66

Бум

преди 1 година

Украйнците са гледали снощното интервю на Путин по тв.Русия 24,повече от Руснаците?!

65

Анонимен

преди 1 година

Абе ***, нещо ви се дръпна фашкията май... А?

64

До 65

преди 1 година

Тези дето ги изброи знаеш ли по какво си приличат? До един са били първи приятели на Русия. Хитлер им е съюзник до последно, а Сорос се криеше в Русия, когато Англия го призова в съда.

63

До Реалист

преди 1 година

Киев май никога не бил цел, ако се уплашат и предадат добре, целта на групировката към Киев беше да държи армия вътре да го пази, срещу Киев нямаше сериозни атаки, по скоро ограничени операции на спецназ, реално по учебниците за война те учат, че за такава операция ти трябва превъзходство в хора 1към3, демек Руся трябваше да влезе с 500к армия, за сравнение през ВСВ там е имало към 5млн армия от двете страни

62

Ехааа

преди 1 година

Русия изгаря ВСУ на Херсонско - Николаевска направление с реактивните системи "Слънцепек"

61

Анонимен

преди 1 година

Те един завод така и не можаха да превземат за три месеца...

60

Анонимен

преди 1 година

Американския Хитлер - Байдън, трябва да изчезне моментално, наред с всичките оръжейни магнати, с-о-р-осоиди, еврюги и други психопати, за които човешкия живот няма никакво значение.

59

Саша

преди 1 година

След Северодонецк,ще има и други под ножа,както каза Митрофанова,руснаците винаги получава своето!

58

Реалист

преди 1 година

До следва лисичанск. Е, убаво, както се казва с голям у....й лесно се пикае. Само че какво стана с превземането на Киев за 48 часа и окупиране на цяла Украйна за 5 дни? При огромното превъзходство на ушшанките и след 3 и половина месеца мъки сега се радвате на завземането на разни градчета.

57

Анонимен

преди 1 година

САЩ и Запада никога няма да допуснат руския Хитлер да спечели нещо в Украйна, защото на всеки подобен агресор трябва да се даде урок веднъж и завинаги...

56

АнонимеН

преди 1 година

Ясно е, че с тези жалки ракетки укритста няма да спечелят нищо. Целта е войната да се удължи максимално дълго, за да може щатите да берат плодовете на творението си. Жалка картинка. А укритата - пушечното месо в цялата картинка.

55

Мишо

преди 1 година

Даже и с пълната подкрепа на НАТО и с купищата оръжие доставено на украинската армия те продължават да губят. Странно е защо фронта постоянно се движи на запад, а не в обратната посока. Всеки ден по-малко но на запад! Слепи ли сте?

54

Анонимен

преди 1 година

Русия дълго ще плаща за илюзиите на Путин, че е възможно съживяването на мъртвеца СССР.

53

АнонимеН

преди 1 година

РЕЖИМА В КОМУНДЕЛИСТИЧЕСКАТА ФЕДЕРАЦИЯ НЕ ДАВА 5 ПАРИ ЗА БЪЛГАРИЯ ! ТОЗИ РЕЖИМ НЕ ДАМА 5 ПАРИ ЗА МНЕНИЕТО НА САМОТО НАСЕЛЕНИЕ НА КОМУНДЕЛИСТАН ТА КАМО ЛИ ЗА НЯКОЙ ДРУГ! ПИТАХА ЛИ НАСЕЛЕНИЕТО ДАЛИ ИСКА ДА ПРИЗНАЕ ДОНЕЦК С РЕФЕРЕНДУМ ИЛИ ДА ПРИСЪЕДИНИ КРИМ ! ТОЙ И БАНГЛАДЕШ МОЖЕ ДА ИСКА ДА СЕ ПРИСЪЕДИНИ , НО ТОВА СЕ РЕШАВА САМО С РЕФЕРЕНДУМ ОТ НАРОДА! КОМУНИСТИЧЕСКИЯ РЕЖИМ НИКОГА НЕ СЕ Е ИНТЕРЕСУВАЛ ОТ МНЕНИЕТО НА НАРОДА НИКОГА!

52

Гражданин

преди 1 година

До profetey. Баси, все едно чета сводка от ВСВ. Какво ви става бе, хора? Такива информации ли трябва да ни владеят главите в 21 век?

51

Дзивко

преди 1 година

Тука има хора дето ама грам понятие с нямат какво е установка за залпов огън, едната им опция е да изстрелват ракети на залп за има няма минута, после се презареждат (въпроса е колко комплекта имат да заредят), другата е да изстрелват по две балистични ракети, и там не се знае колко са им дали, та нали не мислите, че с 6 такива установки се печели война

50

asd

преди 1 година

Мъчат се да завземат цялата област, за да могат да спретнат референдума, аналогично с Крим. Жалка средновековна империалистическа зомбирана нация.

49

Следва Лисичанск

преди 1 година

Северодонецк днес-утре ще е изчистен. Ще видим пак пленени укронацисти с татуирани свастики. Следва Лисичанск и Авдеевка, от която осем години укронацистите обстрелват жилищни квартали в Донецк.

48

Мишо

преди 1 година

До 47 съвсем нямаш представа за какво говориш. Руснаците имат техника и оръжие да те заринат, готвили са се за война с НАТО толкова много години. Свършили им танковете!Всъщност щом искаш да вярваш няма кой да ти попречи.

47

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен, тавариш, чемодан-вакзал-масква. Там ще гледаш само и единствено рушка ТВ, от къде ще слушаш за всекидневните победи на червения башибозук.