26

анонимен

преди 1 година

Идва краят на московските нацисти, както на берлинските нацисти 1945 г.

25

До 25

преди 1 година

Пак се обърка! Ние НЕ подкрепаме този фарск! Но путин го обожава и той го започна и пак той и го и продължава! И сега ти ми казваш абе дайте да се оттеглим от украйна да оставим путиноразите да я завладеят и така фарса ще приключи! Еми ай сиктир бих казъл аз!!! Защото единственото нещо против този фарс са уружията които се доставят от запада на Украйна! Мдам!!!

24

Истински българин

преди 1 година

До 22. Хе-хе, това ли ви свободата на словото, гнусни путински диктатори? Понеже си тъ.пп като съветски г.з и нямаш аргументи ми излизаш с този елементарен пасквил.

23

Реалист

преди 1 година

До 8. Нещо си се объркал ти. Нали уж още преди една седмица Кадиров каза, че 95 процента от северодонецк е превзет и на другия ден всичко ще е свършило. А такива като теб се изхвърляха как украинците бягали и масово се предавали? Май по-интелигентни стоят нещата.

22

Анонимен

преди 1 година

Войната е бизнес. Щатите печелят на гърба на украинците. Пращайте оръжия, европейци! Ние ще ви продадем нови. И ние трябва да подкрепяме този ф-а-р-с?

21

...

преди 1 година

Значи пак да го кажа аз чекам рашките да демилитализират НАТО! Както техен висш генреал каза по тяхната национална телевизия! :))) Много се смях като гледах предаването! Инак плана е ясне за москва, но неизпълним де! Та първо трябва да се превземе Украйна! Ама това даже и да искат няма как да го направят! И чак далеч далеч след това демилитаризация на НАТО! А това рашките дори на сън не могат да го направят! Мдам! :))))))

20

До истински българин

преди 1 година

Изчезвай.

19

Путлер

преди 1 година

До 16. И кво да мачка, космати топки ли?

18

Цирк

преди 1 година

"Демократичният запад"го е страх от истината и спира Руски медии и така се превръща в ссср от 1970г.

17

По същество

преди 1 година

С лъгане война не се печели, Зеленски. И с криене зад фустите на цените и зад децата също не се печели. Веднъж изтикат ли ви руснаците от Южна и Източна Украйна, да видим как вашите херои ще се крият зад мирното население, което този път ще са им роднини и близки.

16

Истински българин

преди 1 година

До българин. А ве, руснак, и ти ли се вързваш на тези смешни кадировски постановки. Всеки може в днешно време да изработи какъвто си иска клип

15

БАНко

преди 1 година

КАДИРОВ ВЕЧЕ Е ТАМ , БЕЛИ ЗНАМЕНЦА И ВТОРИ АЗОВСТАЛ !!!

14

Анонимен

преди 1 година

Ахмат Сила, хаха къде сте уркоблядки? Пак Таймс, и другите подопечни медии. Смях голям сте. Като сте ме баннали ще си разплета чорапите.

13

Анонимен

преди 1 година

Мачкай Вова!!!

12

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 5 В такъв случай Путин ще му върне жеста и ще му изпрати директно по въздуха няколко ракети в Йелоустоун и калифорнийския разлом. Добрите обноски са нещо много важно!

11

Да бе,

преди 1 година

критики и анализи от лица чиято военна машина яде бой и от хора живеещи в джунглата, и от такива живеещи в пещери...

10

селянин

преди 1 година

сериозно ли това кой ви го каза ха ха ха

9

Анонимен

преди 1 година

Укритата колкото и далекобойни ракети да им дадат - няма да спечелят нищо особено. Ще думнат десетина склада, ще думнат един генерал. Гоуем пра3. Обаче ако имат далекобойни ракети, то *** ще се чувстват длъжни да влязат все по-навътре в Укри-Укри-Ландия, за да ги неутрализират. Демек: войната ще се удължи. Ама то това е и целта на САЩ/Наглобритания...

8

Анонимен

преди 1 година

Е какво битки бе, нали уж украинците го бяха превзели?

7

Българин

преди 1 година

Вчера имаше видео от Кадиров - жилищната част на града е под контрола на ЛНР и руската армия. Свободно се разхождаха из тази част на града.