106

Странна война е тая

преди 1 година

Големия брат уж се бие с по-малкия ама го пази. Оня обаче обезумял от бяс и подстрекаван от околните се прави на велик. Позната история от тези дето имат малки братя....

105

Гарвана гого

преди 1 година

Не мога дса разбера Путин кво ги бави краварите и урките и що не ги отпука с по големи бомби - и да се приключи с тая англосаксонска ***

104

Анонимен

преди 1 година

До евротузар. Заемите ние ще ги връщаме с лихвите. Ние европейските народи ще връщаме и на САЩ и на ЕС заемите за Украйна и парите за бежанците.

103

юсуф

преди 1 година

А трябва по- често по Киев. Зеления да не мисли ,че ще го оставят.Западна *** такава.

102

До факти.

преди 1 година

Изнеси се във времето на Каин, че ти приляга укричке..

101

Анонимен

преди 1 година

Някой да напише нещо за краварсите рамбовци които избягаха позорно от украйна след срещата си с рашките_ отидоха като аслани ама избягаха тутакси като нас.......рани.

100

факти.

преди 1 година

руските фашисти, нападнаха вероломно и предателски братята си. Те са наследници на Каин. Съдбата им е ясна. Ще бъдат победени и изгонени.

99

Анонимен

преди 1 година

1000 години руснаците тормозят местното население, вече е време да бъдат унищожени

98

Парадокси

преди 1 година

1. Путин защитава православието, като убива православни с помощта на фанатизирани мюсюлмани.2. Възраждане се бори за мир, като призовава Русия да ни избие с ядрени или други ракети.3.Русия отстоява на санкциите, като в близко бъдеще ще произвежда дори и Москвич, без ABS, защото това е скъпа есктра.

97

:)

преди 1 година

Война за ГАЗ за стотици милярди на година. https://dnes.bg/redakcia/2014/04/28/bitkata-v-ukraina-za-gigantsko-nahodishte-na-shistov-gaz.223791

96

овпутин

преди 1 година

Гайдай обобщи: Общо през изминалото денонощие бяха отблъснати 7 вражески атаки, унищожени са 4 танка, 3 артилерийски системи, 8 бойни бронирани машини и 3 автомобила. Подразделенията за противовъздушна отбрана свалиха боен хеликоптер Ка-52 и един безпилотен летателен апарат."Припомняме , че на 5 юни президентът Владимир Зеленски посети ръководните позиции на украинските военни в Запорожска област, а след това и в областите Донецк и Луганск.

95

Помак

преди 1 година

Жалко за мобилизираните украинци, които биват мобилизирани и насила пращани за пушечно месо, да *** и оставят костите си за интереса на едни продажни бо.. уци! Впрочем на фашизоидите от Азов и Айдар не им пука за цивилното население в Източна Украйна, защото то е с руско самосъзнание - това е и причината да се окопават в градовете и да ги ползват за жив щит. Когато войната стигне Лвов, където са бащите и майките им, гарантирам, че няма да се води войната в града!

94

Еврейн (Да де, ама..

преди 1 година

да де, ама dnes пак са избързали прекалено с възхвала на военните "успехи" на укро-вермахта. Не се знае колко уж са си "върнали" нацистите в Северодонецк, ама се знае, че пак са им го взели. Излиза, че и прехвалените гастарбайтери от наемническите батальони не са могли да им помогнат. Но е много добре, че са се замъкнали в Северодонецк - така ще бъдат изтребени заедно с укро-нацистите, за да не се мотаят и да не пречат по-нататък в следващите атаки и оперции

93

Анонимен

преди 1 година

До евротузар. Заемите ние ще ги връщаме с лихвите. Ние европейските народи ще връщаме и на САЩ и на ЕС заемите за Украйна и парите за бежанците.

92

Анонимен

преди 1 година

Името на Донбас Донецки басеин или басейн на Дон а също и името на Донецк не идват ли от името на великата руска река Дон която изцяло тече в Русия. Защо тогава чисто географски Донбас бил в Украина след като логично е да е в Русия или поне да не е в Украина а в ЛДНР.

91

Българин

преди 1 година

пълна подкрепа за Украйна

90

Анонимен

преди 1 година

Хора тези хора които сега управляват САЩ Испания Великобритания и Запада като цяло ни водят към европейска и дори ТСВ.

89

Българин

преди 1 година

В началото всеки си мислеше, че времето ще е срещу Русия. Но всъщност се видя, че Русия с времето става по-консолидирана и по-устремена. Мечтите за санкции и фалит на Русия се оказаха фикция. Рублата в момента е в пикови стойности спрямо еврото. Така че Русия вече не бърза да приключва с Украйна и реално воюва с пъти по-малка като брой армия. В Украйна вече обявяват четвърта вълна на мобилизация и буквално хората им стават на пушечно месо.

88

Реална информация

преди 1 година

Това е такава опашата лъжа! Току що в телеграм канала на Кадиров, неговите хора качиха клипче от центъра на Северодонецк, в който няма нито един украински войник от 3 дни. Разхождат се спокойно чеченците с огромен зелен джип с номер AKHMAT. Говорят си с хората. Да обстрел има, но украински войници, не. Кофти е да признаеш, че си загубил такъв град, разбирам ги украинците, че не им се признава, но живеем в 21 век, почти нищо не може да се скрие за прекалено дълго време.

87

Евро Тузар

преди 1 година

Ние помагаме на Украйна.... даваме им заеми , които после ще връщат!!!