талантливи учени и хора ,но при този режим те се (и ще се) реализират извън Русия.Единственото което ще стане е че от бензиностанцията на Европа ,ще стане бензиностанция на Китай

205

Сатир

преди 1 година

Разбирач до разбирач, мила моя майно ле и тук таме откровени адиоти. Само никой не обясни защо външни източници твърдят че в Русия се къпят в пари?

204

Анонимен

преди 1 година

"Първостепенната стратегическа грижа на Си е просперитетът и сигурността на Китай"А първостепенната грижа на нашите ръководители, е да ни пожертват в името на личното си забогатяване.