163

линия на хейтърите

преди 1 година

Укропитеците се предшестват от краваропитеците.

162

недочетената история

преди 1 година

То запада и Германия готви за война със Русия (СССР) та една циркова Украйна ли ще свърши някаква работа?

161

Анонимен

преди 1 година

Отлични новини от Албиона. Борис Джонсън, новият Чърчил на нашето време оцеля с 211 гласа срещу 148 при вота на недоверие. Гъ3обръкът в 3адника на Путин от страна на Джонсън продължава с пълна сила.

160

Слава на Украйна

преди 1 година

Падна в капана, който сам създаде малкият, не толкова на ръст, колкото на интелект вова. Русия никога не е била значима икономическа сила, но сега вече ще играе подвластна роля и в гео-политически аспект. Пълна зависимост от хитрите китайци. вова превръща рассия във васал на изтока, както стотици години наред са били васали на монголците.

159

От Вселената

преди 1 година

До 171 Българин.... БРАВО! Един ИСТИНСКИ БЪЛГАРИН ВЪВ ФОРУМА със СВОБОДЕН ДУХ, МИСЪЛ и НЕ РОБСКА ДУША!

158

жмульо

преди 1 година

Другаря Дзипин няма да откаже малко територии, били те и на най-голямата страна в света. Не е глупав - чел е книга на бизнесмена.

157

Анонимен

преди 1 година

Руските окупатори панически бягат от Мелитополския район. Руските пропагандисти се опитваха дълго време да раздухват фейкове, че Украйна губи!

156

Анонимен

преди 1 година

Темповете на руските загуби в танкове ще ги принудят да извадят Т-34 от 1945 г., заяви съветник на украинския вътрешен министър

155

Анонимен

преди 1 година

Загубите на руските бандити в Украйна растат - ликвидирани са 30 150 от тях

154

Българин

преди 1 година

По-добре да студувам и да мириша без топла вода, отколкото да бъда роб на Путин. Газта може да е скъпа, но свободата е безценна.

153

Анонимен

преди 1 година

Потребителската инфлация бушува в Евросъюза.

152

От Вселената

преди 1 година

Давите мук, раждаемост снижайте, унищожите ваших воробьев.... Така ги съветваше преди години по времето на СССР, Висоцкий.... не го послушака... и КУМАНИТЕ се РАЗВЪДИХА.......

151

Анонимен

преди 1 година

С тея ресурси и тая работна ръка... Не знам ЕС каква конкуренция може да е... То и сега всичко е made in china, а след година не ми се мисли...

150

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 162 "и всичко ще се върне какти си беше." За никого нещата няма да бъдат както са били. ОСОБЕНО за русофилите и руснаците.

149

Анонимен

преди 1 година

Русия е фалирала и не може да плаща на войниците, руските войници в Украйна са толкова закъсали за пари без заплати, че си взимат отпуска от бойните действия и се хващат за 26 гривни денвно при украинските фермери да берат ягоди да прибират реколтата.

148

Бумеранг

преди 1 година

Санкциите които краварите готвиха дадоха ефект ама във самите щати- ускоряваща инфлация и недоверие на гражданите във правителството. Сега на изборите чакаме и гражданска война. Та който копе гроб другиму- сам ляга в него!

147

Краварски неволи

преди 1 година

Китай почва да се помпа за предстоящата арена - Тайван. Нищо лично - просто национални интереси. :):) Руснаците нямат против да момогнат - приятел в нужда се познава. А лицемер - по време на война.

146

Анонимен

преди 1 година

Русия надмина Китай, произведе война-менте. Гледайте Епичните битки за Лисичанск и Нупогодичанск, докато евреите ви ограбват до последната стотинка от джобовете ви. Докато свърши войната, ще сте без пукната пара и напълно поробени на еврейския световен комунистически ред.

145

Анонимен

преди 1 година

Скъпи мои момичета и момчета, скъпи приятели. Санкциите работят, въоръжаването работи, единството на Западния свят работи. Руснаците които останаха без айфони, Zara и Старбакс са в шок и масово милиони излиза-т на улицата да свалят Путин. Путин е политически труп - факт, до дни, даже до часове Путин ще бъде свален и Русия ще бъде разчленена на няколко демократични държави които ще продават евтино газ и нефт и ресурси, ЕС пак ще си живеят добре както преди, а ние българите ще ходим да им миеме улиците и да изкарваме евра да си купиваме голфове и всичко ще се върне какти си беше.

144

Друга пословица

преди 1 година

До Светозар: "Ръка която не можеш да отсечеш се целува." А запада знае как се целува - вече заема поза партер :):)