46

АнонимеН

преди 1 година

КОМУНИСТИЧЕСКАТА ФЕДЕРАЦИЯ ОФИЦИАЛНО ЗАПЛАШИ , ЧЕ ЩЕ БОМБАРДИРА СТРАХЛИВИТЕ БЪЛГАРИ БЕЗ ДА И МИГНЕ ОКОТО!

45

Сата НАТО

преди 1 година

Били сме живели в демокрация. Що ни забраняват да гледаме руски канали тогава? ----///----- Никой не ти е забранил да гледаш руски канали. Забранено е да се ретранслира руска пропаганда. Купи си сателитна антена и зяпай колкото си искаш руски канали.

44

мишо

преди 1 година

За коя всяка улица? Днес най-накрая лъжливото украинско командване обяви, че всички жилищни райони на Северодонецк са под контрола на ЛНР и РФ. Украинците удържат промишлената зона - Само.Какво повече искате и пишете, хората си признаха вече! Закъсняхте. Имало е опит за контраатака с частичен успех снощи, но не са успели да стигнат до града дори.

43

До 47

преди 1 година

Ти вярваш ки, че има истинска брутална война? Това е като уговорен мач , бате;)

42

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 37 Вярваш или не но все още има хора които вярват че Русия ще победи в тая война. С танкове Т62, а след 2-3 седмици Т55 няма как да стане. Русия на практика е с разбита армия и удържа що годе награбеното през първата седмица на войната с камари от трупове на руски солдати. В така наречените ДНР и ЛНР не е останало мъжко население между 15 и 65 години всичко е изпратено за пушечно месо на фронта като ариергард на несъкрушимая и непобедимая руская армия.

41

До 34

преди 1 година

Дано ти плащат, щтото от война май нищо не разбираш, спри с тая опорка за високотопните ракети, че тва са установки за залпов огън, като руските Бм30 Смерч но с опцията за по точни боеприпаси, с десет такива установки война не се обръща

40

Цру+ КгБ=love

преди 1 година

Вярвате ли още , че совите са това, което ви се иска да бъдат?

39

profetey

преди 1 година

Медиите са много зле. Бойните действия в Северодонецк не са много важни от тактическа гледна точка. В момента са важни действията на войските около Попасна. Те прекъснаха още от седмица 1 от 2-те снабдителни линии и полвината населени места които могат да завземата са с голяма стратегичека стойност, защото са снабдителни линии. За това трябва да се пише. Защото ако линията Сиверск - Лисичанск се прекъсне се получава 2-ри Маринопол. Но информация за това липсва.

38

77

преди 1 година

Явно руснаците са голяма пародия немогат да победят армия която е без авиация ,флот и модерни ракети със малък среден обсег

37

Нормалев

преди 1 година

Тая псевдовойна защо трябва да ни интересува бас нормалните хора?

36

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 36 Нищо не се е обърнало, просто четеш твърде много пропаганда. За съажление, тя не помага във войната особено много :)

35

До 35

преди 1 година

Ти сериозно ли?, дано ти плащат, че говориш страшни глупости

34

Анонимен

преди 1 година

Всички руски установки се знаят с точност до 1 метър и се следят денонощно от американските сателити... Украйна само трябва да получи далекобойните ракети... и ще ги унищожи...

33

Анонимен

преди 1 година

Вярваш или не още има хора които вярват, че Украйна ще победи Русия. Украйна влезе с 600 хилядна армия, 53 милиарда дълг и още искат 5 милиарда на месец. Русия има 43 милиарда годишен бюджет и влезе с 120 хилядна армия, взе територия по-голяма от Швеция само за 100 дни... И пак хорицата заблудени от медийната русофилска злоба вярват ли вярват...

32

Анонимен

преди 1 година

И последната цел на Путин (завладяването на Донецк и Луганск) се оказа провал.

31

Анонимен

преди 1 година

Нещо палачинката се обърна. Преди 2 дни руснака държеше 90% от града, а днес едва удържа последните 10% от него. Путин ще трябва лично да поведе победоносната руска армия и като генерал Роман Кутузов вечна му памет в ада да завладее вироглавия украински град.

30

Анонимен

преди 1 година

В момента реалната цел пред ВСУ е да унищожи цялата артилерия на Путин. После след като вече съвецката армия е лишена от артилерия, Украйна от своя страна ще започне да праща високоточни ракети по всички позиции на путинската армия и да ликвидира окупационните сили. Отделно ще се започне контранастъпление с танкове и пехота и ще започне Освобождаване на Цяла Укрйна. По-добре е за окупантите,които живеят в Крим и другите окупирани територии,да започнат да бягат и да се спасяват. ВСУ вече е близо.

29

Анонимен

преди 1 година

Е нали преди 1 седмица съобщихте, че града бил превзет от фашистите? Сега какви са тези боеве пак?

28

Анонимен

преди 1 година

Путинистите имат няколко седмици време.Ако до тогава не успеят да направят нещо, ги чака пълноценно контранастъпление от страна на Украйна. ВСУ (Въоръжените Сили на Украйна) вече са достигнали до такова ниво на действие,че минута след като Путин изстреля ракета към Украйна,ракетната установка бива унищожена. ВСУ унищожава една по една ракетните установки на Путин. Целта е да бъдат унищожени всички.Т. е. всяка изстреляна ракета разкрива,мястото от където е изстреляна. И ВСУ ликвидира установката.

27

Какво следва

преди 1 година

До Анонимен 30: "50% от Северодонецк за Украйна"? Това беше вчера, и то според украинската пропаганда. Северодонецк днес-утре ще е изчистен. Следва Лисичанск и Авдеевка, от която осем години укронацистите обстрелват жилищни квартали в Донецк.