290

Анонимен

преди 1 година

Лавров може да се среща с лидерите на Монголия, Туркменистан, Чечня, Южна Осетия и други такива от цивилизационната черга на Русия.

289

Анонимен

преди 1 година

До Михали 298 Има забрана за руски полети над страни от ЕС от поне няколко месеца. Лавров много добре го знае, но е решил да тества България, защото си е мислил, че още сме руски васал. Впрочем, можеше да пробва да мине през Румъния, но не го е направил.

288

Анонимен

преди 1 година

283 Русия е единствената империя, която не освободи своите колонии завзети по времето на царете, след разпада на Световната колониална система през 60-те години на миналия век, защото граничат с нея. Стъпи на половината земно кълбо, чиято природа експлоатира вандалски. Добре че, запэдът й даде технологии и пари, да се замогне. Но това време вече свърши, Русия ще стане парий в света, с най-много суровини. Въпрос на време.

287

Анонимен

преди 1 година

Михали,нямат мозък.Бас ловя,че са на трева,а когато не са на трева са пияни.

286

Анонимен

преди 1 година

може да отпътува до Ереван и там да се оплаче на некой арменски поп

285

Анонимен

преди 1 година

Чиста проба провокация,то се вижда на кои държави се репчи "велика Русия" ,България ,Северна Македония и Черна гора,великият дипломат не е разбрал,че има забрана да пътува ,а и може да мине единстено само през тези държави ,смешни и жалки!

284

Михали

преди 1 година

Ако имате поне малко мозък, ще разберете че санкците срещу Лавров е да не посещава страни от ЕС като частно лице,а тука ситуацията е различна и говорим за правителствено посещение, за дипломация. Пак ние да избаукаме барабар с околните въшки на НАТО. Откога Македония спазва санкции на субект в който не фигурира. Хубаво че сме малки пудели които хапаят глезените само, но и това няма да го забравят руснаците, ще си платим яко.

283

рибока

преди 1 година

Ха-ха-ха!Кой сега е 1?

282

Анонимен

преди 1 година

Лавров може да пътува само до международния трибунал в Хага

281

Анонимен

преди 1 година

Не е лошо Сърбия и Русия да научат урока на съдбата. Създаваш Македония, получаваш Косово и Украйна. Косово е Югозападна Сърбия, а Украйна е Югозападна Русия. За Македония няма да пиша какво е, но всички историци знаят какво е била преди Сърбия и Русия да я превърнат в това, което е днес. Колкото повече Сърбия и Русия се опитват да ни скарват с Македония, толкова повече Косово и Украйна ще се отдалечават от тях.А ако Турция реши да бара Кърджали, предвиждам бъдещ Кюрдистан в Югоизточна Турция...

280

Анонимен

преди 1 година

289 Пак ли, с този преувеличен руски фейк? Ние виждаме, кокво прави побъркания Путин в Украйна и това ни стига. Русия е агресор, затова санкции до дупка.

279

Леле мале

преди 1 година

Ама тук е много весело.

278

българин

преди 1 година

Нашите истински господари след 32години опити най-накрая намериха точните хора да закрият България.Последният да затвори вратата!

277

Ямболски ZV цървул

преди 1 година

Не се усещате колко сте СИЛНО НЕИНТЕЛИГЕНТНИ,подкрепящи нацистки режим,който уби 15 000 цивилни в продължение на 8 години?!?! И доста българи бяха убити...ДА ВИ СЕ ИЗХРАЧА НА ПРОМИТИТЕ МОЗЪЦИ!

276

Анонимен

преди 1 година

Да свиква мумията, вече ще е така. Ако не му харесва да ходи пеш.

275

Анонимен

преди 1 година

До 285:Ако така ставаше...обаче нито една война не е приключила така.Първо е договора,а после изнасянето.

274

Анонимен

преди 1 година

Верно глупави хора...утре-други ден Украйна и Русия ще са като Чечня и Русия.Пак ще са приятели,а ние ще ядем дървото.А не ви ли направи впечатление,че точно когато Русия унищожи оръжия в Киев Зеленски не беше там?Ами ако самия Зеленски им казва къде са оръжията и плана е цяла Европа да остане без оръжия,слаба и с озверели хора от глад и инфлация?И после да ни превземат заедно.

273

Анонимен

преди 1 година

До 278 Ако руснаците наистина искат мир, просто да си разкарат танковете и военната техника извън суверенна Украйна, а не да пробват да прелитат през санкциониращи ги страни.

272

реалист

преди 1 година

Тоя никога не е имал намерение да ходи до Сърбия, нито Вучич го е искал толкова много. Всичко е една инсценировка с предизвестен край, само шум да се вдига. Много ясно, че няма да го допуснат, нали е снакционират от ЕС. Ако толкова искат да се видят Вучич спокойно може да прелети до там, но както казах ... реално нямат зор за това, пък и Вучич не го иска истински. Не е ОК за реномето му пред ЕС.

271

Ямболски ZV цървул

преди 1 година

Русия ,ако иска може да граничи с атлантическият океан,но не иска,защото са ИНТЕЛИГЕНТНИ!